Orbán Viktor arra kérte Manfred Webert, az Európai Néppárt frakcióvezetőjét, hogy kellő körültekintéssel járjon el a magyarországi

"Soros-egyetem"

ügyében – tudta meg az Origo. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke megerősítette a portál információját, miszerint a kormányfő levelet küldött az ügyben a néppárti politikusnak.

A kormányfő azért írt a Fideszt is soraiban tudó pártcsalád európai parlamenti frakcióvezetőjének, mert arról értesült, hogy

Manfred Webert lobbisták keresték meg a magyarországi

"Soros-egyetem"

ügyében – áll az Origo csütörtöki cikkében.

Hozzátették: a miniszterelnök felhívta a frakcióvezető figyelmét arra, hogy a napokban több, egyébként "jó szándékú és Magyarországgal szimpatizáló" közéleti szereplő valótlan tényeken alapuló nyilatkozatokat tett. Ezek között szerepel, hogy Magyarországon a kormány egyetemet zárna be, és tanszabadságot sértően akarna beavatkozni bármely felsőoktatási intézmény működésébe.

Orbán Viktor azt írta: a magyar illetékes szervek megállapították, hogy a minden tényalapot nélkülöző információ

Soros Györgyhöz

tartozó szervezetektől, illetve emberektől származik. Éppen ezért a miniszterelnök azt kérte Manfred Webertől, hogy kellő körültekintéssel járjon el ebben az ügyben, ehhez pedig figyelmébe ajánlotta a magyar kormány által közzétett hivatalos közleményeket, amelyek a valóságos jogi helyzetet írják le – erősítette meg az Origo információit Havasi Bertalan.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
-Gyuri mi a véleményed arról, hogy a fidesz most a szocik, az EU, és a migránok után most téged használ bűnbaknak?
-Hát úgy néz ki most én vagyok a soros.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
-Gyuri mi a véleményed arról, hogy a fidesz most a szocik, az EU, és a migránok után most téged használ bűnbaknak?
-Hát úgy néz ki most én vagyok a soros.
nyanya001
Orbán egy fizetett orosz ügynök.
Pont.
nyanya001
Orbán volt tanácsadója: Épelméjű ember ilyet nem mondhat
A CEU nagyjából olyan szintű szabálytalanságokat követett el, mintha nem nyújtotta volna be a tűzvédelmi szabályzatot. A mostani törvény számon kéri, hogy a 25 évvel ezelőtti akkreditáció nem felel meg a mostani elvárásoknak. Ez visszamenőleges törvénykezés, mondja Csaba László, a CEU tanára, az Orbán-kormány volt tanácsadója a Heti Válasznak adott interjúban.

Kamudiplomát nem adunk ki. Hallgatóink száz százaléka elhelyezkedik, a nemzetközi egyetemi rangsorokban az én tanszékem például a 39., illetve 42., miközben magyar egyetem nincs az első 350-ben. Akkor milyen csalásról beszélnek?

– mondja Csaba. Szerinte az nem igaz, hogy két diplomát adnának ki.
24.hu/belfold/2017/04/06/orban-volt-tanacsadoja-epelmeju-ember-ilyet-nem-mondhat/

Orbán mondhat mert nem ép elméjű !
silber13
Orbán és a hordája ugyancsak rövid életű lesz a Néppártban!
quadrocopter
Megint hazudozik a teteves szarházi patkány, remélhetően már mindenhol kiismerték ezt a kihaló-félben döglődő ocsmány fajtát!
Nessy
Szerintem, miután elolvasták az ominózus levelet, azon töprengenek, hogy a levélíró elmeállapotával van gond, vagy őket nézi a levélíró debilnek.
bakegya
A feltűnési mániája átmehetett üldözési mániába!-már annyit lopott hogy ő a sorossal is rivalizálhat-FABULÁL A RÉTINÉGER A HATÁRAINKON TÚL IS KITERJESZTENI VÉLI A DIKTÁTUMAIT-és ez egy néppárttag???
namihami
Ezek után végképp nem értem, hogy a világsajtó miért is nevezte BUGRISnak?
Ilyen elegáns, mi több úri viselkedés után.
papa.49
A Manfred Weber azóta is fetreng a röhögéstől))))))))))))))
justhpeter
@nyanya001: Rövid, tömör és lényegre törő. Teljesen egyetértek Veled !
vladimir putin
ez az orban akkora tahonak kepzeli magat, mint en vagyok, de en egy kicsit alacsonyabb is vagyok, ugyhogy ezt most rahagyom, mert olyan buta bunko, hogy jo lesz csicskanak.
bence
viktor ! Ha nem köpködsz le folyamatosan másokat , téged sem fog leköpni senki ! Arról már nem , is beszélek , hogy olyan ne oktasson másokat , aki leginkább oktatásra szorul !
bence
@bakegya: ! Igaza volt Simicskának , amikor G...K jellemezte ! Valóban az !
F_Viktor
'... a figyelmébe ajánlotta a magyar kormány által közzétett hivatalos közleményeket, amelyek a valóságos jogi helyzetet írják le ..."

Vagyis orbannak kellene hinniuk, mert a ge@i meg soha nem hazudott?
Rózsika Hatházi
Papagáj. Elmúttnyócév, Gyurcsány, Brüsszel, harcolunk, megvédjük, Soros. Elmúttnyócév, Gyurcsány, Brüsszel,harcolunk, megvédjük, Soros...és így tovább. Elmeroggyant.
Desischado
Ennek mindig harcolnia kell valamivel, vagy valakikkel. Mikor szabadulunk már meg ettől a nem normálistól?
Amúgy meg éppen soros a bűnös. Normális személy nem óbégat, pláne, hogy igaza van. De tényleg, minek az ilyenek hazudni? De a fidesz nem az igazmondásáról híres!
nevemnick
Az egészben az a legnagyobb probléma, hogy eddig tűrtük ezt az ámokfutást, és hagytuk, hogy kialakítsa a védelmi vonalait.
2018 évtizedekre meghatározza Magyarország jövőjét, és ha ezt így hagyja a nép, akkor ruszki gyarmatként lesz igazán kettészakítva az ország, azaz főurakra és rabszolgákra.
Szép új jövő?
Nekünk ez kell?
nezelodo
Minek ez a piszlicsáré levelezgetés minden beszólogatóval? Kiáltvány kell, ami mindenkinek szól, és a fejükbe kell verni, (a receptet fejből tudod, azt az Európát bejáró kísértetest), a pofázó alattvalónak a libsi-bolsiknak, Simicskának, a táncrendet nem ismerő új amcsi elnöknek, Brüsszelnek, (a támogatást azért ne felejtsék el folyósítani), a néppártosoknak, a migráknak, a Sorosnak, meg az egyetemeinek, az idegen bérenc álcivileknek, (kivéve a cöffögöket), a nemzetidegen másként gondolkodóknak, az ország nemzeti gázszerelőjét bírálóknak, a Rogánt gúnyolóknak a nemlétező Habony után érdeklődőknek, a hőzöngő svájci frankhiteleseknek, a quaestor nyerészkedő betéteseinek, az elégedetlen tanároknak, az egészségügy nagyszerűségét bírálóknak, a külföldre távozott migráink százezreinek, a renitens színház csinálóknak, a tündérországot rossz szemüveggel néző sajtónak a sanda rádióinak, és még vegetáló tv csatornáinak. Ja, és küldj nekik egy csomó vekkert, tudod, a tüntetésről megmaradtakból, hogy tudják hány óra!
bakegya
Aggodalomra semmi ok-MIGRIT CSINÁLT MAGÁBÓL A FELCSUTKAY RÉTINÉGER MAGÁBÓL KÖZÉP,DE NYUGAT EURÓPÁBAN IS!
-GAZDASÁGI MENEKÜLT TALÁN KELETÁZSIÁBAN LEHET-mivelhogy a saját törvényei rá is érvényesek.
VIGYÁZÓ SZEMÜNK MOST MÁR A MÉSZÁROS és TIBORCZ HAVERON KELL HOGY RAJTA LEGYEN-mert az nem mindegy mekkora inflációt okoz a a rohadt tapló,AHOGY LE VANNAK PAPIROZVA A PEREPUTTYAL EGYÜTT!!!D
Jozefina
Persze, hogy levélben, beszélni, normálisan vitatkozni nem tud, olvasni nem tud, a levelet meg megírják helyette!!!
kisrigó
Milyen félrevezető informátorokat emleget ez a sunyi alulképzett akarnok? Még mindig nem tanulta meg, hogy az internet nem felejt! Lenézi a saját párttársait is, hogy ők -vele ellentétben- tudják használni ezt a csodát, az internetet. Azonkívűl értelmes emberek, képesek önállóan gondolkodni, véleményt alkotni.
kukac50
Putyin meg Orbánt oktatta ki,hogy nyomja el a Magyar Népet még jobban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.