Nőügyekkel nem foglalkozom – mondta Orbán Viktor április 4-én arra az újságírói kérdésre, hogy miért menesztik Szemerkényi Réka washingtoni magyar nagykövetet. A masszívan szexista kijelentés sokakat felháborított, és végre lett folytatása. Erről Lázár János beszélt a Miniszterelnökség képviseletében csütörtökön. Szerinte Orbán a Kormányinfó előtt elismerte neki, hogy tévedett, mert az ország fele nő, és a nőügyekkel foglalkozni kell. Később elmondta, semmi köze nincs Szemerkényi távozásának ahhoz, hogy nem sikerült összehozni egy találkozót Donald Trump elnök és Orbán között. Még később egy kérdésre azt felelte Lázár, Orbán öt nővel él együtt, nem hiszi ezért, hogy bántani akart valakit. Így nem fog bocsánatot kérni, mert nincs miért – súgta oda Kovács Zoltán kormányszóvivő is.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ez mega tahóság volt Viktor! Egyrészről negatív jelzőként használja egy ország szavazóinak 50%-át. Miután ezt megtette kijelenti, hogy ezzel ő nem foglalkozik...:)

Mondjuk csak rá kell nézni a "boldog" és "szabad" feleségére...

Mocskos egy tahó ez!
Sziszifusz
Orbán elismerte nőügyi tévedését ? Vagy igaz, vagy nem. Ki hallotta ? Miért nem a nyilvánosság előtt mea culpázott.
SystemError
Ez mega tahóság volt Viktor! Egyrészről negatív jelzőként használja egy ország szavazóinak 50%-át. Miután ezt megtette kijelenti, hogy ezzel ő nem foglalkozik...:)

Mondjuk csak rá kell nézni a "boldog" és "szabad" feleségére...

Mocskos egy tahó ez!
nevemnick
@Sziszifusz: ahhoz gyáva, mert ő egy úriember. Vagy mégsem?
nemkati
Parasztok! Ti úriemberek vagytok! Ez meg egy bunkó.
SystemError
Amúgy halkan jegyzem meg, hogy egy nőket képviselő párt ma komoly szavazatokat tudna szerezni mind jobb és baloldalról..
Nekem pl nem csak a képviselet hiányzik(részvételi arányok, fizetések, stb), hanem az is ahogy egy nő kezel bizonyos ügyeket. Empátia, odafigyelés, nem csak a cél, de az odavezető út minőségének kérdései. De hát ezek nőügyek!

Egy tech-cégnél dolgozom. A világban első helyen van, abban, ami csinál és női tulajdonos van. Oda figyel a cég sokszínűségére, az alkalmazottak igényeire, stb. Biztos vagyok benne, hogy nem tartanánk ott ahol, ha csak "politizáló" férfitársaim irányítanák a céget.

Miért gondoljuk, hogy ha egy gyereknek, ahhoz hogy ember legyen kell egy gondos anya, akkor egy társadalom nemzeti lelkületéhez ez nem kell..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.