Megölte születendő gyermeke apját, most újra terhes a gyilkos anya, aki a gyilkosság elkövetésekor 16 éves volt, és még most sem töltötte be a 18-at – szerepelt a Tényekben.

A lány egy késsel végzett előző gyermeke apjával. Először megpróbálta úgy beállítani tettét, hogy a férfi öngyilkosságot követett el, utána már azt mondta, hogy egy vita közben belefutott a késbe. A lány most ismét terhes, már az új párjával és terhesen érkezett a bíróságra.

Börtönben szülhet a gyilkos ceglédi tinilány

Felmerült, a nő azért esett újra teherbe, hogy enyhíthessék a büntetését, de ezt ő határozottan tagadta. Hat év szabadságvesztésre és öt év közügyektől való eltiltásra ítélték, leghamarabb négy év múlva szabadulhat. A megölt fiú családja egyáltalán nem örül az ítéletnek, sokkal többet éreznének jogosnak.

Ha az ítélet jogerőssé válik, a fiatal lánynak a börtönben kell megszülnie a gyermekét. Az első babát jelenleg a nagymama neveli.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
@Horizont: a kis krokodilból nagy krokodil lesz... szapora a fajta. Lánygyerek csak addig szűz, amíg apa börtönben van és gyorsabban fut, mint a bátyja. Aztán megszületik a kis Einstein és a velejáró segíj

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.