Lázár János a szokásos csütörtöki Kormányinfón magyarázott a lex CEU-ról. 

Szerinte szó sincs az egyetem ellehetetlenítéséről, nincs bajuk az intézménnyel, de minden ország saját maga szabályozza az egyetemalapítást. 

Szeretnénk, ha a magyar egyetemek versenyhátránya megszűnne

- magyarázta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a szeánszon az Index cikke szerint.

Lázár természetesen Soros Györgyöt is előhúzta, szerinte félmillió migránst hozott és szervezett a magyar határra, emiatt megy a harc a milliárdos ellen. 

Lázár János hozzátette: Soros hálózata azt is megszervezte, hogy folyamatosan menjen a lobbi Magyarországgal szemben, ez zajlik most. A CEU ügyével a sorosista hálózatok csak "felhasználják szegény egyetemistákat", az egész a menekültkvótákról szól – olvasható a cikkben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nem a világnak kellene lecsendesedni a hülye döntés(ek) után, hanem talán ésszel kellene kormányozni!
Ja! És le kellene mondani az alkalmatlan felfuvalkodott hólyagoknak, akik még önkritikára is képtelenek.
Igen Lézer Janó! Rólad (is) beszélek!
Eladott Ország
Azt hittem ideáig, hogy csak pofátlan vagy, de tévedtem. Hülye is vagy.
human
Ma is aktuális :( részlet Orwell 1984 című művéből.
"A Gyűlölet Hetének hatodik napján - felvonulásokkal, szónoklatokkal, üvöltözéssel, énekszóval, zászlókkal, plakátokkal, filmekkel, viaszfigura kiállításokkal, dobok pergésével és kürtök harsogásával, menetelő lábak dobogásával, tankok hernyótalpainak nyikorgásával, repülőgépek tömegeinek dübörgésével, ágyúk dörgésével teli hat nap után -, mikor az izgatottság a tetőfokára hágott, s az Eurázsia iránt érzett általános gyűlölet olyan őrjöngéssé fokozódott, hogy ha a tömeg a kezébe keríthette volna a kétezer eurázsiai háborús bűnöst, akiket az ünnep utolsó napján nyilvánosan szándékoztak felakasztani, feltétlenül darabokra szaggatja őket - éppen ebben a pillanatban adták tudtul, hogy Óceánia mégsem Eurázsia ellen visel háborút, Óceánia ellenfele Keletázsia. Eurázsia szövetséges hatalom."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.