Csak kábítószer-birtoklás miatt nyomoz a rendőrség a tavalyi Balaton Sound-on történt ügyben, ahol három ájult lányt találtak a backstage-ben egy kanadai banda fellépése után. Szexuális erőszak bűntette miatt nincs eljárás.

Kilenc hónapja, tavaly nyáron történt a Balaton Soundon, hogy három ájult lányt találtak a kanadai DVBBS banda fellépése után a backstage-ben. A csapatot eddigre már eltűnt a helyszínről, a reptéren tartóztatták fel őket.

Az ügyben azóta meglehetősen nagy a hallgatás, a Velvet kérdéseire a Somogy Megyei Főügyészség azt válaszolta, a Siófoki Rendőrkapitányság nyomoz, de szexuális erőszak bűntette miatt nem, csak kábítószer birtoklásának vétsége miatt.

Csakhogy tavaly még a szervezők is azt írták ki az eset után a Facebookra, hogy

az események helyszínét a rendőrség átvizsgálta, több jelenlévőt tanúként hallgatott meg. A rendőrség mai megkeresése szerint a történtek kapcsán szexuális erőszak gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás.

Ezt már másnap közleményben cáfolta a rendőrség, amelyben azt írták, 

a nyomozás során beszerzett adatok, valamint az elsődleges orvosi vélemény alapján a szexuális erőszak megalapozott gyanúja ez idáig nem merült fel, azonban ennek minden kétséget kizáró tisztázására igazságügyi orvosszakértő került kirendelésre.

A Somogy Megyei Főügyészség a Velvetnek elárulta, a nyomozás határideje április 9-én járna le, de két hónappal meghosszabbították a vizsgálatot.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem kellett az erőszakot alkalmazni, ment ez anélkül is.
Equus
húúú.. mecsoda lángja volt a dolognak... az ismert celebek aljas módon ártatlan magyar szűzlányokat rongáltak... vmi hülye köztévés picsának is közte volt az apácának készülő lánykája... Hm... ez csak szopás volt...
elnyomott
Sajnos nálunk a szexuális erőszak nem bűntett. A többség úgy véli, megérdemli a nő, ha akarata ellenére megerőszakolják.
Csoda, hogy a kedves vezér sem foglalkozik nőügyekkel?
Méltó vezére van az országunknak!
quadrocopter
Amíg önként nem jelentkezik egy kajakra qró, addig nincs nyomcsi! Ne qrja el senki a pintér-statisztikákat holmi ismeretlen tetteses ügyekkel!
Equus
@elnyomott: rendőrt minden pina mellé... 50 fölöttieknek azért, h oda terelje a forgalmat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.