Nézegessen önmagukból kiforduló Fideszes tüntetőket! Akkora videó terjed az interneten, hogy arra nincs szó! Az egyik kormánykritikus Facebook-csoport (Kriminális) által feltöltött videómontázs hatásosan mutatja be azokat a jobboldali (Fideszes) tüntetőket, verekedő akciónyugdíjasokat, lökdösődő aberráltakat, zsidózó alkeszeket, akik Orbán hűséges hűséges csatlósaiként rendszeresen megjelennek a Fidesz-eseményein.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Manhattan: Bakker! Akkor most mar ertem!!! Hat EZERT szopnak a magyarok! Hiszen ez az egyik legszemetebb leosztas (cigany-zsido keverek),...
Na, akkor bizony mindenki megszivta...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Az a ciki, hogy orbán apai ágról, deutch tompika anyai ágról..., hogy csak a "legfőbbeket" említsem...
karma1
@Manhattan: Bakker! Akkor most mar ertem!!! Hat EZERT szopnak a magyarok! Hiszen ez az egyik legszemetebb leosztas (cigany-zsido keverek),...
Na, akkor bizony mindenki megszivta...
Nessy
lehet, hogy sem otthon, sem a munkahelyükön nem jutnak szóhoz, itt legalább "inteligencsen" ki üvöltözhetik magukat! Az ordítás jó stressz oldó!
dr. prédikátor
Ezeket a mocsok patkányokat a viselkedésük minősíti! De hát mit várunk azoktól akik a viktor szopkin faszát szopják naponta és nyalják a seggét!!!??? gecik!!!
Apatszerek
Az érzelmi tévedés sok embert tett marhává, de egyének válogatása ezt már nem semlegesíti.
Hellcat
Ó és akkor még a hasfelmetsző néni meg a sósavas bácsi benne sincsenek a videóban.
coni
Nekem a videóról éppen, hogy az jött le nem Orbán hibája, hogy a magyarok mindig így jártak a történelem során, hanem a sajátjuk. Ekkora sötétség mindig is meg fog találni egy Orbánhoz hasonló hopmestert, mert erre van igényük. Szerintem még vannak vidékek ahol azt hiszik az oroszok még mindiig bentvannak (és nem megint).
Cefi
Én 1988-ban mentem először tüntetni. Azóta mindig kimegyek, ha "igaz" dologról van szó. Ezek az állatok akkor jelentek meg, mikor a csuticigány bukta első királyságát. Az utóbbi időben pedig igencsak elszaporodtak. Egy részük rettenetesen buta, igénytelen ember, kik az életüket úgy élték/élik, hogy sem magánéleti, sem szakmai sikereik nincsenek. Azonban tele vannak kisebbségi komplexusokkal. Szükségük van ellenségképre, és egy "vezérre" akinek okfejtési pont annyira bonyolultak, mint egy faék. Vannak azután azok, akik némi pénzmagocskáért klikkekben vonulnak fidesz rendezvényekre, illetve szintén "támogatásért" kommentelnek, a tv "csíkokra" sms-t küldenek. Szánalmas.
eszegfu
Döbbenet az emberek ilyen foku butasága! Az egyik idősebb ur az autista unokáját viszi el egy politikai rendezvényre, a másik hölgy teli torokból kiabálja: "...nem tetszik a helyzet, nem tetszik hogy javul az életünk?..." és pajzsként mellette áll egy Down kóros fiatalember, aki talán a hozzátartozója és akinek a gondozásáért kapnak havi 50 eFt-ot... mintha nem is gondolkodnának... De mit is várhatok el tőlük, ha Diána asszony, aki eleve a gondolkodásából él, ráadásul "tanult" ember és aki csak most, amikor "szélnek eresztik" döbben rá a valóságra?!
Apatszerek
Ezek a szoc jogvédők, ez itt mind:, ellenségüknek tekintik a rendet, és a polgári társadalmat, mint ha ők minden alól kivételek lennének, nem eme társadalom tagjai lennének, vagy a tudás, átcsapott tudatlanság mély bugyrába, (nekik sikerélmény)csak még nem ismerte fel a személy, hogy házi állattá silányodva vált érzelmei okán. Kellő informáltság:, hiányába sajátos érzelmi ötletelései vezérlik, a hamisság állításához, mert a valóságosság neki nem hiánycikk, ideológia vakság okozza vélelmezéseit. Ezért menekülnek az obszcén szavakkal történő alázásokhoz, természetükkel nem tudnak mit kezdeni.@Manhattan: @dr. prédikátor: @Hellcat: @Cefi:
@coni:
dr. prédikátor
@Apatszerek: Na ! ideböfögtél valamit??? Hitlerjugend!!!Buzi náci!!!
coni
@Apatszerek: "obszcén szavakkal történő alázásokhoz'
Jó sokat kell aludnod addig mire én obszcén szavakat fogok használni. Megjegyzem nem vagyok se libsi, se szoci történelmileg a másik oldalon állok. Szóval nem a jelenleg uralkodó komcsi oldalon.
Cefi
@Apatszerek: Tipikusan igaz rád, amit írtam. Pedig a helyesírási problémákat ki is felejtettem. Köszönöm, hogy mindenben engem igazolsz.
Apatszerek
@dr. prédikátor: Ez a természeted, nem tehetsz róla, másra már képtelen vagy, háztájiságodat igazoltad! @coni: Nekem a videóról éppen, hogy az jött le nem Orbán hibája, hogy a magyarok mindig így jártak a történelem során, hanem a sajátjuk. Ekkora sötétség mindig is meg fog találni egy Orbánhoz hasonló hopmestert, mert erre van igényük. Szerintem még vannak vidékek ahol azt hiszik az oroszok még mindiig bentvannak (és nem megint). Hát ezért4
coni
@Apatszerek: Ok. Értelek. Nem ismered a hopmester szó jelentését és azt gondolod ez egy obszcén szó. Kérdez nyugodtan ha nincs értelmező szótár a közeledben:

Hopmester= királyi udvartartás vezetője
Apatszerek
@coni: Ragasztott szavak értelmezését, ami a valóst hamisítja, ua mint az obszcén szavak alkalmazása, hamisítás, ami elkerüli a valóságot, hol van már udvartartás? Király? Csak a demagóg ideológia követőinél, akik fényévi távolságra vannak a történések életszerű indoklásától!
Köb Jani
@Apatszerek: @coni: és hasonmásai sohasem fogják megérteni a különbséget a hamis, és az életszerű valós történések különbözőségeit:, alkalmatlanságuk a megértéshez nem született hiányosság, csak egyszerűen tetetett. Mert a családjuknál nincs szellemi fogyatékosság,csak az egyik rokonság liberális!
lenn
Segítek, gecik.
Az van, hogy én is utálom a zsidókat.
De ami a különbség: Te nem tudod, és meg tudom.
Van az a különbség tudás és nem tudás között - ez meg van neked?

Én nem azért utálom a zsidókat (jogosan), amiért te!!!
Vágod, geci!?
lenn
Akarsz beszélni róla?
Gyere, beszélj!
aremy
@Apatszerek: szerinted ezek a nárcisz söpredékek a polgárság no mert akkor hejjovi!!!
lenn
Látom nem érted.
A te zsidózásod nem az én zsidózásom.
quadrocopter
A 'hordaértelmiség"! Talán az összesnek van 10 osztálya, ebből négy kisegítőben!
Eladott Ország
"Ez az a szint, ahol már a vitának sincs értelme, mert nincs kivel vitatkozni. Úgy vetkőznek ki az emberségből, ahogy a lepke vedli le a bábját. Csak ebben az esetben nem egy szép pillangó lesz a végeredmény, hanem egy torz világképpel rendelkező, a saját, alternatív valóságában élő, gyűlölködő, de önmagát keresztényi értékekkel ékes hazafinak tartó szektatag kel ki a lárvából. Elég baj az nekünk."
Eladott Ország
@quadrocopter: Együtt jártak a mindenki Schmitt Pali bácsijával ez egy "l betűs "álami" plagizálós egyetemre.
Apatszerek
@karma1: Nálad az értetlenség:, nélkülözi az értelmet! ha meg nem akkor értened kell , ugye nem vagy ovis!
Cefi
Csak óvatosan sértegessétek őket. Tudjátok milyen kemény legények vannak köztük? 0l itt van ez a @Szókrakész Magárol írja (idézet):
"De ha nagyon sérvközelibe kerülsz, akkor adok konkrét címet, nehogy összeszard magad és akkor hamarabb lezongorázhatjuk a bulit.
Nem hat meg hány méter vagy.
Én a magam 1,9 méterével, 100 kilójával, 0 zsír, kara én, kara, te, kara ő, volt deszantos alapképzéssel, mellé x év kickbox-szal gondolom ellenfél leszek.
Csak azért írom, mert jött itt nekem már európai bajnok ...
Igaz nem tudni, hogy sakkban, vagy ketrecharcban, de ő EB akárki."

Beszartatok mi?
desiro
@quadrocopter: meg van nekik mind a 8 csakezlő 4-et 2X járták.
micfild
@coni: teljesen így van
ha nem orbánra lenne igénye egy elég széles néprétegnek akkor nem lett volna soha egy percig sem hatalmon
de azért ne hagyjuk ki azokat a tömegeket, akik igénytelenek vagy inkább nemtörödömök.. saját érdeket nézők... éppen elegen vannak ezek is
quadrocopter
@Cefi: Fú, wazze, a horda dugig van zsenikkel, ez különösen igazolja:orbanviktor.tumblr.com...
Elképesztően primkók ezek a véglények, de most kivételesen nem azért, mert hordaimádók, hanem "önerőből"!
peterkelemen
Orbán neofasiszta agyhalott zsidózó hívei. Egy köpedelem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.