"A miniszterelnöki biztos rejtőzködő üzemmódban működik, de hivatali hűtőszekrényében nagy a forgalom. Farkas Flórián gyakorlatilag elérhetetlenné vált, miután az Országos Roma Önkormányzat belebukott az általa kitalált foglalkoztatási szövetkezeti programba. A projekt egyáltalán nem működött, az arra kapott uniós támogatást viszont elköltötték luxusirodára, autóra, amit már az EMMI sem volt hajlandó elszámolni, ezért az önkormányzat nyakába szakadt a milliárdos támogatás visszafizetése. Farkas a magyar hatóságok és az uniós csalás elleni hivatal, az OLAF által indított vizsgálatok ellenére hivatalában maradt, ahol milliós fizetése mellé kiegészítő támogatásként hűtőfeltöltési pénzt is kap. ... "URAZZIK A PARASZT" /BY Szilágyi Gyuluka/

Forrás: 24.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mert soha nem tudhatta, hogy Orbán mikor látogatja meg
és üres hűtővel mégsem várhatta a tesvérjét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Lehet azt mondani, h a rosszillatú kéjhöly édes anyukáját?
aremy
@grincss: de az is lehet hogy csak sűrűn pároztatott!!
grincss
@aremy: És abból az egyik a szomszéd kandisznaja volt!
quadrocopter
Amúgy a geci-gánnyal mi a helyzet, bújtatják erkölcsi-keresztény koszfészekék?
nyanya001
Mert soha nem tudhatta, hogy Orbán mikor látogatja meg
és üres hűtővel mégsem várhatta a tesvérjét.
Equus
@grincss: kurva anyját, büdös koherójának az összes érettségijével, büntetett előéletével együtt
grincss
@nyanya001: Mindketten a kandisznó kölkei? :-)
grincss
@Equus: Jujj! Csúnyán beszélsz! :-))
Equus
@grincss: bocsi... Ugye nem szólsz anyának?
Köb Jani
Az ellenzéknek kellene kibombázni az igaz történést, de tehetetlensége már égbekiáltó, a Momentum se bukik a témára, pedig sok szavazót állítanának maguk mellé, de ezek is csak a kényelmet keresik, elvesznek az érdektelenségben!
grincss
@Equus: Háááááát, elég sok páleszodba kerül! :-)
aremy
@nyanya001: jó jó de mi lehet abban a hűtőben mert tegnap láttam a tv be hogy egy üvveg bor pécsen 350ezer forintot is elkérnek akkor lehet hogy a második üveg mint reszli került a hűtőbe
Equus
@grincss: figyu... pálesz nincs, viszont frankó cuccosom van... egy spanglitól beálltam a múltkor. Érdekel?
Eladott Ország
És milyen igaza van. Amikor az Állami Számvevőszéknek feladata lenne a közpénzből működő szervezetek könyvelését, gazdálkodását ellenőrizni és leszarja azt, amikor a NAV több mint fél éve sunyít az ügyben, amikor a Polt Péter vezette ügyészség szintén hosszú hónapok óta látványosan és politikai alapon „nyomozva” kussol, amikor Orbán Viktor miniszterelnök a nyilvánvaló botrányok ellenére sem hajlandó elengedni Farkas Flórián kezét, akkor hogy a büdös k*rva életben bizonyosodhatna be itt bármi is? És vajon mit szólnak azok a tisztességes roma állampolgárok, akiknek a nevében Farkas Flórián immár két évtizede saját ámokfutó luxusára költi a felzárkóztatásukra szánt pénzeket? Ezzel a bűnöző cigánnyal kardot kellene már nyeletni, hogy a seggéből jöjjönki, hogy többet a közpénzből ne zabálhasson.
Equus
@Eladott Ország: "mit szólnak azok a tisztességes roma állampolgárok," ismersz olyat? Egyet lécci!
colibri
Őszintén kérdezem, nem jobb annak az állampolgárnak, aki nem hallja, olvassa az ilyen híreket? Ez csak arra jó, hogy idegbajba kergesse a normális, minden forintért megdolgozó embereket. Nem történik semmi változás, amíg a fártfogója helyén van és azt csinál, amit akar.
Hellcat
Miközben egyetemeket lehetetlenítenek el ez a cigány aki 15 év alatt csinálta meg a 8 általánost és az érettségije is kétes...ez annyiból tölti fel a hűtőjét amit én jó ha 2-3 hónap alatt megkeresek. És mindenki csak tűri...
Eladott Ország
@Equus: Nem, legfeljebb a zenészek között van.
Jozefina
Ki tudja mekkora a hűtője??? Tán egy nagy hűtőkamrája van. Annyi pénzből, amitt ellopott elvileg lehet!!! Azt nem értem a fajtája, hogy tűri meg???
Eladott Ország
@Jozefina: Véleményem szerint a lopott pénzen osztozkodni kellett a kenyéradó csúti gazdival is.
grincss
@Equus ma 16:21: Köszi, de csak akkor, ha én is minimum így fogok kinézni tőle! :-)
grincss
@Hellcat ma 16:57: Miért panaszkodsz, hisz akkor nem is keresel rosszul! :-))
Equus
@grincss: jaj... ne... be fogok pisilni, ha álmomban előjön ez a kép... brrrrrrrrrr :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.