Az MTI fotósa örökítette meg a Videoton-Vasas mérkőzésen a miniszterelnököt, ahogy a díszpáholy tetején zsebre dugott kézzel szurkol egyik kedvenc csapatának, a Vidinek.

Zsebre dugott kézzel szurkolt – ez volt Orbán Viktor egyik szombat délutáni programja

Orbán Viktor gondterheltsége érthető, hiszen a meccset 2-1-re a Vasas nyerte.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A képen állítólag magyarország miniszterelnöke van.
Én csak egy darab szart látok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
@Mirabilis: Vagy épp szotyiért nyúlt bele.
Cefi
A képen állítólag magyarország miniszterelnöke van.
Én csak egy darab szart látok.
Nessy
Az is lehet. hogy pénzért nyúlt a zsebébe, oszt szotyi akadt beléje.
mariaberta
Ott fogta, amit ilyenkor fogni szokott!!! Na mi lehet az?
quadrocopter
Hasasodik a tokás Geci! Nem mert leülni, mert akkor még a pad háttámlájátül sem látja a pályát! Nagy ember! Nagy marha ember!
Béla333
Milyen szép is lenne, ha az őszi fordulóban a Vasak-Vidit már szombati kedvezményként nézhetné TV-n csíkos ruhában kaptárban a Polt Petivel!
Cefi
@Béla333: Már nem csíkos. Szaknyelven: Tyúklábas.
Borsodi
@quadrocopter: Fél leülni ,pedig leültethetnék már vagy tizenöt évre.Azért hasasodik mert az ő hűtője nagyobb mint Flórié.
papa.49
Én csak egy gecit látok ott álldogálni!!!
bencemacska
"Orbán Viktor gondterheltsége érthető, hiszen a meccset 2-1-re a Vasas nyerte."
Szerintem azon töpreng, hogyan torolja meg a vereséget.
Jelenlétében megverni a libling csapatát! Ez skandallum!
Cefi
@bencemacska: Majdlesz egy nemzethy konzultáció arról melyik gól volt érvényes, melyiket kell leállítani...
Cefi
Zsebre dugott kézzel szurkolt – ez volt Orbán Viktor egyik szombat délutáni programja,

Ennyire érdekli magyarország sorsa. És ennyit tesz az igaz magyar emberekért. Oszt' jónapot.
lusta
Valahányszor szóba kerül viselkedése, egy eset jut eszembe. Gyáravatás. Már kifelé jön a nagyérdemű, mikor az út másik oldalán álló kivitelezők egyike, Robert, aki külföldi, megkérdi abból a kb 15 fős csapatból melyik a miniszterelnök? Öcsi egyből vágta rá. Az amelyiknek zsebre van téve a keze.. Ennyit a kultúráról. Ezért kell a CEU-t is elűzni, mert a magas színvonalú oktatást, a színházigazgatók kinevezése is hasonló, a magas szintű kultúra üldözendő.
eszegfu
Én egy meccsen ezt egyáltalán nem látom "illetlen" viselkedésnek, hiszen most O.V. kikapcsolódik, tehát akár lehet zsebben is a keze... "lazit". A baj ott van, hogy a "hivatali" eseményeket összetéveszti egy mérkőzés nézésével és ott is zsebreteszi a kezét.
justhpeter
Jó napja volt a debilnek. A Vidi adott neki anyagot a dilijéhez.
papa.49
Szerintem meg az volt csak a baj, hogy szemben nem volt egy mesterlövész aki mindjárt le szedte volna onnan a lelátó tetejéről...
papa.49
@3dwhite: Egy jó lövész ezt jó messziről is megtudja tenni, a tektökösök meg lábon lövik egymást legfeljebb)))))))))))
Fradigege
Erőltetett. Pózol, hogy mekkora focidrukker. Aki parasztnak születik, az is marad. Bármennyi Soros egyetemet elvégezhet.
advocat
Nem tudom! De egy biztos. Gyerekkorombab a zsebeim bevarrásával "fenyegettek" a szüleim. Már nyugdíjas vagyok. De a kezemet a zsebembe nem teszem. Csak akkor, ha a kulcsim ott vannak és esetleg zsebkendőért. Ennyit a kultúráról és a zsebben játszható játékokról. (És még megtaníthatnák kezet csókolni. Is.) Ezt sajnos tanulni nem lehet, csak ha a szülők megtanítják. Erre is. De ha az apai nevelés néhány pofon kiosztásnál véget ér? Mire számíthatna?
bence
Vajon a gyerekeit is így csinálta ?
mariaberta
Igazán nem tartozom Orbán hívei közé, de egy újságnak, újságírónak az téma, hogy Orbán zsebre dugott kézzel szurkol? Szegénységi bizonyítvány mind kettőre nézve. Talán lenne ennél fontosabb téma is, vagy nem?
nezelodo
A fiúgyerekek reflexe, amikor először felállnak, egyik kézzel a rácsos ágyat, a másikkal a fütyijüket fogják. Csak a normális kölykök leszoknak hamar róla, ahogy nő az önbizalmuk. Megértem, hogy idegesítik az utcán elégedetlenkedő tüntetők, és kell egy biztos fogódzó neki.
bence
@advocat: ! Nem tudtad ?! Az apja próbálta , egy pár jól irányzott rúgást is kiosztott számára , de hiába ! Ez már annyira betegnek született , hogy így is fog meghalni !
papa.49
@bence: Ha ez tegnap történt volna is késő lenne!!!
Ludmilla
Magyarország miniszterelnöke önmagát adja,egy pocsék,aljas cinikus szemétládát látok a képen... ez hazám miniszterelnöke,egy köztörvényes bűnöző
Pági
Ez a védjegye.Hamarosan ezt is utánozzák a világban.
Pági
Ez a védjegye.Hamarosan ezt is utánozzák a világban.
papa.49
@Pági: A ,,hámozott néger,, szokása volt hogy az előadás alatt a farkát fogdosta!!!
Edmond Dantes
Amíg meccsen van,addig sem okoz kárt.
Nálunk is igaz,kissé módosítva az a brazil szólás,hogy az országuk éjszaka fejlődik,amikor a politikusok alszanak.Nálunk a nagy károkozó ha meccsen van,akkor vagyunk biztonságban.Ha alszik akkor nem,mert zavaros álmai vannak és azokat megvalósítja.
bence
@papa.49: ! Egyetértünk ! Azonban meg tudnánk gyorsítani a folyamatot azzal , hogy Mi valamennyien csatlakozunk a LEX CEU legközelebbi felvonulásához , mert ez már valamennyiünk problémája ! Csak együtt tudnánk eredményt elérni ! Én ott leszek az biztos !
Sok lúd disznót győz !
Cefi
@bence: Az utolsó két egmozduláson családos emberek, békésen, családtagjaikkal mentek ki. Szerdán már nem így lesz. Gyerekek, feleségek otthon. Nálunk pedig 'dezodor' és vipera. Betelt a pohár.
bakegya
az már IGAZ ,furmányosan SZUVENÉR zsebre baxta ORBÁN VICCTOR a KÁDÁR utáni MAGYARORSZÁGOT GAZDASÁGILAG-de POLITIKAILAG MINDENKÉPPEN.
A FOCIDILIJE ELŐBB DE UTÓBB BIZTOS GUTAÜTÉSSEL ÁLDJA MEG!!!
bence
@Cefi: ! Ez kell ezeknek , nem a meghunyászkodásunk ! Ha most nem állunk a CEU -k mellé és nem lesz egy 5 -6 száz ezres tömeg , akkor ezek a tolvajok további négy évig röhögni fognak a markukba ! Most már elég volt ! Én is azt mondom , hogy betelt a pohár !
Cefi
@bence: Összevesztem az előbb az asszonnyal. Mi az, hogy holnap nélküle akarok menni! Majd elóvette a Martenst, és elkezdte kifényesíteni. Pedig az az enyém. Neki túrabakancsa van erre a célra. Most az van a kezében. Tehát jön. 43 kiló, két egyetemi diplomával.
bence
@Cefi: ! Jót röhögtem ! Okos nejed van gratulálok !Hidd el , nem a súly a lényeg ! A kitartás az akarat erre lesz a legnagyobb szükségünk a választásig . Nem szabad megállnunk egy pillanatra sem , mert akkor végünk ! Minden megmozdulásnál többen és egyre többen kell lennünk ! Mindegy , hogy öreg vagy fiatal a lényeg , hogy rengetegen legyünk ! Na ezt kell valahogy összehozni !
Szókrakész
Ennyire nem kéne utálni!

Egy focimeccsen miért ne lehetne zsebre tett kézzel ácsorogni?!?!?!
Még egy ME-nek is!!!
Csak ebbe tud belekötni a sajtó is?!?!
Kismillió más dologról is írhatna vele kapcsolatban.
Az inkább érdekelne.

Pl.

Mit írt most alá a 60. EU "szülinapra"?
Mi áll benne konkrétan?
Magyarország valós státusza, EU-s elkötelezettsége, stb.
Milyen tárgyalások lesznek, Orbánék kvóta és migráncsügyben mit fognak aláírni?!?!?!
Mennyi ukrán menekültet engedtek eddig be?
Kinek lett kiadva a 13 millió tb szám, mikor csak 10 millióan vagyunk?
.
.
.
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.