Nádas Péter nyílt levelet írt Áder János köztársasági elnöknek.

Tisztelt Elnök Úr!

Arra kérem, hogy aláírásával ne hitelesítse a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosítást.

Ezzel lényegében a „kevesebb több” elvének érvényesítését kérem Öntől. Meggyőződésem, hogy egy államfő számára ritkán adódik olyan alkalom, amikor egyetlen tollvonás hiányával ennyire sokat tehetne azért a politikai közösségért, amelynek egységét képviselni hivatott. Egység sohasem jöhet létre a rendezetlen vágyak, eltúlzott félelmek és fésületlen indulatok olyan örvénylésében, amelyben ez a törvénymódosítás megszületett.

Biztos vagyok abban, hogy Ön felette áll az ilyen szenvedélyeknek, hiszen pozíciójának méltóságát, morális legitimitását éppen ez a tartás adhatja 

- írta a Facebookon is közzétett nyílt levelében.

 

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Káder Jani aláírja. Csicska. Milyen méltóság?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A levél nagyon jó, a szerző kicsit naív. Áder természetesen aláírja, legfeljebb visszaküldi megfontolásra, de többet ne várjanak tőle. Egyszerűen csak fél.
Apatszerek
@justhpeter: Józan ésszel élő személy nem fél, ha a gerinc egyenes! a CEU egy hiszti kommandó sötétben bujkáló ügynökök hálózatának látványos tevékenysége,akik a rend a törvény ellenségei! Szabadelvű társaság igazi liberálisok köztük vannak!
namihami
@Apatszerek: Kösz. De jó, hogy végre ezt is tudatta velünk valaki. Eljöve a felvilágosodás illetve a megvilágosodás és megvilágosítás kora. Szerencse, hogy ilyen tisztánlátók is élnek közöttünk.
(K)Áderre visszatérve: Nádas Péter CSAK KÉRHET, Orbán (a tartótisztje) viszont PARANCSOL. És ez a különbség.
Apatszerek
@namihami: Mi lenne az országgal, ha nem lenne Soros XXI. századi liberális-maxista-leninista CEU-ja? Semmi. Mert a CEU nem más, mint ideológiai hakni-egyetem. Egyetemeire valamit adó országban nem is engedik működni, még abba a nagy demokratikus országban sem működik, a pénzalapú Ceu, mert tudást nem, de szabadelvűséget, világi zagyvaságot mímel!
papa.49
A ,,biotoll,, aláírja, de van vagy 3 verzió,
1. simán ALÁÍRJA holnap este 23 59 perckor.
2. nem írja alá de visszaküldi a hodálynak újratárgyalásra, megint megszavazzák, és neki ALÁ KELL ÍRNIA!!!
3. nem ír alá, a tákolmánybírósághoz küldi, ahol megállapítják nem ellentétes a tákolmánnyal, tehát megint csak ALÁ KELL ÍRNIA!!!
Ez van...
namihami
@Apatszerek: Azt hol olvastad, hogy NEM ENGEDIK működni? Nem figyeltél, amikor külföldi politikusok sorra ajánlották fel azonnal az áttelepülés lehetőségét? Gondolod, hogy ott csupa hülye liberális él? Magyar származására tekintettel direkt ide telepítette a székhelyét a CEU-nak. Ezáltal az adó és egyéb költségvetési bevételek is itt csapódtak le évtizedeken keresztül.
Nem furcsállod, hogy amíg a Vezér és talpnyalói illetve a gyerekeik is ott tanultak vagy a pénzét költötték, (a métely és liberállázítás fellegvárában), addig kussoltak? Most, hogy csak az Ádergyerek tanul ott, valahogy kinyílt a csipájuk és vele együtt a pofájuk is. Csak nem kellett valami újabb muníció így, a választás közeledtével? A migráncs, a rezsiböffentés és hasonlók már nem hozzák orgazmusközeli állapotba a jobbosokat, ezért kell az újabb puskapor.
Az oktatás szinvonaláról csak annyit: az ott végzetteknek, nem tudni, milyen okból, de valahogy semelyik országban nincs elhelyezkedési nehézsége.
Ellentétben pl. egy Károli vagy Szent István Egyetem diplomájával, ami sok esetben csak egy londoni pizzéria mosogatójának rohammal történő bevételére ad lehetőséget.
És akkor még a Matolcsy-féle Közszolgálatiról nem is szóltam, amit csak a fideszes adminisztráció vesz egyáltalán diplomának. Na, az még odakinn mosogatni is kevés. Amellett a villa koszos marad.
Apatszerek
@namihami: Ideológiai alapokra épülő hakni egyetem ami nem életszerű tudást ad, hanem biznisz diplomát, abból is kettőt, ezzel lehet világpolgári feszelgéseket eszközölni tudatlanul, tudóst játszani, buli diplomás szokásokhoz szokva mert ez a trendi! Külföldi politikusok ép úgy hazudnak mint a mi politikusaink, csak a média figyelmét magukra tudják vonni, másként semmibe vesznek el. Még hogy sorra ajánlották fel befogadását a CEU- nak. Itt is egy tudatos
hamisság van, megszüntetésről egyenlőre nincs szándék, csak törvényes működésről, amit a Magyar törvény ír elő. De törvényes működés nem elfogadható a CEU vezetésnek?
Fradigege
Káder Jani aláírja. Csicska. Milyen méltóság?
lenn
áder jancsika, egy elvtelen senki.
Egy értékelhető megmozdulása volt, de az is egy megtervezett szerepjáték volt.
áder jancsika, úgy állt ki a környezetvédelem mellett, előadásokat tartva, még az ENSZ-ben is, hogy MAGASRÓL LESZARJA A KÖRNYEZETVÉDELMET.
áder jancsikának egy álmatlan éjszakája sem volt, az olvadó gleccserek miatt, vagy az óceánok emelkedő vízszintje miatt, vagy az elsivatagosodás miatt, csak pofázik ezerrel ez a gyökér is, mint a többi fidesznyikes.

NULLA TISZTELET !!!
Apatszerek
@lenn: Lihegni lehet, mocskolódni is, hisztizni is, normális emberhez méltóan viselkedni, nyilatkozni azt már nem, ez a CEU célja, a két diplomás észbontás!
nezelodo
Ugyan már eljátssza valamennyi politikai szereplő, mintha Áder dönthetne valamiről is, amikor csak egy báb! Megmondta a kivénhedt tömegpárti lótuszfaktusz, aki azt hitte a mikrofon is olyan süket mint ő, hogy a Viktor dönti el még azt is, hogy lehet-e a Káder Jani KE! Most meg mindenki úgy tesz mintha függne tőle valami. Része az orbáni pávatáncnak az egész, egy szavát sem lehet elhinni a dakotának.
kiscsillag66
Már olvastam valahol, hogy nem találta alkotmányellenesnek a törvényt, így aláírja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.