Az 1944-ben alapított, a világ egyik legmegbízhatóbb hírügynökségének számító AFP 'Fake news' another weapon in Orban's illiberal Hungary azaz Orbán illiberális Magyarországának újabb fegyverei az álhírek címmel foglalta össze a kormányközeli sajtó körül zajló eseményeket. Már a leadben tesznek egy erős megállapítást, miszerint Orbán Viktor és az egykoron független origo úgy összemelegedett, hogy a portál már fegyver a kormány kezében, de ez csak a kezdet. Szépen végigmennek azon az eseménysoron, ami azzal kezdődött, hogy az origo hamis diplomák kiadásával és csalással vádolta a CEU-t, amit órákkal később egy kormányközlemény követett a tervezett törvényjavaslatról, amit pár nappal később az országgyűlés el is fogadott - annak ellenére, hogy a CEU perrel is megfenyegette az origót.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Hírünk a nagyvilágban #1300: Már az AFP is foglalkozik Orbán álhírgyárával.

A legundorítóbb, a legnagyobb hazugságfaktort tartalmazó és hányingert tartalmazó hír:
-orbán viktor demokrata, nem hazudik, a népét szolgálja, nem fejőstehénnek használja az úniót, és azt hangoztatja: Ruszkik haza.
Oszt' jónapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.