Tárca nélküli minisztert nevez ki a paksi atomerőmű-beruházás felügyeletére és irányítására a következő napokban a miniszterelnök.

Orbán Viktor ezt arra válaszolva közölte hétfőn a parlamentben az azonnali kérdések és válaszok órájában, hogy az LMP-s Szél Bernadett azt firtatta, miért nem írnak ki népszavazást Paks ügyében. Az ellenzéki képviselő szerint a kormány a beruházásra soha, semmilyen felhatalmazást nem kapott.

Orbán Viktor elmondta, a Fidesz és a KDNP nyílt lapokkal játszik. Kifejtette: már a 2014-es parlamenti választás előtt megkötötték a paksi beruházás alapszerződését azért, hogy senki se mondhassa azt, nem ismeri a kormányzásra készülő Fidesz és KDNP energiapolitikáját.

A miniszterelnök közölte, a Fidesz az atomenergiát és a megújuló energiát is támogatja. A megújuló energiákra nem fizethetnek rá a magyar emberek, és most úgy látszik, hogy még jó ideig a legolcsóbb energia a nukleáris energia lesz – közölte.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Azta...

LEVENDULA-ügyi miniszter lehetnék ÉN???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Hmmm. A nemzeti pénzügy/oktatás/eü elintézhető államtitkári szinten, bezzeg putyin paksa miniszterért kiált...
desiro
hát mé nem felcsutkai mininistránst???
papa.49
@Ludmilla: Dehogy volt még egy kiváló pártkatona akinek gyorsan adni kell jó sok zsozsót, mert kurvára megérdemli, meg a 95 % át visszacsorgatja a szegény (szellemi) miniszterelnöknek, természetesen külföldi offshore cégeken keresztül!!!
justhpeter
Nem kell ide új ember. Én a meglévő választékból a fideSS-kdnp sztár menedzserpárosát javaslom miniszterelnök "úr" figyelmébe, konkrétan a Kósa Lala - Németh Szilárdka párost javaslom. Mindketten könnyű helyzetben vannak. Elrontani nem tudnák, mivel az elrontáshoz is szükséges legalább egy mikronnyi gógyi, ezzel pedig ők ketten sem rendelkeznek. Ha pedig - adja Isten - az atom győz, hát mondjuk meg őszintén, olyan nagy kár nem ér bennünket. A fideSS-kdnp tele van ily hatalmas barmokkal, a pótlásuk találomra is megtörténhet.
bakegya
Magfúzió köti a Hernádi Pityuhoz -borítékolhatjátok -ez a nemzetközileg már körözött lesz orbán RICHTERE az atomtöltet maszek- kísérletekben-ITTHON MEG MINDEGY KI ROBBANT-MERT A PEREPUTTY MÁR biztonságban lesz.Furmányos bányarém ez a VICCTOR,VAN AKI FELHOMÁLYOSÍTSA.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.