Vona Gábor, a Jobbik elnöke azt kérdezte a kormányfőtől, hogy neki, családjának vagy legszűkebb környezetének van-e eltitkolt külföldi vagyona, off-shore vagyona, illetve zavaros pénzügyi ügylete.

Úgy vélte ugyanis, hatalmas nemzetbiztonsági veszélyt jelentene Magyarországra, és "belpolitikai tragédia" lenne, ha a kormányfőt zsarolni lehetne a pénzügyei miatt.

Orbán Viktor először annyit válaszolt:

"e tekintetben nyugodtan aludhat".

Vona Gábor viszonválaszában úgy reagált: ő a miniszterelnökkel ellentétben mindennap jól alszik. Hozzátette: a kormányfő úgy gondolja, hogy "sorosozással meg simicskázással" mindent a szőnyeg alá lehet söpörni. "Én lettem Soros György által politikus, vagy ön, engem tett háromszor miniszterelnökké Simicska Lajos vagy önt?" – tette fel a kérdést Vona Gábor, aki arra kérte Orbán Viktort, hogy a "belső démonaival" való küzdelmet oldja meg saját maga.

Orbán Viktor úgy reagált:

"messzire jut a magyar parlament akkor, ha arra fordítja az idejét, hogy az önök gazdája ide beküldött, whiskey-szagú kérdéseivel foglalkozik", az ország kérdései helyett.

Úgy fogalmazott: "szomorú sors az, amikor az embernek gazdája van és nem a saját maga ura". Szerinte lehet, hogy van akit Soros György mozgat, és – fordult a Jobbik elnökéhez – "van, akit az önök gazdája", de a Fidesz és a KDNP szuverén párt, amely csak a magyar emberek érdekét képviseli, és mindig minden törvényt maradéktalanul betart.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vérlázító , amit ez a beképzelt, pökhendi csúti cigány meg mer tenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@kukac50: 24.hu/belfold/2017/02/07/szakadek-szelere-taszitja-a-kormany-a-beteg-munkanelkulieket/
Szakadék szélére taszítja a kormány a beteg munkanélkülieket. Becslések szerint 132 ezer olyan ember szerepel a munkaügyi nyilvántartásban. Ezzel eddig nem is volt gond: 2009 óta, mivel aki a jogosultság minden feltételét teljesítette és együttműködött a hivatallal, folyamatosan kapta a havi 22 800 Ft foglalkoztatás helyetti támogatást. De mostantól ennek vége. A probléma az, hogy a nyilvántartásból kikerülők egyúttal elvesztik a jogosultságukat az aktív korúak ellátására. SAjnos szevasz Vera visza víz.
öcsi55
Ezekből a frappáns válaszokból még mindig nem tudjuk meg ,hogy mennyi a vagyonka és hol van elhelyezve,pedig mindenkit nagyon érdekelne.A jó Viktorunk,meg ,hogy a focinál maradjunk Simicskával rúgott magának egy oltári nagy öngólt.Az ős fideszeseket Ádert,Kövért,Szájert,Pokornyit kirakta a lelátóra szurkolónak,a csapatot meg feltöltötte seggnyaló nyikhajokkal akik még véletlenül sem mernek ellent mondani .Simicskával is ezt akarta ,de Lajosba bele tört a bicskája, mert nevén nevezte a volt haverját és rögtön térfelet váltott. Kisért a múlt ? Egy nem rég elhunyt nagy klasszikus jut az eszembe Torgyán József ,híres mondása " én tettem a fejére e koronát,de le is verem onnan".(elnézést ha pontatlanul idéztem)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.