Nem tudom, hányszor nyolcvanezer tüntető szükséges Áder Jánosnak ahhoz, hogy végre megtagadva önmagát és kollégiumi szobatársát G.orbánt, innentől ne a pecabotja végébe kapaszkodjon, hanem ugyanúgy mint a Bibóból mára már többen – csak ő a legmagasabb állami pozícióból, a köztársasági elnöki székből – mondjon NEM-et a zsebdiktátornak. Vagy, ha ezt nem meri megtenni, akkor – megragadva a mostani történelmi pillanatot – még emelt fővel búcsúzzon el politikai pályafutásától! Lesz-e annyira férfi és hazafi, hogy mint az Egri csillagokban Baloghné – képletesen – ő is magával rántja a mélybe az országot romlásba vivő gonoszt?

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Csizmás Kond: Csaufattyú! Otthon ugass! Mennyit kapsz egy fidesz szavazatért románcigány?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@szép új világ: em. Ez egy csaufattyú szekus. Pénzért, állampolgárságért fidesz szavazó. Bár magyarországról semmit nem tud. Mint aki fizeti.
Cicamama55
@Csizmás Kond: Abszolút nem fűt idegen gyűlölet, én nem szoktam még migránsozni sem, bár nem örülnék annak, ha itt tolonganának, az biztos! A helyi, határon belüli problémáinkat nem érzed át. A migránsoktól a kultúránkat félti a kormány, mi a kiskirályoktól, külhoniaktók-látva a kifelé áramló közpénzt-a sima megélhetésünket. A CEU-val kapcsolatban, a professzorokat, tudósokat ugye nem gondolod, hogy félre lehet vezetni?! Több tiszteletet a tudásnak! Nem politikai szándékkal ment a fiatalok nagy része, nem hiába előre kérték, hogy a vonuló pártok jelképeiket ne használják. Csak az egyetem jövőjéért vonultak utcára! Soros pénzből támogatnak Magyarországon a civil szervezetek szegény, sérült, elesett embereket, katasztrófa estén is ezek a szervezetek nyújtanak önzetlen segítséget /pl.vörösiszap/...A kereszténység zászlaja alatt neki is inkább a tisztelet járna ki! Pápa szavai hozzátok is eljutottak biztosan. Én ezzel tovább nem is foglalkozom, így a Nagyhét hetében főleg nem...Békés várakozást és a hétvégére áldott Húsvéti ünnepeket kívánok.
Desischado
Végre elindult valami. A tudás hatalom! Meg kell védeni! Én is Boldog, áldott Húsvéti ünnepeket kívánok nektek!
bence
@Desischado: ! Elindult valami , de sajnos kevesen voltunk ! Sokkal többen kellene lennünk , mert így . hogy a nagy többség otthon ül , így nem érünk célhoz ! Boldog Húsvéti Ünnepeket Kívánok mindenkinek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.