Nem tudom, hányszor nyolcvanezer tüntető szükséges Áder Jánosnak ahhoz, hogy végre megtagadva önmagát és kollégiumi szobatársát G.orbánt, innentől ne a pecabotja végébe kapaszkodjon, hanem ugyanúgy mint a Bibóból mára már többen – csak ő a legmagasabb állami pozícióból, a köztársasági elnöki székből – mondjon NEM-et a zsebdiktátornak. Vagy, ha ezt nem meri megtenni, akkor – megragadva a mostani történelmi pillanatot – még emelt fővel búcsúzzon el politikai pályafutásától! Lesz-e annyira férfi és hazafi, hogy mint az Egri csillagokban Baloghné – képletesen – ő is magával rántja a mélybe az országot romlásba vivő gonoszt?

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Csizmás Kond: Csaufattyú! Otthon ugass! Mennyit kapsz egy fidesz szavazatért románcigány?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...a tüntetőket azelőtt érte szélütés...
Cefi
@Csizmás Kond: Csaufattyú! Otthon ugass! Mennyit kapsz egy fidesz szavazatért románcigány?
quadrocopter
@Csizmás Kond: Hülyülsz vakarcs, hülyülsz? Gyógyszerészed, orvosod?
Ördögvadász
Ha egy maffia vezér egyetemet, sajtót, vagy emberjógi szervezetet müködtet, az világos volt mindig is mindenkinek, milyen céllal teszi.
Még szerencse vannak egy páran bátor harcosok kiknek nem tudja a száját csakúgy a romlott petrodollár millióival betömni!
Csizmás Kond
Sörös életében spekulált és kihasználta a hülyébbeket...most is azt csinálja...egyetemi szinten...és még sokan, több ezren élvezik is.
Cefi
@Csizmás Kond: 18.59. Hát téged rendesen elért a szele. Pedig bocskoroséknál nincs is jelen.
Ördögvadász
Mikor Jelzin vezetésével az orosz hatalmat megkaparintották!, hát megmútatták, hogy mire, vagy mire nem képesek. Gazember, rabló banda!
szép új világ
@Csizmás Kond: Tisztelettel érdeklődöm, hogy a Bringás/Pergető nevű "úr" véletlen nem rokonod?
Cicamama55
@Csizmás Kond: Te nem Magyarországon élsz biztosan. Az itthoni problémákkal nem vagy tisztában, nagyon nem éled, nem érzed át. Ezeknek a tüntető fiataloknak-saját gyerekeimből és barátaikból indulok ki-a politikához semmi közük! Ők kizárólag az egyetem jövője miatt vonultak utcára, mert nekik nem milliárdjaik, hanem tudásszomjuk van!! Ha itt élnél, csak idegesítenének téged is, hogy a közpénzünket stadionokra, külhoni focicsapatokra, kint élő -nem idehaza adózó-állampolgárokra, haverok kastélyaira stb költik, miközben a sikeres területeket folyamatosan ledöntögetik.! A keményen dolgozó kisemberek és családjaik nyomorognak a picsányi fizetésekből, s gyermekeiket lassan már nem a szülők, hanem a Fidesz párt által meghatározott korlátok között kell nevelni, taníttatni...Az álmok, álmok maradnak...Ez tetszik annyira Neked?
F_Viktor
@Cefi: Irod:
"Hát téged rendesen elért a szele. "

Csak ma is tobb hazi paleszt ivott a kelletenel ez a fidiota riherongy. FB oldalan alandoan az erdelyi hazipalinkat elteti. Majd vedeli.
Csizmás Kond
@Cicamama55: Az egyetem jövője még nincs veszélyben,ez csak a liberók vesszőparipája, rektoti félrevezetés szóval nem az iskola jövőjéért hisztiznek hanem politizálnak, a kormány ellen...butaságból vagy akaratból az mindegy, de mivel azt mondod hogy ők az iskolát féltik akkor a szülőknek kéne annyi eszük legyen hogy megmondják miről van szó.
és milliárdok...ép ez a bökkenő a sörösegyetem nem ingyenes ott komolyan kel tejelni tehát ismét bukta...
és hollét...mi a bajod vele ? amúgy a tüntetés egyféle nemzetközi megnyilvánulásként adta el magát, szóval határok nélküliségrért tüntettek de téged titeket mégis idegengyűlölet fűt ?
pénzköltés...a tüntetésen a más alapította egyetemért vonultatok de te nem adnál senkinek semmit a határon kívül...ez milyen eszme ?
...és nem tetszik de a nemtetszésemet nem sörösfizette rektorhazugságra elindult hülyeségfelvonulással nyilvánítom ki.
Cefi
@F_Viktor: Mit védjen, ha egyszer szőröstalpú... :-)))
Cefi
@szép új világ: em. Ez egy csaufattyú szekus. Pénzért, állampolgárságért fidesz szavazó. Bár magyarországról semmit nem tud. Mint aki fizeti.
Cicamama55
@Csizmás Kond: Abszolút nem fűt idegen gyűlölet, én nem szoktam még migránsozni sem, bár nem örülnék annak, ha itt tolonganának, az biztos! A helyi, határon belüli problémáinkat nem érzed át. A migránsoktól a kultúránkat félti a kormány, mi a kiskirályoktól, külhoniaktók-látva a kifelé áramló közpénzt-a sima megélhetésünket. A CEU-val kapcsolatban, a professzorokat, tudósokat ugye nem gondolod, hogy félre lehet vezetni?! Több tiszteletet a tudásnak! Nem politikai szándékkal ment a fiatalok nagy része, nem hiába előre kérték, hogy a vonuló pártok jelképeiket ne használják. Csak az egyetem jövőjéért vonultak utcára! Soros pénzből támogatnak Magyarországon a civil szervezetek szegény, sérült, elesett embereket, katasztrófa estén is ezek a szervezetek nyújtanak önzetlen segítséget /pl.vörösiszap/...A kereszténység zászlaja alatt neki is inkább a tisztelet járna ki! Pápa szavai hozzátok is eljutottak biztosan. Én ezzel tovább nem is foglalkozom, így a Nagyhét hetében főleg nem...Békés várakozást és a hétvégére áldott Húsvéti ünnepeket kívánok.
Desischado
Végre elindult valami. A tudás hatalom! Meg kell védeni! Én is Boldog, áldott Húsvéti ünnepeket kívánok nektek!
bence
@Desischado: ! Elindult valami , de sajnos kevesen voltunk ! Sokkal többen kellene lennünk , mert így . hogy a nagy többség otthon ül , így nem érünk célhoz ! Boldog Húsvéti Ünnepeket Kívánok mindenkinek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.