Könnyen lehet, hogy a 444 egyik olvasója az egyetlen magyar, akinek sikerült pontosan értelmezni a kormány konzultációs kérdőívét.

Miután megkapta a kormány legújabb kérdőívét, az engedetlen állampolgár nem volt hajlandó besorolni a válaszadók közé – ám ahelyett, hogy sokunkhoz hasonlóan a kukába vágta volna a papírt, inkább kódfejtésbe kezdett rajta.

A címzett végül rájött, mit is üzen a kormány a sorok közt, a megfejtést pedig azzal a lendülettel vissza is juttatta a feladónak. Ki tudja, a végén talán még valamilyen nyereményben is részesül érte?

Ütős válasz érkezett Orbánnak a konzultációs kérdésekre

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Csizmás Kond: Románcigány! Otthonra írogass tetü.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Aki Én: Csizmánondó nálad is kiverte a biztit? Úgy látom kell keresnem egy romániai rendszergazdát a haveri körből. A többit priviben, holnap. Itt vannak a miskolci haverok, jöttek az esti zsúrra.
Aki Én
@Cefi: Ez a kretén súlyos elme rozzant és végtelenül buta, de most önmagát is túlszárnyalta.
Esti zsúr... ez jó :)
coni
1998-ban azzal nyertek, hogy a kézi könyvükben az szerepelt, hogy tömegeket csak akkor lehet maguk mellé állítani ha egy 13 éves szintjén kommunikálnak. Később ezt Kubatov levitte 10 évesek szintjére (csatasorba állították Selmeczit, Rezsi Sz.-ot meg Kósát) és 2x2/3-ot csináltak. Meglesz a harmadik is ezzel a kommunikációval.
kissé felnőttem
mi az igazság tőbb emberke kaphat?-ott dupla csomagot? kérdésekkel? max visszaélés ellen egy a módi elégetés nix ugri bugri Ő mindta ugyebár? nem ért vissza? eltévedt Lepsénynél még megvolt
3dwhite
Az egy csoda mert nagy válaszadási lehetőség nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.