A Magyar Nemzet információi szerint elmarad a május 5-re tervezett berlini külügyminiszteri találkozó a V4-ek és Németország között. Kétoldalú megbeszélésekre sincs esély a közeljövőben.

A lap úgy tudja, 

a magyar külügyminiszter tavaly év végén és az idei év első heteiben négy alkalommal kezdeményezett kétoldalú megbeszélést Frank-Walter Steinmeier leköszönő német külügyminiszterrel, aki a kérést minden alkalommal elutasította.

Egy német forrás úgy gondolja, ebben szerepet játszik az is, hogy a magyar kormánynak annyira rossz a megítélése Berlinben, hogy kormányzati szereplők, hacsak nem muszáj, nem találkoznak magyar kormánytagokkal.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Épeszű politikus már nem áll szóba a csuti törpével és pribékjeivel. Ha társaságra vágysz Petike, menj el megint Dutertéhez, az a Ti színvonalatok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
Épeszű politikus már nem áll szóba a csuti törpével és pribékjeivel. Ha társaságra vágysz Petike, menj el megint Dutertéhez, az a Ti színvonalatok!
F_Viktor
Varom az oriasplakatokat amiben hadat uzennek Nemetorszagnak, mert tiszteletet mar sehonnan nem kapnak.
Béla333
Na majd a futsal miniszterünk bekéreti a német nagykövetet oszt jól kiosztja! Mit képzelnek ezek, hogy a fényestekinTETŰ képviselőjét nem akarják fogadni?!
bencemacska
Ha fogadná Steinmeier a tarajost, kezet kellene fogni vele. No de egy véreskezű diktátor után?
Duterte nyomát nem lehet vízzel lemosni!
Javaslom kézmosásra tarajosnak az oleumot , az talán segít!-:)))
cs.n.
A német sas nem kapkod ilyen Szijjártó-féle bosszantó legyek után. De ne legyél elkeseredve Petike, majd turnézol egyet Üzbegisztántól Kazahsztánig, máshol úgyse vesznek komolyan.
Zeta
Hát senki sem akar vele szóba állni? Sem itt , sem az USA-ban?
justhpeter
Ezek szerint kezdtek kikerülni az európai kultúrkörből. Mint mondjak, megszolgáltátok ! Most visszanyal a fagyi és jönnek a kokik és a sallerok.
papa.49
@bencemacska: Hát beérett amit hajtunk már vagy 6 éve, sikerült leküzdenie magát a faszkalap kontár kormánynak arra a szintre mikor már szóba se akarnak veük állni a nyugati országok képviselői!!!
Az igazi nagy pofon is érik már hamarosan kizárja a Néppárt a frakcióból ezt a tolvaj bandát, az országot meg az Unióból, oszt. akár le is húzhatjuk a redőnyt!!!
bencemacska
@papa.49: ma, 20:33
Igen. Akkor ők kevesebbet tudnak lopni.
Nekünk viszont fel kopik az állunk!!!
papa.49
@bencemacska: Az utolsó mondatod biztos ebben az esetben...
karma1
@papa.49: @bencemacska: Sajnos a kisember alla akkor is felkopik, ha 2020-ig meg kapjuk a penzt, mert Hozzatok egy filler sem jut el... Ellenben meg lesznek epitve az osszes olimpiara szant letesitmenyek, hogy a haverok megiscsak el tudjak lopni a mar elore elkoltott (kinezett) penzeket...
Ebbol csak a magyar polgar jon ki szarul, nem ezek a szemetek...:o((((
advocat
Gratulálok. Nem volt egyszerű ezt elérni. És a pénz még mindig jön, Hülye németek. Persze lesz választás. Addig meg megérdemlik. Fizessenek! Van miből.
Jozefina
A pénzcsapokat kellene , de nagyon gyorsan elzárni!!!
Klubtag
@Jozefina: ...egyetértek. Innentől kezdve már nem érv, hogy a magyar emberekkel tolnának ki. Annál jobban kirabolni, lealázni, nyomorba dönteni ezt a szerencsétlen népet már úgysem lehet, mint ahogyan ezt a fidesz-kdnp kormányzat eddig is megtette. Mi már csak a méltóságunkat, emberségünket veszthetnénk el, minden másból már kisemmiztek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.