Elrendelte az államfő a felsőoktatási törvény módosításának kihirdetését – áll Áder János köztársasági elnök nyilatkozatában, amelyet hétfőn küldött el hivatala az MTI-nek.

A nyilatkozat szerint "az Országgyűlés 2017. április 4-én elfogadta a T/14686 számon benyújtott, a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény módosításáról szóló javaslatot."

Az elmúlt napokban a törvényjavaslattal kapcsolatban különböző alkotmányos aggályok merültek fel.

"A rendelkezésemre álló időben megvizsgáltam a törvény alkotmányosságát és a nemzetközi szerződéseknek való megfelelését. Megállapítottam, hogy a törvénymódosítás a tanulásnak és tanításnak az Alaptörvény X. cikkében rögzített szabadságát nem sérti" – olvasható a nyilatkozatban.

"Hasonlóan nem sérül az Alaptörvény azon rendelkezése, amely önállóságot biztosít a felsőoktatási intézmények számára a kutatás és a tanítás tartalmát és módszereit illetően."

A törvény két új feltételt támaszt a külföldi felsőoktatási intézmények magyarországi tevékenységével kapcsolatban. Ezek alkotmányos szabályt nem sértenek, nemzetközi szerződésbe, európai uniós irányelvbe nem ütköznek. A Magyarországon államilag elismert és akkreditált egyetemeken a kutatói és oktatói munka folyamatosságát a törvényjavaslat nem érinti. A már megkezdett magyarországi képzések változatlan feltételekkel folytathatóak. "Ezért mai napon elrendeltem a törvény kihirdetését" – olvasható a nyilatkozatban.

A törvény gyors – bár a házszabályi rendelkezéseknek megfelelő – elfogadása, a két új törvényi feltétel előírása sokakban ellenérzést váltott ki. Jó néhányan egyetemük jövőjéért aggódnak.

Azért, hogy senkiben szemernyi kétség se maradjon az iránt, hogy a Magyarországon működő külföldi egyetemeken folyó magas színvonalú munka folytatásának feltételei továbbra is biztosítottak lesznek, felkérem Magyarország Kormányát, hogy az érintettekkel haladéktalanul kezdje meg a tárgyalásokat az új törvényi rendelkezések végrehajtása érdekében.

"Meggyőződésem, hogy kölcsönös jó szándékkal és közös akarattal a törvényben biztosított határidőn belül ez megoldható. Mindannyiunk érdeke, hogy az az érték, amely a Magyarországon működő külföldi egyetemeken az elmúlt években létrejött tovább gyarapodjék, és a tudományos munka zavartalanul folytatódjék" – olvasható Áder János köztársasági elnök nyilatkozatában.

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Valaki gondolt másra?
Egy Fideszes "vakondkereső" Orbán csicskánál?
micfild
@Mirabilis: nem a fideszesége a lényeg- bár kétségtelenül fontos tényező. de áder a varangykirály csicskája és talpnyalója. szerintem retteg is tőle
Cefi
Áder János aláírta a CEU-törvényt.

Rohadj meg, te hazaáruló szardarab.
bencemacska
Szemét, tróger.
Én arra gondoltam, hogy ezt az aljasságot az alkotmánybírókra bízza.
Cefi
Végül is jogos. Otthon is az ebédlőasztalra szarik.
papa.49
Ezt írtam tegnap este bár nem jött volna be!!! azt mondja nem ütközik semmivel, csak a józanésszel, de mivel tudom a náluk semmit se ér ezért nem csodálkozom!!!
kÁderszarjankó, ettől kezdve ez lesz a neved ,,munkásőrivadék, hányadék,,!!!
eugen4402
Elnök úr, soha vissza nem térő lehetőséget mulasztott el. Sajnálom, és csak remélni merem, hogy nem fogja megbánni ezt a döntését...
division
Nem tudom, de akiket ennyire sért ez a törvény, akiknek biztosan hátránya lesz majd ebből, vagy akik máris hátrányt szenvedtek miatta írnának ide pár sort hogy miben érzékelik? Most kifejezetten nem a "tök mindegy, úgyis csak szar lehet mert Fidesz" kommentelők véleményét kérném. Köszönöm.
Rózsika Hatházi
Én jobban szerettem volna ezt olvasni a nyilatkozatában: Dróton rángatott marionetbábu vagyok, muszáj volt aláírnom, mert vezették a kezemet. De k@rvára röstellem magam, ezért lemondok az államfői tisztségemről. Ezentúl valamelyik pecás tónál tengetem tovább szar életemet. De kizárólag éjszaka és újholdnál, nehogy a tó vize visszatükrözze az ocsmány pofámat.
papa.49
@division: Még nem kapták meg a direktívákat...
bencemacska
@division: 19:52
Majd nézd meg a jövő évi mester fokozatra és PhD-re jelentkezők számát!
A vendégprofesszorok hazamennek.
Az utolsó leoltja a villanyt!

Ps. Lehet, hogy villanyoltás előtt még kinevezik rektorrá a rezsiszilárdot!
Cefi
Be vagyok szarva. Innentől bármikor elszabadulhat a pokol. Ma, holnap, jövőre. De fideszesek fognak himbálózni a lámpavasakon, az biztos. Csak idő kérdése.
Madácsi Pali
@eugen4402: remélem nagyon megbánja! Megérdemli!
Csizmás Kond
...a következő műsorszám egy újabb nyivákolás, előadja a sörösbanda...
bencemacska
@Cefi: ma, 20:00
De fideszesek ..." Ámen!
Köb Jani
A libsi hisztizést abba kel hagyni, ,,Azért, hogy senkiben szemernyi kétség se maradjon az iránt, hogy a Magyarországon működő külföldi egyetemeken folyó magas színvonalú munka folytatásának feltételei továbbra is biztosítottak lesznek, felkérem Magyarország Kormányát, hogy az érintettekkel haladéktalanul kezdje meg a tárgyalásokat az új törvényi rendelkezések végrehajtása érdekében" ,,A törvény két új feltételt támaszt a külföldi felsőoktatási intézmények magyarországi tevékenységével kapcsolatban. Ezek alkotmányos szabályt nem sértenek, nemzetközi szerződésbe, európai uniós irányelvbe nem ütköznek". Volt egy jó nagy buli a megvezetetteknek, túloldalra tolták a kerékpárt. Ez az egyetemi értetlenségi!
Cefi
@Csizmás Kond: Otthon ugass szőröstalpú csaufattyú, szekukotorék.
Cefi
@Köb Jani: Te melyik fideszseggből ugatsz ki? Agyatlan szardarab.
bencemacska
@Köb Jani: Te, nagyon okos!
A kÁder által javasolt tárgyalásokat nem a törvény villámsebességű megtrágyálása előtt kellett volna elvégezni???
Cefi
@Donáld Tramp: Mit keresel itt köztörvényes patkányfattyú?
Béla333
El is érte hogy újabb tízezrek menjenek/jöjjenek ki a holnapi tüntetésre!
justhpeter
Sikeresen kiírta magát a köztársasági elnökségből és átült a beszari csicskák körébe.
Cefi
@Béla333: Attól félek, nem állítja meg a srácokat a rendőrsorfal.
Zeta
Meggyőződésem, kölcsönös jó szándékkal. . .
Hát ez az önök részéről nincs , elnök úr! Ahhoz a kormanynak másként kellene játszani. Tisztességesen!
Csizmás Kond
Az csak természetes hogy aláírta, mert azért küldték hozzá. Ha nem kellett volna aláírni akkor nem küldik oda. Az, hogy szabályos volt-e a módosítás az szintén csak természetes, ugyanis nem csak ő hanem képzett ügyészek jogtudósok vizsgálták és mondtak véleményt mielőtt aláírta volna. A síránkozók meg olyan reményekben bíztak amit maguk sem hittek le.
Ha nem írja alá vagy visszaküldi az alkotmánybírósághoz és az nem kap hibát benne akkor azért nyafogtak volna hogy nem ért hozzá...ilyen az élet de ezt a liberódemokraták soha nem értik meg.
papa.49
@justhpeter: Eddig is ott volt fattyú munkásőrivadék, hányadék!!!
Cefi
@Csizmás Kond: Köcsög, pénzért ideugató szőröstalpú románcigány! Otthon pofázzál te szarházi.
Cefi
@Csizmás Kond: Rühes román csaufattyú. Le lesz tépve az orbánszaros pofád.
Szókrakész
Már régóta nyilvánvaló, hogy itt senki nem ért semmit.
A komcsi pártház takarja a világra való kilátást.

A mocskos soros pénzére mindenki mozdulni tudott, de mikor szegény magyar 28 ezres nyugdíjasokról van szó, akkor a baloldal mintha lebénulna!!!
Undorító, számító, agymosott, számító, érdek baloldal !!!

Mikor fogtok legközelebb dzsembörizni?!?!?:!
Madácsi Pali
Elnök úr! A lányát holnap haza hozza a londoni Richmond University-ről? Hisz az a fizetős magán egyetem is CEU mintára működik. Mikor kötelezi a fideSS CEU-n végzett elvtelen senkijeit diplomájuk visszaadására?
Hellcat
János...ha legközelebb látod a lányod leköphetitek egymást.
Nessy
Hja kérem, meg kell szolgálni ezt a második ciklust!
Hazánk nagyjainak csemetéi egész jól elvannak a pénzünkön a külföldi egyetemeken!
Cefi
@Szókrakész: Másik kotorék cigányfattyú is megjelentél az orbánszarszagú pofáddal. Nem érzitek a veszélyt? Majd szerdán megtudjátok. Jó hogy bejelentkeztél, szerzek pár vidám percet a többieknek, idézek tőled:

"De ha nagyon sérvközelibe kerülsz, akkor adok konkrét címet, nehogy összeszard magad és akkor hamarabb lezongorázhatjuk a bulit.
Nem hat meg hány méter vagy.
Én a magam 1,9 méterével, 100 kilójával, 0 zsír, kara én, kara, te, kara ő, volt deszantos alapképzéssel, mellé x év kickbox-szal gondolom ellenfél leszek.
Csak azért írom, mert jött itt nekem már európai bajnok ...
Igaz nem tudni, hogy sakkban, vagy ketrecharcban, de ő EB akárki."
(@Szókrakész: )
Szókrakész
@Cefi: Örülök, hogy igazoltad, mennyire primitív vagy.
keresztapa
@Csizmás Kond: A libsik,sorjogvédők soha nem tűrték a rendet,és a polgári társadalmat, törvény felettiek, saját akaratuknak rendelnek alá mindent:, amit ők képviselnek... A polgári társadalom által elfogadott törvényekre, társadalomba lévő rend, nekik nem felel meg.Ők a ne bántsd virágok, nekik miden jó ha az ők akaratuk van elfogadva, ha nem akkor akár az ország ellenségévé is képesek válni, egyivarúak a komcsikkal!
Cefi
@Szókrakész: Tőled idéztem. Legalább jót nevettek mások is. Már akik még nem ismerték. Mert hidd el, nagyon sok embernek szereztél vidám perceket. Ilyenből jöhet még. Légyszi, légyszi, légyszi...
Cefi
@Csizmás Kond: Igen. A román cigány csizmánondóknak a szájába szarni.
F_Viktor
@Cefi: Irod:
"De ha nagyon sérvközelibe kerülsz..."

Hasonlot nekem is irt, en naiv 3 napig vartam fincsi dan kulonlegessegekkel, pl øllebrødal.
gibgab
Szégyellje magát ez az orbáncsicska! Hogy mer az emberek szemébe nézni egy ilyen ingyenélő senkiházi? Mondjuk én rühelltem mindig is, most se csalódtam, tudtam, hogy egy nagy nulla.
micfild
@Mirabilis: orbántól
ha orbán úgy dönt akkor ádernek annyi.
ezért nem mert ellentmondani. és nem is fog soha
Cefi
@F_Viktor: Én viszont megteszem. Tavaly ősszel is megtettem azzal, aki belenyúlt a privát szférámba. Csak idő kérdése.
quadrocopter
Szembeköpte a saját lányát, úgy tűnik, a lánya csak ennyit ér!
Székelyhonban is készülhetnek csücsörítve a szopásra!
Cefi
@F_Viktor: Mi az a "øllebrødal."? Mert nálam csákánnyél van az ajtó mellett... :-)))
agnes200
Milyen kis ügyesen tapsikor Áder János a fotón! Nagyon cuki. A nevét is alá tudja írni! Szuper ügyes!
gibgab
@micfild: Na ezért nem alkalmas a köztársasági elnöki posztra. Csak rá kell pillantani erre az oldalra: www.keh.hu/a_koztarsasagi_elnoki_intezmenyrol/1527-A_koztarsasagi_elnoki_intezmenyrol&pnr=1
A Kölcsey-idézetre és a szöveg első bekezdésére. Elég ennyi, hogy kétségeink támadjanak.
Cefi
@division: Igyekszem felvenni a ritmust a lipsibolsizsidósorosozókkal. Továbbá idézetek tőlük. És ha nem tetszik ne olvasd el. Oszt' jónapot. Majd akkor reklamálj, ha neked írok ilyeneket. De ilyet tudtommal nem tettem.
micfild
@Mirabilis: hát.. izé.. azért is a gránitszilárdságú alaptörvény jut eszembe,
a törvényt úgy változtatják ahogy a varangykirály őfelsége akarja.
Cefi
@micfild: Mert feltalálták a gumigránitot.
division
@Cefi: Valóban nem. Szeretném ha ez így is maradna akkor is, ha történetesen egyetértek valamiben a Fidesszel, és mindezt kulturált formában teszem. Nem vagyok híve az arctalan anyázásoknak.
Szókrakész
@Cefi: Hát nem is az egyetemi ZH-d másolata.
Szókrakész
@Cefi: Re3mélem tudod mi az a ZH.
Érted?
Izé.
hm...
Cefi
@division: Látod, itt a gubanc. Ha gondosan utánajárnál/utánaolvasnál a történetnek, a "ronda" beszédnek, tudhatnád hogy nem vagyok arctalan, megtalálható a pontos lakcímem, nyilvános hogyha összeröffenünk, hol és hánykor tesszük. Politikai okokból nem beszélek trágár módon senkivel, maximum nem értek vele egyet. Ha viszont olyat ír, amivel egyetértek, azt "lájkolom" . Ennek is utána nézhetsz. Kicsit nehéz, eddig hatszor vagy hétszertiltottak ki, magam sem tudom.
RonaGyuri
Miért volt bárkinek is a legkisebb kétsége?
human
Következő lépés vajon mi lesz? Könyvégetés.
Cefi
@Szókrakész: Ne úzengess kis tudóska. Majd személyesen elmagyarázom. Rövid leszek. És ne lepődj meg, ha a szavadba vàgok.
Szókrakész
@Cefi: Igazad van Kocsma King:

Majd lepletyizzük.
Szókrakész
@Cefi: Csak ne felejtsd el elhozni a szellemi. értelmiségi mankódat, a balta,fejsze, vagy kapanyelet az ajtó mellől.!!!
Cefi
@Szókrakész: Csákánnyél te faszkalap. De hozzád nem krll. Na, mára pofa alapállás, mertunalmas vagy mint egy brazil sorozat. A többit meg majd később. Ne válaszolj.
Köb Jani
@Cefi: én a zsidó életszerű felfogásból indulok ki, még mielőtt véleményem kinyilvánítanám , több oldalról tudakozódok a tárgykörben amiről kialakítom a véleményemet,. A kutya ugat és az a személy aki még a kutyánál is alábbvaló, ostobább szellemi rokkant!
Szókrakész
@Cefi: Öcsém gyere, ne kímélj.
Már kezdek fáradni tőled.

Csipkedd magad, hogy minél előbb lezongorázhassuk.
Azért te is csak kamikaze jegyet vegyél, ne szórd a pénzt!!!
Cefi
@Köb Jani: Nincs szánalmasabb annál, mint aki zsidózik, komcsizik, libsizik. Ezek az emberek az életben sikertelenek, nincs a munkájuk mögött teljesítmény, a családjukban sem teljes a harmónia. Ezért szúkségük van valami ellenségkèpre, akire ezt ráfoghatják. A legbutábbak ezek közül a zsidózók, mert még fantáziájuk sincs. Részemről ennyi.
SystemError
Putyin kis felszopója ez is. Mennyire jöhetett ki 1 kg Magyarország a tárgyalásokon Putyinnal?
Desischado
@papa.49: Nem megmondtam előre, hogy alá fogja írni? Ez is egy fidesz féreg csicska, semmi több. Valaki mást várt? Mert én erre számítottam! Hogy rohadna meg, nemhiába utálom!
verőce21
Pedig hogy állhatatoskodtak a lipsik, hogy harapófogóban van Áder töke... :)
F_Viktor
@verőce21: Meg mindig harapofogoban van!
Ott lesz a magyar tortenelemkonyvekben, a fekete oldalon, s az utodok majd levizelik a sirjat.
Az egy dolog, hogy a civilizalt orszagok allamfoi elfelejtettek neki a mult honapban koszonteni, de ezentul a megvetes targya is lesz.
S a legfontosabb, a tiltakozasok es a tiltakozok szama novekedni fog, s innentol o is celpontta valt.
Jozefina
Remélem megbénul a keze!!! Szégyelheti magát. Még ennyire aljas elnöke nem volt e hazának. Ha lenne bőr a pofáján holnap lemondana!!! De nincs! Így el kell zavarni orbánnal együtt!!!
verőce21
@F_Viktor: (22:44) Csakhogy a tiltakozók azt nem is tudják, mi az a CEU. Te sem Tudod!
De szép teliholdas enyhe éjszaka van, jót tesz a friss levegő mindegyiküknek. Aztán, ha elálmosodnak, jól hazamennek.
JAJMÁR
Viszont újra ő a KE!
Naugyehogy!
Mert mindennek van előzménye, meg következménye is.
F_Viktor
@verőce21: En tudom mi a CEU, s nem az orban szocsove, az origobol!
Te pedig oromodben a segged verned a foldhoz ha CEU-s diplomaval rendelkeznel, de ennek hianyaban -irigysegbol- tagadod meg az ott szerzett diplomat.
lenn
Azt megfigyeltétek, hogy áder jancsikán úgy állnak az öltönyök (az összes), mint tehénen a gatya?
Még nem alkották meg az egész világon azt a méretre szabott öltönyt (forma, stílus, anyag, szín), ami jól állna ennek a kreténnek.

Egyszer láttam egy képet, amin gumicsizma volt rajta, na az jól állt neki, ment a bamba arcához... áder a bamba.
lenn
áder jános, a magyar Paraszt
orbán viktor, a magyar Paraszt
rogán antal, a magyar Paraszt
kövér lászló, a magyar Paraszt
kósa lajos, a magyar Paraszt
balog zoltán, a magyar Paraszt

Persze vannak a fővárosban született fideszes magyar parasztok is, mint pl deutsch tamás (És ennyi.)

Milyen, amikor a magyar parasztok uralomhoz jutnak?
Ilyen mélygyökér, mélybuta akarnok fosfíling!
lenn
És lázár jános, a legmagyarabb magyar Paraszt.
lázár jános a legokosabb magyar Paraszt.
Mire képes lázár jános?
Mindenre!
Pl, képes belehazudni egy egész ország arcába szemrebbenés nélkül.
lázár jánost azért tartják nagyon okosnak, mert szemrebbenés nélkül tud HAZUDNI.
Toppon van a CSÁVÓ - ami a hazugságok garmadáját illeti.

A rókaarcú patkány...

Amit nem értesz, te GECI lézer, hogy egy SELEJT vagy.

"Jön még kutyára dér." - ismered a mondást, te simarcú?
dr. prédikátor
Mondtam! a káder jani alá irja!!!Ez a geci mert volna szembe menni a viktor szopkinnal??jellemtelen gerinctelen féreg, Ugyan olyan hányadék mint a többi fityfasz szemét!!!Ez is csak egy marionett bábú!!!Dehát a jó állásért fizetni kell, igaz köcsög káder jani!!!Rohadj meg te is élve!!!
Eladott Ország
"Hazánkat azok támadják, akik hatalmuk megtartása végett önkényuralmat teremtő intézkedéseikkel céltudatosan rombolták le a demokratikus jogállam intézményei fék-ellensúly-rendszerének működését; akik „nemzeti” érzületűnek hazudva magukat félrevezették az ország népét; akik népellenes döntéseikkel visszavetik Magyarország társadalmi modernizációját, gazdasági felemelkedését; akik egy új oligarchia vagyonszerzési törekvéseit kiszolgálva hazugságaikkal meggátolják az ország Európához való felzárkózásának talán soha vissza nem térő történelmi esélyeit; akik mindezáltal veszélyeztetik nemzeti létünket, megfosztanak alapvető állampolgári és emberi jogainktól. (Akik hazug módon maguknak vindikálják nemzeti érdekeink kizárólagos képviseletének jogát, holott az nem a jobboldal privilégiuma, különösen nem egy fasisztoid színezetű párté, mely valódi konzervatív-demokrata értékrenddel se rendelkezik."
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/10/a-nagyszaju-hazafiak/
Hagymát dörzsölsz a szemedhez
Ugy siratod a népet,
Vaczkort harapsz, hogy savanyu
Legyen tőle a képed.
Nagyot iszol, „csak bor legyék”, lelkednek ez a malaszt, –
Akkor aztán „jöjj igaz szót hallani jámbor paraszt!”
„Nagy az adó!” hát ugyan te
Mit fizetsz Demosthenes?
Soha egy árva batkát sem
Még eddig! No most nevess!
Hasadnak élsz; de hazádtól pénzt és munkát megtagadsz,
S azt várod, hogy még téged is tartson a jámbor paraszt.
„Harczra fel!” S a hol te szolgálsz,
Melyik az az ezred?
Az Untauglik ezred! Te csak
A kuczkód védelmezed.
S ha megjön a sürgetett harcz, magad a sutban maradsz,
Hadd menjen a mészárszékre maga a jámbor paraszt.
„Kezdjük ujra!” Nem félted te
A hazádat a tűztől,
Csak pofád ragyogjon tőle,
Közé dobod az üszköt.
– De ha baj lesz, te magad majd szokás szerint kiszaladsz,
S megadja a tréfa árát itthon a jámbor paraszt.
(1878)
Jókai Mór: A nagyszájú hazafiak
Cefi
@Donáld Tramp: Tudod hogy mi lesz. Az áldozatod családján múlik minden.Át lesz rendezve az ocsmány fejed gyilkos köcsög. És a többi is áll, nincs elfelejtve.
Grafix69
A tegnap esti spontán tüntetésről , nagyon részletes hozzászólást adott a Blikk nevezetű online portál . Persze csak tegnap késő estig . A hozzászólásokat el lehetett olvasni és nem csak egy cikk foglalkozott a tüntetéssel ha nem rögtön 3 is és részletesen szinte percről -percre lehetett követni az eseményeket . A mai Blikk oldalain két kis cikk foglalkozik a tegnapi tüntetéssel és szerényen 800 embert írtak ( tegnap este 2000 emberről harsogtak ) és az össze hozzászólás törölve lett , minden . Az egész esemény nyolc kicsi sorba belefért. Érdekes , ezeket is megvették kilóra.
JAJMÁR
@verőce21: Még önmagadhoz képest is kiábrándítóan ostoba vagy! Csak nyomod magadból ugyanazt a süket szöveget minden nyomaték nélkül, bele a propi "éterébe". Rontod a levegőt, verőce!
papa.49
@JAJMÁR: Pont ezért van ideirányítva, hogy hergelje a jónépet...
Köb Jani
@Cefi: Akik zsidóznak, , komcsiznak, libsiznek. azok az emberek életszerű életükben rossz tapasztalatokat éltek át, szenvedtek el, ezért érzelmileg gyűlölet él bennük:, ezek után érthető és jogos is érzelmük kinyilvánítása, ez érzelmileg emberi tulajdonság, amit nem lehet megszüntetni:Ezzel csak együtt lehet élni, kilehet beszélni a sérelmeket, ami enyhíti ideig óráig a sértettséget, de közel sem szünteti meg.
Aki Én
@Csizmás Kond: Ahogy már mondtam:
Tudod kretén az a baj veled, hogy ártasz az országnak, ártasz a magyar társadalomnak a mélysötétségeddel.
Annak idején, 1989-ben, mikor nálatok Romániában forradalom volt a rezsim ellen, mi itt Magyarországon egyperces vigyázzállással és dudaszóval hajtottunk főt előttetek, ezzel jeleztük, hogy veletek vagyunk.
Nem pofáztunk bele a belügyeitekbe, nem lipsiztük és fikáztuk bután a nagy többséget azért, mert azok kinyitották a szájukat az elnyomó, hazug és tolvaj rezsim ellen.
De legfőképpen nem szavaztunk a nemzet nyomorító érdekei mellett, vagyis a nagy többség ellen.
Vagy te akkor is a bukott rezsimet sirattad?
Csizmás Kond
@Aki Én: ...hányszor másolod le görény ?
Aki Én
@Csizmás Kond: amíg meg nem érted. Vagyis még sokszor ostoba kretén.
Csizmás Kond
@Aki Én: de hát már rég megértettem, és tudom hogy te egy rohadék görénygeci vagy, minek ezt überelni ?
Szókrakész
@Cefi: "@Csizmás Kond: Köcsög, pénzért ideugató szőröstalpú románcigány! Otthon pofázzál te szarházi."
"@Köb Jani: Te melyik fideszseggből ugatsz ki? Agyatlan szardarab."
Vagy.
"@Csizmás Kond: Rühes román csaufattyú. Le lesz tépve az orbánszaros pofád."

Megint a privát szférádba mászott bele valaki, hogy ilyen diplomatikusa vagy?!?!
Ez aztán a demokratikus stílus!!!
Büszke lehetsz rá!!!
Cefi
@Szókrakész: Na megint ideszart valami degenerált korcs. Mondtam már ne irogass. Majd megyek.
Szókrakész
@Cefi: "Na megint ideszart valami degenerált korcs."

Egyébként ez a stílus mindent elárul rólad.
És a liberók még tapsolnak is neked, ápvótolnak?!?!?!
Semmiben nem különböznek tőled.
Se értelmi szintben, se stílusban.

Simili similis gaudet

Különben elhatárolódnának tőled.
De hát mit várhat az EMBER a "demokratikus baloldaltól"?!?!?!?!
verőce21
@F_Viktor: (23:04) Irigyelem a CEU diplomát? Mondjál még ilyen jó nagy hülyeségeket!
A foxi-maxi diplomáját sem irigyeltem senkinek. :)
Cefi
@Szókrakész: Nahát, nahát, te kis házitudós zsúrpubi! Hát mit látok rólad: "legmagasabb iskolai végzettség: 8 általános. Szellemileg labilis. Fegyveres szolgálatra nem alkalmas".
Szókrakész
@Cefi: Wazze!

Jók a forrásaid.

Akkor rólad mit dobna ki a "delphoi jósda"?!?!?!
Nem lehet esetleg, hogy rossz varázsgömbbe néztél?!?!?!
Vagy hiányzott a sárkánykönny, békaszőr, vagy a gyík tudja mi?!?!?!
Cefi
@division: 19.52. Kérdezed: (röv)Kit sért? Az ország jövőjét, a tisztességét. Mennyi kárt okozott a gazdaságnak, az orszag jövőjének az elpazarolt és elüldözött szürkeállomány? Miért érdeke a jelenlegi hatalomnak, hogy csak az ő általuk preferált (és engedélyezett) "tudás" legyen az elfogadott? -Megmondom. Mert az a világ kultúrált részén igen kevés. (És mivel zavar a trágár beszéd, azért ideírom népnyelven is: szart sem ér)
Aki Én
@Csizmás Kond: Miért pont a leghülyébbet osztották ide? Te még szektát is lejáratod. Egyébként mi a bánatos fasz közöd van a magyar belügyekhez?
Aki Én
@verőce21: Ahogy látom még nem esett le, hogy ez egyik oldalról sem a CEU-ról szól.
A több tízezres tüntetés már kormányellenes tüntetés, a CEU csak egy csepp volt.
Már megint annyira benyelted a csalit, hogy könnyebb lesz kiszarni, mint kiköpni.
HA nem csak a közröhely tévét néznéd, akkor talán elgondolkodnál, hogy is van most ez a helyzet.
Egyébként miért zavar titeket a teljesen jogos, törvényes és békés (2006-hoz képest mindenképp) tüntetés, ami demokratikus alapjog? Itt nem csak az megengedett, amit ti annak gondoltok. Ti, a kisebbség mikor értitek meg ezt?
verőce21
@Aki Én: (10:18) "...kormányellenes tüntetés"? - ki a fene gondolta volna, jó, hogy jössz! :)
Mi "a kisebbség"? - Majd 2/3-os parlamenti többséggel? Röhögtessél még!
Csizmás Kond
@Aki Én: genyóka, milyen belügy vazze ??? csak nem miniszteri értekezletnek nézet a traccspartit...ilyen lököttet...
Aki Én
@verőce21: Butuska önámító. Ki beszél itt parlamenti többségről? Ilyenkor a fideszesekről beszélek, akik jó ha az ország egyötöde. Vagy IQ 20 alatt ez a többség...??? :)
Vicces lúzer vagy :)
verőce21
@Aki Én: (12:22) A többséget a parlamenti többség képezi (le)!
Megint ugyanarra a gereblyére léptél?
Aki Én
@verőce21: ...önámító, hazug, félremagyarázó kreténeknél.
nyolcmillióval szemben kettőmillió. De ha elég buta vagy, akkor ezt is megmagyarázhatod.
Ne erőlködj. A matek nélküled is matek.
Cefi
@Manhattan: @Aki Én: @JAJMÁR: @Eladott Ország: @dr. prédikátor: @lenn: @Jozefina: @F_Viktor: @egyvandor:@micfild: @Béla333: @nemkati: @Nessy: @justhpeter: @karma1:@quadrocopter: @nyanya001:karma1: @eugen0042:
@SystemError:
És mindenki aki velünk van! Indulunk a zsúrra. Az indulónk:

m.youtube.com/watch?v=_euDhMDDRq4
Cefi
@Csizmás Kond: Görény! Ha kell, megyünk, és bukarestben húzunk fel a lámpavasra! Mégis csak jobb az anyaföldeden megbögleni, szőröstalpú csaucseszkufattyú-szekuscigány.
verőce21
@Aki Én: (14:50) Elég buta vagy ahhoz, hogy a szavazásra el nem menőket is "magatoknak" számold el. Ne "taposd a gereblyét" tovább, mert csak hülyébb leszel.

A kétharmad pedig nélküled is 2/3 volt. Sőt, '18-ban lehet több is! :)
silber13
@Szókrakész: Azt írtad " simili similis gaudet" Jobb lett volha azt írnod: similis simili gaudet.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.