Éppen Simicska Lajos tévéjében. A parafrázis eredetije a 24.hu-nak adott villáminterjúban hangzott el 2015-ben, ebben a formában: Az Orbán Viktor is geci. Az is geci. Azt is leírhatja. A HírTV a Lendvay utcai Fidesz-székház elől jelentkezett be vasárnap este. A szervezők szerint tízezrek vettek részt a CEU és a civilek melletti megmozduláson, képes krónikánkat itt találja.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@lampa laz: Es meg csak a kezet sem emelte maga ele vedekezeskeppen, mikor ezt Sinmicska mondta ki ra 2 eve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@karma1: Nem, csak eltünt kis időre a nyilvánosság elöl, mert se lenyelni, se kiköpni nem tudta.
Azért az jó, h most már egyre többen vagyunk akik utáljuk ezt a dögöt a bandájával együtt.
A másik ami jó még, h a fiatalok megmutatták, h naprakészek az itthoni politikai, gazdasági helyzetet illetően. Azt hittük, - még az elmeroggyant is -, hogy nem érdekli őket, pedig, de és igen.
advocat
És? Nyugodjunk meg. Lesz 2/3-ad. Az emberek nagy része már ilyen. Igaz, hogy 27 % az áfa (általában), és abból futja a rezsicsökkentésre is. (Mert ezt érezzük?) Meg stadionokra is. Meg Pénztárnoknak is. De boldogan fizetünk? Nem kellene ezt egy kicsit jobban hangsúlyozni? Kedves ellenzék, vagy kik?
karma1
Azert ez eleg serto az ondora nezve, mert abbol akar meg ember is lehet, aderbol viszont mar latszik, hogy minimum egy polip, csontozat nelkul, kurva simulekonyan... Szoval nemhogy az emberek koze, de a gerincesek koze sem sorolnam...
aremy
@karma1: a kezeit nem tudja fel emelni mert az egyikkel recskázik a másikkal a szotyit tömi a képébe.
Mézike
most mi van, Visszamaradt a fejlődésben, nem érte el a petesejtet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.