Tízmilliárdokat ígért gazdaságfejlesztésre a Felvidékre. A közoktatásban és a felsőoktatásban is jelentős magyar források szükségesek, hogy a magyar nyelv megmaradhasson, és ezeket az elköteleződéseket, valamint a gazdaságfejlesztési programot a magyar gazdaság képes finanszírozni – emelte ki Orbán. A miniszterelnök nagyra értékelte a szlovák kormány elkötelezettségét, hogy segítséget nyújt a „migránsválság” kezelésében a déli határon, katonákat és rendőröket is küld oda. Azt is mondta: „Magyarországon nemzeti kormány van, ez azt jelenti, hogy pénzhiány miatt a Kárpát-medencében magyar nyelvű iskola nem zárhat be.”Arról a kormányfő nem ejtett szót, hogy hétfőn este spontán tüntetés zajlott Budapesten, miután Áder János aláírta a felsőoktatási törvény módosítását.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Grafix69
Egyszerűen , nem akar tudomást venni a valóságról , nem akar felébredni a fhűrer , pedig jobb lenne felébredne bár már menteni nem nagyon lehet semmit és senkit sem.
quadrocopter
"Tízmilliárdokat ígért gazdaságfejlesztésre a Felvidékre"

Ja, ebből már 220 millió kiment egy két fős, echte hun párt kft-hez!
Jozefina
Tényleg van ennek anyja, vagy csak kikelt valahonnét??? Ilyen embert anya nem szül!!!
Györe-Juhasz Eva
"A Kárpát medencében magyar nyelvű iskola nem zárhat be" ?
Magyarország nem a Kárpát medencében van ?
Hány iskolát zártak be ?
F_Viktor
"Tízmilliárdokat ígért gazdaságfejlesztésre a Felvidékre"

Ez a bosszu?
Magyarorszagon elvonja a penzt az oktatasbol, Erdelybe, Felvidere, Karpataljara es a Vajdasagba szamolatlanul onti a milliardokat. Mert orban szemeben bunos nep a magyar, nem bocsajt meg 2002 es 2006-ert.
aremy
@Cefi: hátha arra gondoltál hogy réti néger akkor igen!!
bakegya
@F_Viktor: bosszúálló az már biztos-FIZESSENEK A LIBERÁLISOK,HA TANULNI AKARNAK-A NYELVI KAROKAT IS ELVETTÉK,MOST SE SIETNEK VISSZAADNI A FELSŐOKTATÁSNAK!
A aját gyerekeinek se kellett itthon a magyar honi diploma-a kiválasztottak mind a rogyadozó nyugati egyetemeken tanulnak.A soros bérencek arra jók ORSOS VICCTORNAK,
nezelodo
Mi van? Megjöttek a felmérések eredményei, mekkora népszerűségesést mértek Szlovákiában a Kekec-kormányunk ténykedésének következtében? Vissza akarja vásárolni őket kilóra?
Qqberci
Nem erre mondják, hgy beszűkült tudat(?)állapot?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.