Michael Ignatieff azt ígéri, a CEU Budapesten marad, nem hátrálnak meg. A magyar kormány egyik felszólalása feldühítette, reméli, hogy a magyar kormány észhez tér, és nem sértegeti tovább saját polgárait. Interjú.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

spu00
Értelmezési probléma, M.o nem adott ultimátumot az USÁ-na, csak a CEU-nak, s azért még a CEU nem azonos az Egyesült Államokkal.Egyenlőre nálunk még a magyar törvények a mérvadóak. Figyeljék meg, hogy milyen felháborodás fog kitörni, mikor szóba jönnek a hivatalos törvénytervezet témái a civil társaságokkal kapcsolatosan, majd egy az egyben amerikai elvárás lesz. Kibírják hőbörgés nélkül ? Nem hiszem, akkor miket fognak mondani, cselekedni?
Béla333
" A CEU-t itt nem Soros-egyetemként tartják számon
– mondja Simonyi. Mert ugyan Soros Györgynek nagyon nagy szerepe volt az egyetem létrehozásában, de a CEU ennél fontosabb intézmény.
A CEU jelezte eddig Budapest szándékát, hogy kapcsolódni akar a Nyugathoz. Ez az egyetem egy független szervezet, a támadás pedig nem a CEU, hanem az amerikai-magyar kapcsolatok ellen indult."
24.hu/belfold/2017/04/11/a-volt-washingtoni-nagykovet-szerint-kelet-fele-sodrodunk-aminek-sulyos-kovetkezmenyei-lesznek/

Bezzeg az orosz egyháznak valamiért nagyon kedvezni akarunk:
2017-02-02
"Landol Putyin, milliárdokat kap az orosz ortodox egyház
2,4 milliárd forintot és alighanem egy tokaji templomépületet is adunk az Orosz Ortodox Egyház Magyar Egyházmegyéjének – erről határozott szerdán a kormány. A támogatás több, mint 350-szerese annak, amennyire a hívei méltatták az egyházmegyét a 2015-ös adóegyszázalék-felajánlások szerint."
blog.atlatszo.hu/2017/02/landol-putyin-milliardokat-kap-az-orosz-ortodox-egyhaz/

Na ez a két hír együtt már mutatja, hogy mi a fontos a Fideszes mocskoknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.