A Fidesz-párttag szerző szerint hamarosan ők is az utcára fognak menni, hogy megvédjék azt, ami nekik fontos és szent. Blogján reagált az elmúlt napok tüntetéseire a Fidesz házi szerzője, a Békemenet egykori szervezője. Mint írta, „(...) azt is leszögezhetjük, hogy szintén záros határidőn belül utcára fogunk mi is vonulni, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk. Úgyhogy egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, neki mehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat – még egy darabig. Aztán majd nem. Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez a büdösbogár még fenyeget? Bayer bátorsága nagyjából ennyi! Feltüzeli szavazótáborát, aztán visszahúzódik, mint aranyér a reparon után. Aztán jön: - nem én voltam, meg különben is féltem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
@SystemError: Egyébként zsótika simán n.ci! (Pontoztam, különben törlik)
SystemError
@Manhattan: Ki törli a tv2-t is kiszolgáló cég?:)
bence
Ne uszíts te szarjankó ! Eddig Mi voltunk az üldözöttek , most ti lesztek ! Világos ?!
SystemError
@bakcsubakka: Pár százmilliárd már igen az biztos!
nevemnick
Ez a getzi már elvesztette a normális ember jellegét.
Addig jártatja a bencsik haverjával együtt a pofázmányát, míg egyszer nekik kell menekülniük, nem máshol mint a börtönben, a megdugás elől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.