Az LMP társelnöke, Szél Bernadett írta Facebook-oldalán, hogy feljelentést tesznek Bayer Zsolt ellen közösség elleni uszításért a legutóbbi blogbejegyzése miatt.

Bayer Zsolt az utóbbi napok tüntetéseire reagálva írta azt blogján, hogy 

(...) azt is leszögezhetjük, hogy szintén záros határidőn belül utcára fogunk mi is vonulni, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk. Úgyhogy egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, neki mehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat – még egy darabig.

Aztán majd nem.

Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?

Emiatt Szél Bernadett, az LMP társelnöke Facebook-oldalán jelentette be kedd este, hogy Bayer ellen feljelentést tesznek közösség elleni uszítás miatt.

 

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Óóóó. Mit nem adnék ha face to face Bayerrel találhatnám szemben magam :) Persze ettől még Orán nem takarodna el Azerbajdzsánba, de azért jó lenne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Mikor volt ez fenyegetett és üldözött? Hisz mindig az aktuális kormány seggét nyalta! A mostani kormány ki is tüntette nyelvcsapásaiért !
magyarbakancs
Bayer úr mérges,ideges,fél?
Nyugtató seggnyalást intézzen Orbán úrnál!
papa.49
Ez rendjén van, csak semmi nem fog történni az ügyben a polpot elutasítja!!!
Aki Én
@Szókrakész: Ne terheld túl magad, összefoglalom röviden.
Egy vérsuttyó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.