szegény-szegény B. Zs. Nem elég, hogy talán ingyért fenyegetődzik, nem elég, hogy Nagy Bandó gyakorlatilag elküldte a melegebbre, nem elég, hogy lassan már csak a Terror házát vezető kartársnő szintjén örülnek a lovagságának, de még a memóriája is cserben hagyja. S még csak nem is simán elfelejt dolgokat, hanem a múlt és az általa megélt alternatív jelen egyes elemei is keverednek. Szerintem ne is bántsuk ezt a szegény embert. Kívánjunk neki jobbulást, és sikert ahhoz, hogy vezére elgurult gyógyszereiből megtaláljon párat. Talán segít neki. Ha pedig őt is utoléri egy kis szájzug, vagy nyelvrángás, mint O. V. -t... Majd csak meg megbirkózik vele. Elvégre ő a nagy lovag B. Zs.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@quadrocopter: Az újságárusításhoz sem illik hazudni. Amellett milyen újságárus az, aki utál minden vásárlót?
Equus
bajer soha nem volt normális, de most már minden féket elvesztett
quadrocopter
Egy tehetségtelen f@sz, ha nem a Geci lenne a haverja és nem az 5 számú narancsbőrös tagkönyv tulajdonosa lenne, most újságot árulna a sarkon!
GeoCravker
@quadrocopter: Az újságárusításhoz sem illik hazudni. Amellett milyen újságárus az, aki utál minden vásárlót?
karma1
@GeoCravker: Szuperul megirt cikk, a baj csak az, hogy ez a diszlovag soha nem fogja olvasni - vagy ha igen , akkor nem fog ra reagalni.
GeoCravker
@karma1: B.Zs. pont olyan felelősségvállalóan bátor, mint Orbán. A békamenettel a háta mögött, és a gárdisták gyűrűjében, a kormánytól kapott pénzen élve nagyon bátran oszt ki bárkit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.