Az ország legszegényebb falvában, Csenyétén élő gyermekeknek és családjuknak visz húsvéti csomagot a Gyermekétkeztetési Alapítvány.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei faluban mindenkire havonta 30 ezer forint vagy még kevesebb jut, a házakban nincsen folyóvíz, a körzeti orvosi állás betöltetlen, a boltban kétszer annyiba kerül minden, mint a miskolci szupermarketekben.

Húsvéti csomagot kaptak a gyerekek a legszegényebb magyar faluban

Nyár végén csipkebogyót szednek, máskor kukázni járnak Miskolcra és Kassára. Az abaúji településen egy év alatt keresnek annyit az emberek, mint a Pest megyei Telkiben egy hónap alatt.

Az alapítvány akciójában részt vehetnek a szomszédos községben, Felsőgagyon élő gyermekek is, így összesen 317 gyermek részesül adományban.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Elég baj ez , hogy ezek a gyerekek szenvednek a nyomorban. Kolozsvárra vagonokban viszik a letett ruhákat, a Vajdasági és Felvidéki iskolák kiemelt támogatást kapnak. Nem sajnálom tőlük, de ez a kormány és az EMMI sara, hogy a magyar gyerekek pedig afganisztáni nyomorban élnek.Felháborító.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A felvidék helyett ide is lehetett volna költeni azt a milliárdokat hazugovics, te tetű!!!
papa.49
@nyanya001: Már csak az ilyenek állnak szóba a hazugoviccsal, normális ország normális vezetői még egy képen se akarnak velük mutatkozni!!!
Yeromos
Ez a település nagyon szegény lehet talán még egy nyamvadt stadionjuk sincs.
Ezt gondolom a közeljövőbe pótolni fogják.
Veleda
Elég baj ez , hogy ezek a gyerekek szenvednek a nyomorban. Kolozsvárra vagonokban viszik a letett ruhákat, a Vajdasági és Felvidéki iskolák kiemelt támogatást kapnak. Nem sajnálom tőlük, de ez a kormány és az EMMI sara, hogy a magyar gyerekek pedig afganisztáni nyomorban élnek.Felháborító.
Cicamama55
Üdvözlendő ez a gesztus, de a Farkas Flórián által eltüntetett pénzből az egész ország szegény gyerekeinek telne, még ruhára is! Itt az a nagy baj, hogy egyik kézzel morzsányit nyújtanak a hírharangot félre verve, másikkal meg az összes ember zsebéből csendben kilopják a pénzt!
Cicamama55
@papa.49: Magyarország északi részén van ez a település, Vizsolytól nem messze.
Sámannus
@Cicamama55: "Itt az a nagy baj, hogy egyik kézzel morzsányit nyújtanak a hírharangot félre verve, másikkal meg az összes ember zsebéből csendben kilopják a pénzt!"
Az a pénz nem vész el orbán az ilyen mutyiból veszi meg a cigányok vezetőit.
"A Vajdához forduljatok" ha valamit elakartok intézni, mondta Kisgrofó is, nem régen. A romák egymást is ütik, nem segítik. Jóformán csak alvilági összefogás létezik náluk.
papa.49
@Cicamama55: Helyileg tudom merre van, de nem csak oda szinte minden településre kéne a pénz, de a haza helyett ,,szavazatvásárlásra,, fordítja az ország pénzét a tetű!!!
human
@Cicamama55: Azok a pénzek is eljutottak a cigányság azon rétegéhez akik a 2018-as szavazatokat fogják szállítani. Mármint a szervezőkre gondolok, mert a lánc végén max egy gulyást kapnak a cigányok.
Equus
óvszert kéne osztani a kölyköknek, persze kaját is, ha már világra jöttek... Szüleiknek meg meg kellene mutatni, h a kapa nem csak verekedni jó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.