Hont András, a HVG munkatársa válaszcikkben üzent Bayer Zsolt fenyegetőzésére, amit Bayer a CEU-tüntetésen részt vevőkhöz intézett:

... azt is leszögezhetjük, hogy szintén záros határidőn belül utcára fogunk mi is vonulni, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk. Úgyhogy egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, neki mehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat – még egy darabig.

Aztán majd nem.

Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?”

- írta Bayer, amire Hont a HVG-n reagált cikkében.

Zsoca dühös, a keringésem leállt, annyira megijedtem

- gúnyolja Bayert, aki ettől még ingerültebb lett, és válaszüzenetében olyanokat írt, hogy fényesre lesz nyalva Brüsszel valaga, ha visszajön a baloldali kormányzás, továbbá feka és iszlamista hordák fogják megerőszakolni asszonyainkat.

Majd hasonló stílusban verekedésre hívta ki Hont Andrást:

„Drága hőscincér arcú Bandi, semmi Buda környéki fotel, egyenesen Buda kellős közepe, gyere, rendezzük le, hozhatod a Berkecz Balázst is, ha duhaj, nábobos jókedvem épp engedi, még lábujjhegyre pipiskedve, összekapaszkodva a seggemet is kinyalhatjátok.”

- provokált Bayer, az viszont meglepetésként érhette, hogy Hont elfogadta a kihívást, és annyit üzent Facebookon:

Rajtam nem múlik

- írta, és várja a Bayer által megjelölt helyet és időpontot.

Bunyózni készül Bayer Zsolttal a HVG újságírója

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez az állat még szabadlábon van? Azt hittem már valamelyik állatkert dühöngőjében rázza a rácsot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Desischado: Ne feolj, a szulei szegyellik elegge... Ok se ilyen lovat akartak, csak ilyenre sikerult...
kukac50
Bayer Zsolt egy bunkó Fideszes seggnyaló! Nem a migránsoktól kell félni,hanem a Fidesz kormány terrorba tatásától! Amikor a pénzeket ellopják ,és embereknek kell megélni 28 -30 ezer forintból ebből számlát fizetni enni gyógyszert venni, akkor ez már nem más mint terrorba tartás.
Ehhez párosul a Fidesz reklámja ahol ijesztgeti a Népet,megerőszakolják lányainkat, elveszik a munkánkat.

Mindenki vonja le a következményeket.
Azért nézzük az igazságszolgáltatás munkáját egy eldobott festékes palackért ami nem ért célba a rendőr meg azért lett festékes mert megfogta Gulyás Márton kezét ,Letartoztatnak egy fiatalembert, 1,6 milliárd sikkasztás Farkas Flóriánnál nem bűncselekmény! Egyszer már amnesztiát kapott sikkasztásért,mint vissza eső bűnöző most Orbán és az igazságszolgáltatás védi! Orbánnál vagy Mészáros Lőrincnél van az a pénz? Ezért nem lép az igazságszolgáltatás?
evacica
A stílus maga az ember! Igaz Bayer csak gusztustalan gerinctelen féreg!Senki ne süllyedjen az ő szintjére, elég ha fideszes gazdája teszi ezt!
bence
Szerencsétlen komcsi zsóti ! Ha Hont melléd üt is össze sz...d magadat ! Varrd össze a pofádat és húzz haza de gyorsan !
Béla333
Ki is bővíthetjük a részvevők számát: holnap jöjjenek a cöfögősök is ki a Szabadság térre Bayer mesterrel együtt, ha Hont is kijön, csoportosan is lejátszhatják, lejátszhatjuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.