Hiába tudjuk, mekkora bajban van az egészségügy, amikor egy Svájcig menekült rezidens írja le, milyen volt belülről, az eléggé elkeserítő. A külföldi magyarok véleményével kapcsolatos felhívásotokra reagálnék. Pár éve dolgozom Svájcban, rezidensként. Az egyetem után otthon dolgoztam, majd az ott uralkodó korrupciótól kellően kiégve eljöttem. Mert ellentétben a híradásokban félve megpiszkált egészségügyi helyzettel (gondolok itt a néha bedobott, végtelenül unalmas témákkal, mint “kitartás, épül a szuperkórház”- ez szinte évente előjön, csak más jelzőkkel és szereplőkkel, sokat kell várni az SBO-n, etc) a valóság jóval sokkolóbb. Arra vonatkozó cikket, tényfeltáró riportot nemigen olvastam, hogy a különböző főorvosok az állami egészségügyben milyen hatalommal rendelkeznek, hogy

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Sajnos, az orszagon kivul elok azt latjak, hogy Magyarorszag gyorsvonati sebesseggel rohan a vesztebe. Latjuk a partatlan hiradasokat, es ilyenkor latjuk azt is, amit Ti otthon nem lathattok: hogyan is nyilatkozik egy magyar politikus KULFOLDON. rolatok, otthon elo magyarokrol es az otthoni helyzetrol.
Annyi hazugsagot hibas angolsaggal elmondva , amitol egy - a valosagot is lato - ember gyomra felfordulna...
Mielobb meg kell oket allitani, ne lophassanak el tobb penzt mar az emberektol...
karma1
Sajnos, az orszagon kivul elok azt latjak, hogy Magyarorszag gyorsvonati sebesseggel rohan a vesztebe. Latjuk a partatlan hiradasokat, es ilyenkor latjuk azt is, amit Ti otthon nem lathattok: hogyan is nyilatkozik egy magyar politikus KULFOLDON. rolatok, otthon elo magyarokrol es az otthoni helyzetrol.
Annyi hazugsagot hibas angolsaggal elmondva , amitol egy - a valosagot is lato - ember gyomra felfordulna...
Mielobb meg kell oket allitani, ne lophassanak el tobb penzt mar az emberektol...
coni
@karma1: Itt az élő az 5 órája tartó tüntetésről. Ezek a gyerekek okosak, szellemesek, kitartóak. (nem tudom eddig hol voltak?
elokozvetites.com/2017-04-12-eloben-a-hosok-tere-budapest-ceu-kozep-europai-egyetem-kormany-fidesz-tv-elo-online-live-stream-kozvetites.html
karma1
@coni: Koszonom szepen a linket...
Azt kerdezed, hol voltak eddig a gyerekek? En nem csodalkozom, hogy csak most jottek elo: eddig nem nagyon erdekelte oket az, hogy a kormany mit tesz tonkre az orszagban. A szuleik - me'g - nem nyugdijasok, talan nem elnek melyszegenysegben, nem erintik oket kozvetlenul a szocialis halo hianyai, mint pl. rokkantositas, korhazi ellatas, stb.
AMikor az internetjuket piszkalta volna a kormany - kint voltak azonnal az utcan. Most is az o jogaikat erzik sertve, tehat kivonulnek, de ez mar sokkal , de sokkal tobbrol szol, mint a CEU.
Es hat amikor osszeadodnak a gondok, akkor mar latom a tomegben is, hogy nem csak fiatalok es nyugdijasok vannak koztuk, hanem szinte minden korosztalybol, hiszen nincs mara mar olyan reteg, akiket nem tett volna tonkre orban es a hazaarulo bunbandaja...
F_Viktor
@karma1: Irod:
"Sajnos, az orszagon kivul elok azt latjak, hogy Magyarorszag gyorsvonati sebesseggel rohan a vesztebe."

Es azt is latjuk, hogyan elnek a demokragikus, joleti allamokban. Es mi tudjuk, hogyan kellene, milyen korulmenyek kozott kellene elnie egy magyar embernek Magyarorszagon.
Es ez az, amit az orbani kommunikacio eltitkol es meghamisit a 80 milliard kozpenzbol mukodo kozmediaban es a haverok altal birtokba vett tobbi mediakban.
karma1
@F_Viktor: PONTOSAN! Nekem az faj a legjobban - na , ezt az egyet keptelen vagyok megemeszteni, feldolgozni 17 eve, miota itt elek -, hogy szinte SEMMI EXTRA raforditas nem kellene ahhoz, hogy piszok magas szinvonalon elhessenek otthon a magyarok, egyedul ezt a korrupt, penzehes rablobandat kellene eltuntetni, es a bejovo penzeket arra forditani, amire az Unio adja.
Ha megfelelo helyekre kerulnenek a befolyo adok, akkor Magyarorszag maga lehetne az Eden, a Paradicsom, mert egyebkent minden adottsaga megvan ehhez.
Jo, tengeri flottank nem lehetne, de az osszes tobbi igen, es valoban mi lehetnenk Europa szellemi centruma. Csak ezeket a mangalicakkal egyutt rofogo bugrisokat kene elsoporni a hatalombol.
(Mi minden negyedevben kapunk egy brossurat, hogy mire koltottek az adoinkat, de centre lebontva (!), igy nem fordulhat elo, hogy a polgi vagy mas nyulja le a befolyt osszeget. Az onkormanyzati ulesek nyilvanosak, mindig meg van hirdetve, mi lesz a temaja az ulesnek, es akinek van velemenye, akkor az beul a targyalasra. A polgarmester Skoda Favorittal jar, O is es a felesege is vegeznek fizetesnelkuli jotekonykodasi munkat. Nem tudom, kirol volna ez otthon elmondhato.)
Es amikor en ilyen dolgokrol beszelek, vagy irok, akkor azt mondjak, hogy mit ugatok bele kulfoldrol, konnyu nekem. Hat kurvara nem konnyu, plane, hogy latom, hogy rohan az orszag a sajat vezetese altal a szakadekba, magaval rantva a tisztesseges embere4ket is. (Koztuk az otthon elo rokonaimat, barataimat is).
F_Viktor
@karma1: Az adoelszamolasomat Angliabol kapom, azon is szerepel, hogy adomat mire koltotte a kormany.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.