Ötszáz fős, a budapestiekre reprezentatív mintán vizsgálta a Závecz Research Tarlós István ismertségét, kedveltségét és megítélését – írja az Index.

A felmérés azt mutatja, hogy a főpolgármester munkájával a fővárosiak összességében közepes mértékben elégedettek, egy tíz fokú skálán 5,7-re értékelték.

A budai oldalon elégedettebbek a lakosok:

Budapesten Tarlós a legnépszerűbb fideszes

Az értékelést természetesen befolyásolta a pártpreferencia. Míg a fideszes szavazók átlagosan 7,5-re értékelték Tarlóst, a Jobbik híve 6,2-re, az MSZP-szimpatizánsok már csak 4,4-re.

Ha a legismertebb politikusokhoz viszonyítjuk Tarlóst, akkor kiderül, hogy mindenkinél kedveltebb, és legtöbbjüknél ismertebb is. A budapestiek körében Botka László és Juhász Péter követi a népszerűségi rangsorban. A legkevésbé Rogán Antal élvezi a fővárosiak szimpátiáját.

Budapesten Tarlós a legnépszerűbb fideszes

Demszky vagy Tarlós?

Arra a kérdésre, hogy Demszky Gábor vagy Tarlós István volt-e a jobb polgármester, 40 százalék választotta Tarlóst, míg elődjét csak 26 százalék.

Budapesten Tarlós a legnépszerűbb fideszes

Mindezek mellett nem jelenthető ki, hogy egyértelmű a budapestiek véleménye, mert 36 százalékuk nem tudott mérleget vonni a két politikus teljesítménye között.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Budapest utolsó ismert népessége 1 757 618 fő (2015 évben). Az ötszáz fős, a budapestiekre reprezentatív mintán kívül még sokan kimaradtak. Az rendeli a nótát, aki fizeti zenészt. Aki fizet, az parancsol [petyegtet; rendel].
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
Ja, az ő édesanyja(@ jelzővel) van a legtöbbször emlegetve.
Eladott Ország
@justhpeter: kolozsvaros.com/2017/02/02/pontosan-olyan-mint-a-kormany-es-az-egesz-bubanatos-ner-rovidlato-ostoba-taplo/
Dicsekszenek. Ennyire ostoba ember kevés helyen tölthetne be akár csak portás posztot is, nemhogy egy egész fővárost vezessen, de Magyarország ilyen szempontból is nagyon különleges hely. Mi direkt a degeneráltakra szeretünk szavazni. Imádjuk, ha olyan miniszterelnökünk van, aki olyan béna, hogy annyi megtakarítást sem képes felhalmozni, amiből ki tudná cseréltetni az otthonában a kazánt, ha az tönkremegy. Olyan külügyminiszterünk van, aki negyvenéves korára is a szüleitől kuncsorog pénzt, luxusvillát vásárol a kölcsönpénzből, teli van adóssággal, saját erőből a családját sem képes eltartani, mégis feltűnően nagylábon él. De legalább most az apu pénzéből, közel 170 millió forintért vásárolt dunakeszi villát meg tudta mutatni Petike Szergej Lavrov külügyminiszternek, mivel tegnap a Szijjártó családnál vacsizott az orosz politikus.
aremy
ez csak el írás lehet nem budapest eccerűen bukarest!
simmering73
Az én tetszési indexem: 0. Azt hiszem ez közelebb áll a valósághoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.