A Momentum Mozgalom május 1-jére, az EU-csatlakozás évfordulóján tüntetést szervez a Szabadság térre, ahonnan az Andrássy úton keresztül a Hősök terére vonulnak.

Oroszország közelebb van, mint hinnénk. Orosz mintára a félelem rendszere épül Magyarországon is. Talán a tankokat már elvitték, de visszakúsztak a gázvezetékeken, az álhírportálokon és a politikai eliten keresztül. A kormány szabadságharcosnak nevezi magát. Hazudnak. Hat éve hagyják ugyanis, hogy az oroszok egyre szorosabbra húzzák azt a bizonyos rabláncot. A hat év alatt az elmúlt húsz év gyakorlatára építve pedig soha nem látott mélységekbe taszították nemzeti tartásunkat.

Lehetővé kell tennünk, hogy Magyarország a nemzeti önállóságát megőrizve kivegye a részét abból, hogy közösen egy erősebb Európát építsünk – mert a rendszerváltás utáni politikai elit képtelen volt erre. Be kell fejeznünk a rendszerváltást, mert Európához tartozunk.

- írják Facebookon

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Huuu, vazze, ti aztan szaguldotok, mint a csiga! (Mert mint tudjuk, a csiga azert nem rohan, hogy ne lebegjen a szeme)...
Na de ti???
Nem vagytok egy kicsit faziskesesben?
Es meg azt gondoljatok, hogy ezek utan barkinek is kelletek? Uj fidelitas, a la putyin...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hát meglátjuk, csinálják, minden jó, ami orbánt gyengíti.
patyuka
Meglátásom szerint a Momentum igen megtévesztő, tipikusan lenyúlós, haszonelvű politikai hazárdőrök/szerencselovagok konglomerátuma. Ráadásul fölöttébb, sőt vakon elbizakodottak, így ab ovo megbízhatatlanok: elszálltak maguktól, holott látniuk/tudniuk kéne/illene, hogy a "népszerűségüket" megalapozó aláírásgyűjtés végül is csak azért lehetett sikeres, mert visszakozni kényszerültek (sic!) a pártok segítségnyújtásának pökhendin elutasításától.
Ezért aztán az ellenzék egységesen deklarált célját illetően - és sajnos e tekintetben ez a minimum egyszersmind a maximum is - többet ártanak, mint használnak!
Béla333
Még semmi rosszat nem tettek, nem kellene rájuk húzni a vizes lepedőt!
Rákényszeríteni nem lehet senkit, hogy a régi lopkodósokkal fogjanak össze. Ha önállóan akarnak politizálni, próbálják meg.
Ha jókat mondanak és tesznek, akkor lesz támogatottságuk, ha nem, akkor elsüllyednek!
Szerintem!
Nessy
Jó magyar szokás, hárman hatfele húznak! Nem vitatom, hogy lesz támogatottságuk, de mennyi? Hiszen minden kis pártnak van 1-5 % támogatottsága, de az halottnak napszemüveg. A választásig még jó pár párt fel fog tünni, kap pár szavazatot, ami természetesen a győztesé a jelenlegi választási törvény szerint, aztán eltünik.
Tényleg Orbán hátradőlhet a fotelban és kérhet egy kávét.
kukac50
Nagyon helyes a fiatalok álljanak a a jövőjükért,meg az idősekért szegényekért azokért akik kimaradnak minden juttatásból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.