Az elmúlt napokban valami megmozdult Hunniában, egy új generáció, a rendszerváltás után születettek ezrei tiltakoztak, a lex CEU ellen, emelték fel hangjukat a civil szervezetek érdekében. A sok tízezres tömegben ott voltak a korábbi tüntetéseken résztvevő civilek, együtt a demokratikus ellenzéki pártok szimpatizánsaival. A békés, emelkedett hangulatú demonstrációkon résztvevők egyértelműen jelezték, hogy elég volt a Fidesz önkényuralmából, az ország tönkretételéből. A magyar emberek többsége nem kíván gyűlöletben, félelemben élni, szabadság tiszta levegőjére vágyik. Elegük van az ország szétlopásából, a fideszes helytartók uralmából. Elegük van abból, hogy a nemzet gázszerelője, a hatalom csókosai soha nem látott mértékben gazdagodtak meg, mindezt közpénzből. Nem felcsúti kisvasutat, üresen álló stadionokat, presztízsberuházásokat akarnak. A magyarság jövőjének a záloga a tudás, a magas színvonalú, önálló gondolkodásra nevelő oktatás. Kiművelt emberfők sokasága lehet záloga...

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak óvatosan a megszólítással, mert jön a derék Köteles elvtárs a T.Ház mestere és kiosztja a magáról megfelejtkezett népet! =))
karma1
@RonaGyuri: Szerintem az utcan azt irnak ki vityara, amit akarnak,...:o))) Ott meg nincs hataskore az orszag hazmesterenek...:o))) Latod, meg Simicskat se tudta megbuntetni, pedig azert valakit annak hivni, ami...? Ez azert eleg ciki...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.