Gulyás Márton és társai garázdasági perének tárgyalásán Varga Gergőt, az egyik vádlottat kérdezte a bíró, hogy ki intett nekik, ki számolt el háromig, mielőtt festékkel dobálták meg a Sándor-palotát.

A vádlott pillanatnyi zavarát kihasználva Matlák Gábor, Gulyás védőügyvédje óriási poént súgott be az utóbbi napokra reflektálva. 

Ügyész: Ki intett, ki számolt el háromig, kinek a jelzésére indultak el? 

Gulyás ügyvédje: (suttogja) Soros György.

Varga: (röhög.)

Valaki a teremben: Bocsánat.

(Index)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Ugye hogy ugye.
Hülye kérdésre hülye válasz.

:D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Ugye hogy ugye.
Hülye kérdésre hülye válasz.

:D
gibgab
Csúcs! Gratulálok az ügyvéd úrnak!
Béla333
Majd jön Rezsi Szilárd, hogy ugye hogy ő már megmondta...
Nessy
Ez az egész kirakat per, egy tragikomédia.
Desischado
Az ügyvéd úrnak minden elismerésem! De a Gyurcsányt kifelejtették! Meg a Bajnait! (röhög) szánalmas a bíró, annyi szent! Hogy áll gerinc dolgában?
Hellcat
Élőben néztem a nagyját...a védőügyvédek tényleg jók voltak...a másik kettő az fidesz seggnyaló fasz volt ahogy a bíró is.
RonaGyuri
Tényleg csak felfogás kérdése lenne?

A derék blikk.hu sajátos véleménye

A portálnak valahogy és valamiért ez tűnt a legfontosabb momentumnak a Gulyás (a flakonos a KE palotája elől) ügy kapcsán: „szabadlábon távozhatott Gulyás és Varga a bíróságról ”.
Tudom hogy ehhez nem kell komment, de meg kell jegyezzem: nekem a klasszikus vicc (Lenin elvtárs kedvesen visszaadja a lasztit a gyerekeknek) poénja ugrott be: (ide igazítva) pedig akár azonnali felkoncolásra is ítélhették volna őket! =))
Cicamama55
A mostani elégedetlenségi sorozat kulturáltnak mondható, a 2006-os vandalizmussal szemben! Biztosan az etika és hittan óráknak köszönhetően! :) Ez az egész eljárás a fiatalok megfélemlítését szolgálja én úgy gondolom. Na de ha egy tömeg elindul az ilyen határozott fiatalok vezetésével...
justhpeter
Ezek szerint egyedül az ügyvédek vették komolyan.

@Cicamama55: "ha egy tömeg elindul az ilyen határozott fiatalok vezetésével.."
Ha elég nagy a tömeg akkor vége e Nemzeti Együttműködés Rendszerének.
Eladott Ország
"Ez az ítélet üzenet. Neked, nekem, mindenkinek. Az a bíró – még egyszer: Hornyák Szabolcs – felvállalta, hogy közvetíti és egyértelműsíti ezt az üzenetet. A szólás, a politikai véleményú nyilvánítás joga erősen korlátozott, az erőszakszervek és a bíróság politikai hatalmat szolgál ki. Ez, ennyi, ennél nem kevesebb. A bíró üzent nekünk, hogy jobb lesz félni, jobb lesz befogni a pofánkat mert ebben az országban már felülírta a politikai akarat a civilek jogait. Nyilván lesz fellebbezés, ahol a számtalan eljárási hiba is szóba kerül. De remélem, a nemzetközi közösség is értesül erről az esetről, mert így felmérhetik talán, hol tart ez az ország akár a demokratikus jogok, akár az általános erkölcsök tekintetében. Véget kell vetni a teljhatalmú kiskirályok uralmának, mert annak az országnak nincs jövője, amelyik engedi eluralkodni azt a sötét rendszert, aminek működésébe tegnap bepillanthattunk. És amire nincsen jobb szó, mint ez: gyalázat."
egyvandor
A tárgyalás elég erősen arra a koncepcióra épült, hogy megálljon a szervezett bűnözés vádja meg hátha sikerül még másokat is a megfenyegetettek körébe vonni. A bíróság mindent megtett hogy még Soros is képbe kerüljön.
egyvandor
@justhpeter: A NemzethyEgyüttRablás elég kemény és ősi idők óta fennálló törvényszerűségekre alapszik. Ezt fejlettebb országok kemény forradalmakkal polgári közreműködéssel számolták fel. Ez nyitotta meg számukra a fejlődés lehetőségét.
Nekünk a horthysta feudalizmus és a cárizmuból bolsevikká vedlett rendszer ötvözete jutott. Ennek lett egyenes következménye a ner. ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.