A CEU közgazdász-professzora, az MTA tagja, Csaba László egykor fideszes szakértő volt, de most már sok másik régi tanácsadóval együtt körön kívül van. Nem is ért egyet a kormány sok húzásával. Most a 168 órának adott interjút, amiben elmondja, hogy szerinte Habony Árpád lehet az értelmi szerzője a CEU elleni „koncepciós pernek”, Habonynak – akit (a mentségére szólva elmondja, hogy) nem ismer – „fogalma sincs arról, mi az egyetem, nem tudja megkülönböztetni egy civil szervezettől”, „az van a fejében, hogy mivel Soros György a sátán, mindent le kell vadászni, amihez köze van”. Csaba szerint 2012 őszére vált világossá, hogy a kormány mérsékelt tagjai, mint Navracsics Tibor vagy Martonyi János sem bírnak már befolyással, és rengeteg olyan alkalom volt, hogy a kormányülésen értesültek ar­ról, mi a kormány álláspontja őket érintő témákban. A professzor szerint „Orbán Viktor gyors felfogású, értelmes ember, hamar megért dolgokat, és ha befogadja, megcsinálja. De azt is állítom,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Jaj de naggyá teszik ezt a szaralakot. Még most sem értik meg, hogy a maffia irányítja az országot!
RonaGyuri
Mi van? "gyors felfogású, értelmes ember, hamar megért dolgokat"??? Kiről beszélsz erről a szerencsétlen műveletlen paraszt-suttyóról? Sohasem érti meg a dolgokat, az értelem az olyan távol áll tőle mint Makó Jeruzsálemtől, ami pedig felfogását illeti az valóban gyors; mindet felkap és visz, olyan gyorsan lopja ki a szemedet is, hogy még pislantani sincs időd! =))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/04/15/lehet-hogy-putyinnak-is-habony-ad-tanacsot/
Már csak azt nem értem, hogy vajon Putyinnak a senki által nem ismert Habony Árpád ridikültulajdonos ad tanácsot, vagy az oroszok mondják meg Habonynak, aznap milyen zseniális gondolatai támadtak? Az biztos, hogy ahogy Oroszországban, úgy Magyarországon sincs válasz semmire. Csak felháborodott nyilatkozatok, melldöngetés, szarelkenés van. Meg méretes és pofátlan hazugságok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.