Egy nagy színjátéknak vagyunk a szemtanúi. Gulyás Márton tudatosan akart mártírt csinálni magából, ezzel learatva a politikai babérokat a Soros-egyetem és a civilek mellett tüntetők elől. Undorító primadonna módon próbál mártírt kreálni magából Gulyás Márton, a "civil" aktivisták Gyurcsány Ference. A garázdaságért és rongálásért visszaesőként, most már 300 óra közmunkára ítélt Gulyás tegnap a bíróságon arról kesergett, hogy na­gyon meg­vi­selte a 72 órás őri­zet, mert cellájában nem tudott rendesen étkezni és pihenni. A provokátor acsarkodóblogja által készített bírósági felvételen remekül látszik, hogy teljesen rájátszik, és direkt beszél néha kicsit összefüggéstelenül.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Egy agyatlan suttyó provokátor szarta ide ezt a cikket. Ráadásul a világ legmocskosabb, leghazugabb olddaláról. Nem ember, egy patkányürülék, aki ezt olvassa, illetve erről az oldaról megoszt bármit is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A cikk címe nagyon találó csak nem Gulyásra, hanem Orbánra.
Csizmás Kond
@Aki Én: A számokkal nem vagy tisztában...ezt inkább ne boncoljuk mert nincs értelme.
A szavazat a meghatározó...nem szavaztatok hanem inkább most üvöltöztök az utcán ez nem maghatározó hozzáállás hanem szélhámosság...fizetett szélhámosság...és ahogy látom nektek megéri.
pungapeter
@vladimir putin: Összefüggéstelen és éretlmezhetetlen a szöveged, Szerintem először a fejedben kellene rendet tenned és csak utána nyivánosan írnod.
pungapeter
@Aki Én: Már számtalanszor leírtam mit tártunk fel, amivel kapcsolatban hiába viselkedsz úgy, mintha nem létezne attól még létezik. A strucc és a homok esete...
Aki Én
@pungapeter: Senki semmit nem tárt fel. Van egy hazug és megosztó propaganda, aminek az áldozatai vagyunk mindannyian. Van aki már látja, van aki még nem.
A társadalomnak nem Sorosból, hanem a jelen rezsimből van nagyon elege. Ha ezt nem látod, vagy nem akarod elismerni, akkor ez a strucc és a homok esete.
Aki Én
@Csizmás Kond: Tökéletesen igazad van. Az ilyen megnyilvánulások után én is azt mondom, hogy tökéletesen felesleges belemenni az alap számtanba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.