Ezúttal Szombathelyen nem tetszett a közterület-felügyelőknek a repedések vidámabbá tétele.

Feljelentés lett a vége a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szombathelyi akciójának. 

A passzivisták pénteken a vasi megyeszékhely egyik utcájában festették a négyszín-tétel szerint a járda repedéseit, munkájukat a helyi lakosok is örömmel vették, sőt, többen be is álltak piktorkodni közéjük – olvasható a Nyugat.hu cikkében.

Feljelentéssel végződött a Kétfarkú Kutya Párt járdafestése Szombathelyen

Közterület beszennyezése miatt kell felelnie a szimpatizánsoknak. Lassan egy éve, hogy az országban több helyen felbukkanva próbálja meg a Kétfarkú Kutya Párt festéssel feldobni a szétrepedezett járdaszakaszokat. Az ok csupán annyi, hogy ezzel szeretnék feldobni az elhagnyagolt járdákat, meg egy kicsit felhívni a figyelmet arra is, hogy akár erre a területre is lehetne pénzt költeni az ország sokszor feleslegesnek tűnő beruházásai helyett.

 

A Kutya Párt jó egy éve az ország több településén is járt már az utcafestő elgondolásukkal, aminek az a lényege, hogy egyrészt színesebbé teszik a töredezett járdát, másrészt az illetékesek figyelmét sem tudja a hiba elkerülni.

A jó hangulatú festegetésnek a kiérkező közterület-felügyelők kiérkezése vetett véget, akik közterület beszennyezése miatt feljelentést tettek az akcióban résztvevők ellen. Mondjuk, őket nem legalább nem vitték be, nem úgy, mint Pécsen tavaly. Annak az ügynek az lett a vége, hogy az intézkedő rendőrök fegyelmit kaptak.

(Címlapi fotó: Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Aki nem viseli el a humort, az bármilyen aljas görénységre képes. Márpedig az Orbán nevű és szolgahada nem is érti, nem is szereti a humort. Ennek Kósa Lajos látszik ellentmondani, de ő sem direkt szórakoztat minket, hanem azért, mert ennyi esze van. Az ilyen nagyképű, tiszteletet követelő, ugyanakkor a tiszteletet egyetlen pillanatra sem érdemlő, megfélemlítésre építő, az atommagig romlott, korrupt rendszer ellen ez a jó fegyver. A humor, az irónia. Ezzel nem tudnak mit kezdeni, mert a humorhoz intelligencia kell, nem pedig kontraszelekcióval előállított korlátoltság. Szét kell őket röhögni a francba. Ahogy agylötyögést kaptak az idióta plakátjaikat nevetségessé tévő Kétfarkú plakátoktól, úgy őrülnek meg mindentől, ami nem képes elérni a szellemi küszöbüket. Vagy mit. A Németh Szilárdok, Lázárok, Rogánok, Halász Jánosok, Hollikok, Orbánok, Szijjártók, L. Simonok, Kerényik, Bakondik sekélyes kis világában egy tarkára festett kátyú felér egy hazaárulással. Mert nem értik. Mert hülyék hozzá. Ehhez is hülyék."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Ha nem lopná el a Fideszes banda a pénzt nem kellene festeni a kétfarkú kutyapártnak!
Meg lennének javítva, és le lennének ellenőrizve a munkálatok,hogy rendes járdát utakat csináljanak ami bírja hosszú időn keresztül.
karma1
@Eladott Ország: De jo volt nosztalgiazni a Mindent tudni akarok-kal!...Gyerekkorunkban ez a rajzfilm meg az Oveges professzor voltak a "tudomany"...:o))))
karma1
@Eladott Ország: @Nessy: Tenyleg, szerintetek meg lesz tartva a vizes VB??? Ti kozelebb vagytok hozza,...:o)) Na, az vilagraszolo eges lenne orbannak...:o)))
Eladott Ország
@karma1: Most kezdenek jelentkezni azok a problémák, hogy az értelmes szakemberek fizikai/szellemi elhagyták az országot. De aki itthon vannak azok meg nem akar szarér-hugyér dolgozni. El nem marad, ha kell nyugatról is hoznak szakembereket és megrendezik a vizes vb-ét. A hazai "kapitalistáknak"/szarevőknek sem érdekük tisztességes bért fizetni sőt még rosszabak mint a nyugatiak.
Eladott Ország
@karma1: magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/oveges-program-az-unio-fizeti-szabad-a-gazda-93516
Az unió fizeti, szabad a gazda! – Az Öveges-program szétlopása. Az oktatásfejlesztésre az Európai Uniótól kapott 14 milliárd forint jelentős része – az LMP szerint 70 százaléka – nem az eredeti célnak megfelelően hasznosult. Ez is eszembe jutott, az Öveges-programról, hogy a szarházi fidesz banda ezt is szétlopta. Azután csodálkozunk, hogy Európa szegényháza lettünk. A dalbetétet csak tréfából szántam Equusnak, mert kérte az idézett forrás megnevezését, "mindent tudni akarok".
karma1
@Eladott Ország: Igen, de olyan jo volt vasarnap reggelente nezni a TV-ben a Mindent tudni akarok- ot,...Egyebkent szerintem a regi orosz rajzfilmek voltak olyan jok, mint a korai Disney-k... (Sokszor meg jobb is volt)...:o)))
Koszi, meg egyszer...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.