Hiába nyert jogerősen pert ellene a Magyar Nemzet, a Bánki Erik vezette gazdasági bizottság nem hajlandó kiadni a letelepedési kötvényt forgalmazó cégek adatait. Bírósági végrehajtás indult az Országgyűlés gazdasági bizottsága és az azt vezető Bánki Erik ellen, mert jogerős bírói döntés dacára sem adják ki a letelepedési kötvényeket forgalmazó cégek adataiat. Január 19-én a Magyar Nemzet jogerősen pert nyert a bizottság ellen a Fővárosi Törvényszéken. Ilyen esetekben 15 napja van a vesztes félnek, hogy beszolgáltassa a kikért adatokat, de a bizottság ennek azóta sem tett eleget. A lap azt írja, az őket képviselő Karsai ügyvédi iroda és a (külföldről finanszírozott!) Transparency International Magyarország többször hivatalosan is felszólította a bizottság elnökét a pótlásra, de választ sem kapott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ezek ilyenek! Ha nem tetszik a bírósági döntés, akkor bemakacsolják magukat, mint a debil kis gondozott és "azért sem adom, nem, nem nem adom akkor se!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.