A migrációt tartja a konfliktusok középpontjának Orbán Viktor miniszterelnök, aki a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában kijelentette: ha a magyar emberek biztonságáról van szó, akkor nincs pardon.

Értékelése szerint ma egy kampányfőpróba zajlik Magyarországon, ez kavarta fel az állóvizet és "töltötte meg ricsajjal a nagyhetet".

Orbán: Ha a magyar emberek biztonságáról van szó, nincs pardon

A felsőoktatási törvény módosításával összefüggésben érthetőnek tartotta, hogy Soros György nemzetközi és hazai hálózata tiltakozik, mivel az "megfizeti az embereit". Annak megértése azonban még előttük van – folytatta –, miért van az, hogy magyar akadémikusok, tudósok, hazai egyetemeken tanító professzorok nem azért lépnek fel, hogy az ő egyetemeik is megkapják azokat a jogokat, amelyeket a CEU élvez, hanem amellett állnak ki, hogy Soros György megtarthassa a privilégiumait.

Orbán Viktor a tiltakozásokat egy nagyobb konfliktus "mellékhadszíntereként" jellemezte, az igazi sorsdöntő konfliktust pedig abban azonosította, hogy milyen népesség lakja Európát a jövőben. A magukat civilnek nevező, de valójában NGO-knak mondott nemzetközi hálózatok hazai fiókintézményei egy olyan Európát képzelnek el, amelyben részleges lakosságcsere történik, idegen népelemeket engednek be a világ más részeiből – fogalmazott.

Megjegyezte, az európai életszínvonalra vágyók akadálytalan befogadásával az érintettek vállalnák a terrorizmus, a közbiztonság romlásának kockázatát és azt, hogy egymás mellett fog élni egy muzulmán és egy keresztény társadalom Európán belül.

"Ők úgy képzelik, azt hiszem, hogy majd jól össze fogunk keveredni egymással, és ebből egy új minőség jön létre" – fejtette ki, jelezve: szerinte Soros György hálózata azért dühös Magyarországra, mert megállította a migránsáradatot, amelyről ők már papíron bebizonyították, hogy úgysem lehet megállítani.

Utalt arra, hogy "a Soros György világához tartozó Kofi Annan" a 2000-es évek közepén a bevándorlás szükségességéről és bátorításáról értekezett az Európai Parlamentben (EP). Meg is történt az áttörés, "amely a balkáni útvonalon átszakította az államhatárokat, és ellenőrizetlen, félkatonai jelleggel megszervezett muszlim tömeget nyomott be, hozott föl Soros György segítségével Európába".

"Ne felejtsük el azt se, hogy egy pénzügyi spekulánsról beszélünk" – jegyezte meg, kifejtve, az üzletember abból csinálta a milliárdjait, hogy egyes országok bankrendszereit megtámadta, s pénzügyi spekulációkkal nagy vagyont gyűjtött össze.

"Itt a zavarosban halászás klasszikus esetéről is szó van" – vélekedett.

A konfliktus kiélesedésének időpontjáról szólva azt mondta: az EU júniusig le akarja zárni a vitát, el akarja fogadtatni az új, mindenkire kötelező bevándorlási szabályokat. "Néhányan ellenállunk" – mondta, példaként hozva a visegrádi négyeket és Romániát, amely meg akarja őrizni a keresztény kulturális identitást.

Egy döntő összecsapás készülődik – fogalmazott azzal összefüggésben, hogy április végén az EP-ben lesz téma Magyarország, az azt követő két uniós kormányfői csúcson pedig dűlőre akarják vinni a betelepítést.

"Ez a küzdelem a következő két-három hónap fő eseménye, szerintem ezzel függ össze, hogy éppen most forrósodott fel a hangulat Magyarországon" – vetette fel.

Orbán Viktor kitért arra is, hogy a rendszerváltásnak voltak Soros Györgyhöz köthető hasznos momentumai: sok antikommunista fiatalt, civil szervezetet, kiadványt, szamizdatot támogatott. Ezzel nem is volt semmi baj, s azzal is meglett volna, hogy Soros György a '90-es évek után megpróbálkozott néhány pénzügyi manipulációval – mondta, példaként említve, hogy "az OTP-t akarta zsebre vágni, aztán később spekulált a magyar forint ellen".

Még azzal is együtt tudna élni – folytatta –, hogy létezik a Soros-egyetem, amely liberális aktivistákat képez ki a délszláv és a közép-európai térség politikai élete számára.

"A liszt azért dőlt ki, mert a Soros-féle birodalom beleállt a migránsok támogatásába" – magyarázta a miniszterelnök, aki szerint itt most már a magyar emberek biztonságáról, határvédelemről, közbiztonságról, terrorizmusról van szó, és itt nincs pardon.

Szimpla hazugságnak nevezte, hogy a kormány bezárna egy egyetemet, s úgy értékelt, egy demokratikus kultúrához méltó, megértő, megegyezni akaró és biztonságot nyújtó pozíciót vettek fel, és egyáltalán nem ütöttek meg ellenséges hangot.

Kiemelte, hogy az országnak ma nemzeti kormánya van, amely nem a provokátorokat, hanem a becsületes embereket védi. Ezt szembeállította a szocialista-liberális kormány idejével, amikor a rendőri és közhatalmi szervek szavai szerint inkább a bűnelkövetők oldalán álltak, azokat mentegették.

Beszélt a civil szervezetekről is, kifejtve, a kormány támogatja a munkájukat, mert egyes szociális, egészségügyi, környezetvédelmi feladatokat jobban elvégeznek, mint az állam tenné. Ezeknek semmi közük azokhoz a magukat civilnek nevező lobbiszervezetekhez, amelyek az emberek befolyásolására törekednek – szögezte le, utóbbiakkal kapcsolatban azt az igényt megfogalmazva, hogy mindenki tudhassa, hogy aki beszél, az kinek a pénzén, milyen céllal teszi.

Orbán Viktor mulatságosnak nevezte egyúttal, hogy egyes demonstrálók "borzalmas dolgokat skandálnak", becsületbe vágó, súlyos dolgokat vágnak az ország és vezetőinek fejéhez, miközben azt állítják, hogy nincs demokrácia.

Kiemelte, hogy a magyar rendőrök – szemben a legtöbb nyugat-európai országéval – a végsőkig türelmesek, csak azt szeretnék, ha balhé nélkül érnének véget az utcai megmozdulások, és nem lépnek fel válaszeszközökkel. Ezért tiszteletet érdemelnek – mondta.

Beszámolt arról is, hogy ma erős a gazdaság, az ország a saját lábán áll és ellen tud állni minden nemzetközi pénzügyi zsarolásnak, azonban ha 6-7 éve érte volna a migrációs válság, akkor lehet, hogy maga alá temette volna.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
és mi van a bevásároltakkal, a tetves Rogán-kötvényesekkel - Gecike?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
és mi van a bevásároltakkal, a tetves Rogán-kötvényesekkel - Gecike?
Béla333
"ha a magyar emberek biztonságáról van szó, akkor nincs pardon."

Mocskos hazudozó!
Mi is van az ellenőrizetlenül, csak a pénzért kiadott vízumokkal?
Mi van az itt járó-kelő, a kormány által beengedett orosz titkosszolgákkal?
Mi van az oroszoktól függő energia ellátásunkkal?
Az orosz Paksi hitel egyoldalúan nekünk hátrányos diktátumaival?
Hol tároljuk vagy 10000 évig a súlyosan szennyező Paksi atomhulladékot?

Egy szavát sem lehet elhinni! Akkor is hazudik, ha álmodik!
Levendula
Biztonság?
Saját hazában közmunkán?
Saját hazában minimálbéren?
Ha nincs anyagi biztonság, akkor milyen biztonságról beszél a miniszterelnök?
Félmillió magyar nem az állítólagos "biztonság" miatt hagyta el az országot!
Lepényleső
Eddig is tudható volt,hogy pardon nincs,viszont van fydes-ünk,ami a legnagyobb nemzeti kincs?
papa.49
A magyar embereket TŐLED KÉNE MEGVÉDENI, MEG A VÉRSZÍVÓ BANDÁDTÓL TE TETŰ!!!
Nessy
Gondolom a "becsületes emberek védelmén" a saját és a haverok, meg a hatalmának, vagyonuknak a védelmét érti!
Tudjuk, mit jelent, amikor Orbánék valamit "megvédenek", annak annyi! Lásd MANYUP milliárdok!
A Soros és a migráncs fóbiája már klinikai eset.
Van még média, ahol nem nyilatkozott az elmúlt napokban? Otthon nem hagyják szóhoz jutni?
magyarbakancs
"Orbán: Ha a magyar emberek biztonságáról van szó, nincs pardon"
A Magyar emberek biztonságáról akkor is így vélekedett mikkor elvették a rokkant nyugdíjukat közel 240 ezer embertől?
A Magyar emberek biztonságáról is így vélekedett mikkor elvették a trafikokat és az önök közeli strómanoknak játszották át?
A Magyar emberek biztonságáról is így vélekedett mikkor elvették a bérelt földeket a gazdáktól és önökhöz közeli barátoknak,strómanoknak eladták?
Hiteltelen szlogen,semmitmondó beszéde van
nevemnick
Undorító hazudozás.
Mint az egész élete.

Mi magunkat fogjuk megvédeni - ellenetek!
aremy
ha nincs pardon akkor szárítóra veletek!!!
alterego56
Amikor még foltos/koszos farmerban jártatok akkor nem volt büdös Soros pénze, pedig akkor is tudni lehetett miből szerezte a vagyonát. Hálával tartoznátok neki mert nem csak benneteket támogatott anyagilag hanem más ellenzéki mozgalmakat is. Pl. Szolidarítás, Charta 77. Ezzel segítette a szocialista rendszer összeomlását. Sajnos kígyót melengetett keblén.
Klubtag
@alterego56: ...most is tarhálnak és a támogatásokra apellálnak, meg is kapják két oldalról is.
A hülye EU nyomja beléjük a forrásokat, ugyanakkor hazaárulásért Putyin is pénzeli őket, olyan rafinált áttételekkel, mint a Paks2, meg a bevándorlási kötvények az orosz kémeknek.
Béla333
@Klubtag: 09.47
PaksII mitől támogatás? Kamatostól fizetjük vissza! Még az unokáink is!
eugen4402
Kedves Viktor úr, a minap találkoztam Kálmánnal, tudja, a Könyvessel, Arra kért, mondjam el önnek, hogy sorosok és migránsok pedig nincsenek. Másfelé vannak, de ide senki nem kívánkozik. Még aki a mesterlövészek lézerpettyével megjelölve szökik a sorsa elől, az is elkerüli ezt a tájat, ha egy napig belekóstolt...(Lásd: Pharaon) Különben hála önnek, véd már bennünket a kerítés, őriznek és védenek a Pintér-huszárok, önt védi a TEK. A lakosság 95 %-a védőfeladatot lát el, az "utcai ricsajt" a fennmaradó néhány támadójátékos csinálja. Támadók kellenek, ha gólt akarunk rúgni...
Nessy
@Béla333: Sajnos ez így igaz! És most csak magunkat okolhatjuk az orosz befolyásért! Most Orbán adta el 30 ezüstért az országot Putyinnak.
Klubtag
@Béla333: ...az OV maffiózóknak "támogatás", mert a jól szervezett közbeszerzésen lenyúlhatják, hiszen a rendszerük így működik, mint látjuk...így értettem (bocs, hogy nem voltam elég kifejtős)
Béla333
@Nessy: 09.55
Szerdán az orosz követség előtt el lehet ezt is mondani...
Aki Én
@quadrocopter: Na igen. Többek közt ebből látszik, hogy mennyire hazug és megtévesztő.
Aki Én
Ez az alak már hosszú évek óta tökéletesen hiteltelen a szektán kívül.
Tollascsőr
"hogy ma erős a gazdaság, az ország a saját lábán áll"
Javaslom hogy ha ez így van, akkor tessék emelt fővel visszautasítani MINDEN uniós pénzt.
Ha viszont elfogadod, akkor ne ugass hülyeségeket.
Vagy, vagy. Mindkettőt nem lehet.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/15/de-igen-ti-szerencsetlen-hazug-disznok/
Hogy van bőr a pofáján egy miniszterelnöknek a törvényt a mosdatlan pofájára venni, és a civil szervezetek átláthatóságának álproblémáján rugózni, miközben kőgazdag migránsok Európába telepítésének ügyletét titkolja a parlament illetékes szakbizottsága, amelynek élén egy fideszes katona áll? Migránsbiznisz, mi? Hát ezért kell eltakarítani a civileket, hogy ne feszegessenek politikai, nemzetbiztonsági, hazaárulási kérdéseket. Hogy a hülye magyar ne tudja meg soha a büdös életben, a Habony-­Rogán és egyéb maffiózók mennyit hasítottak ebből az üzletből. Ma Magyarországon a közérdekű adatok nem nyilvánosak, a parlament tagadja meg azok kiadását, a miniszterek elnöke és félanalfabéta zenekara meg azokat mocskolja, akik azért dolgoznak, hogy az adófizető polgárt ne lehessen átbaszni, hogy ismerhesse meg ezeket a közérdekű adatokat. Ha már ő fizeti Habony és Rogán retiküljét és helikopterezését. Még mindig nem világos, hogy miért nem lehet/szabad már csendben maradni? Meddig lehet még tolerálni, hogy ezek a senkiházi bűnözők azzal vádoljanak másokat, amit maguk követnek el? Ebből élnek évtizedek óta. És mi végignézzük, ahogy a rezsim keretlegényei bilincsbe vernek egy festékes flakonért embereket, miközben ők minden törvényszegést megúsznak? Igen, tudom, én ragadtattam el magam, normális ember ennyit nem olvas el. Pedig nem ártana meg leszokni a kifogások kereséséről. Ha van valami (márpedig rengeteg valami van), ami miatt nem szabadna csendben maradni, akkor ez az. Százmilliádos átbaszás, hazudozás. A szokásos.
Szókrakész
"miért van az, hogy magyar akadémikusok, tudósok, hazai egyetemeken tanító professzorok nem azért lépnek fel, hogy az ő egyetemeik is megkapják azokat a jogokat, amelyeket a CEU élvez, hanem amellett állnak ki, hogy Soros György megtarthassa a privilégiumait."

És itt tette fel a 40 milliós kérdést.
De erre a sok "tudós, prof..." választ se tud adni!!!

Soros miért nem teszi átláthatóvá az "egyetemi" pénzügyi dolgait, miért nem regisztrál be ahogy kell.
Ezzel azon nyomban kifogná a szelet Orbán vitorlájából.
Ezek szerint csak van mit sumákolnia, titkolnia.
justhpeter
@nusika: Ha kérhetném, lehet ugyanaz a sors is ?
Szókrakész
""A liszt azért dőlt ki, mert a Soros-féle birodalom beleállt a migránsok támogatásába" – magyarázta a miniszterelnök, aki szerint itt most már a magyar emberek biztonságáról, határvédelemről, közbiztonságról, terrorizmusról van szó, és itt nincs pardon."

De ezt a liberóság az életben nem fogja megérteni.
Csak meg kell nézni a sok fizetett barom bérenc csicskát akik a határnál pro migráncs ügyben "tüntettek".
Az értelemnek szikráját nem lehetett látni a bekiabálóknál, agymenéseket skandálóknál.
Még a szervezői meglepődött, hogy mennyi fizetett barom van az országban és külföldön(sok buszos utaztatott), el is határolódott gyorsan az egésztől.
Kiengedte a liberó migráncsimádó, simogató szellemet palackból, aztán mosva kezeit, hanyatt homlok elhatárolódott.
Persze a palackot meg elfelejtette lezárni.
Akkor mi , ha nem sima provokátor!!!

Gyurcsány hol volt?
Megint a drótkerítés másik oldalán?!?!
Bizonyítékot szerezni, hogy:

www.youtube.com/watch?v=UHDK92EzvB4
kukac50
Magyarország Népét az Orbán kormány elnyomó retorikája ellen kell megvédeni!
Nem a Sorostól nem a sörös piros csillagtól, nem a migránsoktól,, mert azok tovább szeretnének menni. Nem Brüsszeltől, az csak a Nép érdekében teszi a dolgát. Minden állampolgárra jut havi 20 ezer forint amit ad Brüsszel, és Mi ebből egy huncut forintot nem kapunk! Mészáros Garancsi Tiborc és az ilyen Fideszhez közeliek teszik el azt is amit Brüsszel Nekünk szánt.
Lehet támadni Brüsszelt, de igazságtalan!
Fidesz a hibás az elosztásban az ellopásban a felelőtlen meggondolatlan értelmetlen beruházásokban.
CsipkeRózsa
Azért ahhoz is tehetség kell, hogy egy miniszterelnök minden témában el tudja ferdíteni a lényeget, és a saját javára akarja fordítani. Az a baj, hogy csak a lakájmédia kérdez, ő csak ott beszél, nincs ellenvetés a szövegére.
kulabombaafityiszre
@Szókrakész: ma, 11:48
Te zorbán szopásárakész,a csuti bohóc vagy te,zorbánnyalonc hány tudóst,professzort kérdeztél meg,hogy ennyire tudod a választ.Egyébként meg nem az egyetem pénzügyi dolgaival van probléma okostojás.Ami a CEU-val gond a most elfogadott új törvény szerint,az rövidesen
megállhat az összes erdélyi,kárpátaljai magyar egyetemmel,főiskolával szemben is.
Dicső viktátorod megint lőtt egy nagy öngólt.Hiába no,másodosztályu focista volt gyerek,ehhez
jól ért.
kulabombaafityiszre
@Szókrakész:ma, 11:48. Inkább ezzel foglalkoznál ha már pénzügyekről van szó.
Persze ezzel nem lehet ,mert a lopós kormány kedvenc egyeteme.
index.hu/belfold/2017/04/10/eu_durva_tularazasok_a_nemzeti_kozszolgalati_egyetemnel/
Szókrakész
@kulabombaafityiszre: Már a neved elárulja, hogy mennyire vegyelek komolyan!
desiro
Nem véletlen jelentek meg a kopaszok, g. orbánc kiadta a parancsot mennyetek riogatni, de mi nem félünk te kis mini cézár.
solidedge
Úgy gondolom, hogy a Fidesz nincs biztonságban ezért nincs pardon Orbán részéről. Ha erősödik az ellenállás (aminek most vagyunk szemtanúi), akkor képes a totális diktatúra felé elmenni, hogy hatalmon tartsa ezt az országnyomorító bagázst.
1magyar
miért van az, hogy magyar akadémikusok, tudósok, hazai egyetemeken tanító professzorok nem azért lépnek fel, hogy az ő egyetemeik is megkapják azokat a jogokat, amelyeket a CEU élvez, hanem amellett állnak ki, hogy Soros György megtarthassa a privilégiumait.

Jó kérdés!
Béla333
@1magyar: 17.00
Talán nem megkapni kellene azokat a jogokat, ami például egy amerikai diploma kiadásához szükséges, hanem meg kellene teremteni azokat a feltételeket ami ehhez kell!
A kettő ugye nagy különbség.
Ahhoz meg hogy emelni tudjanak egy egyetem szinvonalán, ahhoz meg pénz kellene. Olyan pénz amit éppen ellopnak a Fideszesék!
Tehát a kérdés szerintem úgy helyes: miért nem lépnek fel a hazai egyetemek professzorai hogy ne lopják el a politikusok a közpénzt, hanem inkább az egyetemek színvonalát emeljék?!
Borsodi
Magyarországon látszat biztonság van.Csak olvasni kell a híreket minden napra jut egy erőszak,gyilkosság az emberek félve mennek esténként a városban. Félelemben élnek,idős emberek próbálják védeni az otthonukat.Valóban nincs pardon,itt Csikágó van.Menekül és pusztul a Magyar!
Sámannus
"A részleges lakosság cserét" te csinyálod ge.i amikor el üldözöl mindenkit, te hazaáruló! Ide hozod a takony eftársad által verbuvált csürhét!
Miért nem referáltok a habony művekről, ami átszövi az egész ország médiáját!
Mi ez a csürhe, ami itt a fidesz helyett nyomul? Már nem a fidesz hatalma ellen kell küzdeni, hanem az elszabadult hajóágyúja a médiája ellen.
Lackó50
"az országnak ma nemzeti kormánya van, amely nem a provokátorokat, hanem a becsületes embereket védi."
Mészáros? Garancsi? Habony? Rogán? Bayer? Tiborc? ...? stb. Lehet még sorolni a becsület (és a seggnyalás) impozáns harcosait. Ha ezek az emberek képviselik nálunk a becsületet, akkor én valami kurva rossz helyre születtem. Ezeknél még Kádár apánk is becsületesebb volt, mert több mint 30 év alatt képtelen volt magának még egy ici-pici vagyont gyűjteni. Másoknak se engedte meg, hogy a mészárosékhoz hasonlók ennyit tudjanak lopni a közösből. (Megjegyzem, nem vagyok cucilista párti, csak nyi5tva felejtettem a szememet)

No de nincs akadály. Miután már Magyarországot a demokráciából a diktatúrába vezette, most az EU után ácsingózik. Már Brüsszelt támadja, hogy nem jól csinálják, majd ő megmutatja nekik, hogy mi a tuti.
Csak azt nem értem, hogy a migránsok miatt miért van kiakadva. Ha az EU betelepítene ide 20-30000 migránst és kapnának útlevelet, egy hónap múlva egy darab nem volna itt ebben az országban belőlük. Még mondani se kellene, hogy menjenek innen. A határt is kár lezárni, mert csak keresztül vonulnak rajtunk és már itt se vannak.
a helység kalapácsa
Most már biztos, hogy orbán viktor valami olyasmit követett el a múltban, amivel az oroszok zsarolni tudják.
orbán viktor nem a magyar embereket védi, hanem saját magát, és emiatt képes egy egész országot átjátszani az oroszoknak.

orbán viktor HAZAÁRULÓ!
a helység kalapácsa
Népszavazási kérdés: Ön Brüsszelben, vagy Moszkvában akar élni?
Válasszatok!
Persze, a gyökér fidesznyikek inkább Moszkvát választanák, de ez azért minimum elgondolkodtató.

A butaság mély foka, amit a fideszes szavazók képviselnek,
Nem leváltani, hanem letörni kell ezt az álságos népbutító, a leromlott egészségügyi rendszer által magyarokat GYILKOLÓ rendszert.
orbán MAGYAROKAT ÖL, tudatosan, előre megfontolt szándékkal, nyeregséfvágyból.
orbán viktor egy KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐ.

Az ILYENNEK A BÖRTÖNBEN A HELYE 10 000 ÉVIG VASBAN..
Macskaszem
A tüntetők borzalmas dolgokat skandálnak ? Elárulom neked geci, hogy ezeket a borzalmas dolgokat te követted el bűntársaiddal együtt a magyar nép ellen, de érik már a bukásod csúti szardarab.
Desischado
Ne akard "megmenteni" a magyarokat, te tetves hazaáruló! Isten mentsen meg tőled minden becsületes embert! Takarodj a rablóbandáddal Szibériába, az lenne a nektek való környezet! Hazug, mocsok féreg vagy!
Béla333
"Ha a magyar emberek biztonságáról van szó, nincs pardon"

Isten ments, hogy Orbán bármit is tegyen értem! A legjobb, ha nem tesz semmit!
kukac50
Haza áruló védi az országot? Aki gyűlölet keltésre költi az adófizetők pénzét, Lelki terrorba tartja saját Népét, Aki az elmúlt 7 évben egyszer sem osztott ételt a szegényeknek, Sok családot kihagy a rezsicsökkentésből, aki a migránsokkal fenyegeti saját Népét. Akit az oroszok zsarolni tudnak,az menjen Putyinhoz cumizni!
evacica
Hát ennek minden ráfér a képére! Rajtatok kívül ki A fene akarja bántani a magyar népet? Senki, csak TI!!!Már mi is mondhatnánk, hogy elég és nincs pardon!
bence
Még akkor sem viktor , ha egyedül te vagy az aki aláássa a biztonságunkat ?! Jól mondtad !
Nincs pardon az aljasságaidra !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.