A nemzet legélesebb nyelvű újságírója megint felületet talált rá, hogy elmondhassa, mennyire semmibe veszi a kormány ellen tüntetőket.

Hosszú napok óta tüntetések zajlanak Budapesten. Törvényesek és törvénytelenek. A tüntetések törvénytelen részein pedig egyre agresszívabb tömeg provokálja a rendőrséget és a hatalmat. Erőszakkal be akarnak törni Parlamentbe, minisztériumba, pártszékházba, Gyorskocsi utcai fogdába, Köztársasági Elnöki Hivatalba, rádióarchívumba. Bejelentés nélkül blokkolják Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjának forgalmát. Mindeközben a rendőrség békésen, mosolyogva kísérgeti őket egyik helyről a másikra, ezek a szerencsétlenek pedig azt üvöltik, hogy „Rendőrállam!”. Szánalmas

- írta a Magyar Nemzetben Bayer, aki azzal folytatta, hogy a tüntetők hiába mennek neki a rendőröknek, azok csak rájuk szólnak, hogy számukra ez kellemetlen.

A lovagkereszt-tulajdonos úgy gondolja, hogy a cél az, hogy két héten belül megbuktassák a kormányt, mivel fél éven belül minden a határvédelemről és a migránsokról fog szólni, ott pedig a kormány megverhetetlen.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Zsoltika, csak a demokrácia véd meg attól, hogy ne legyél szájbarúgva. Lehet gyengíteni a demokráciát, de én leszek az első, aki várni fog a sarkon, ha eltörlitek... Aztán majd megtudod milyen, amikor nem csak ti élvezhetitek a demokrácia hiányát...
Erről is le kéne szoknotok, hogy ti vagytok evolúció csúcsai és nincs kitől félnetek, hidd el, ha ertőrlitek, akkor aznap fogsz rájönni, hogy milyen jó is volt az!:) Te szarosszájú, húgyagyú náci vagy komcsi választhatsz, mindkettőben ott volt a nyelved.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
troppauerhumer
Zsóti Orbán nyilas magyar hangja!
Gondolom, hogy rád tör a kisebbségi érzés, ha meglátod ezeket a fiatalokat hehee...
Gulyásék nem kötekednek, csak léptek az idősebbek helyett is!Miért miért tüntetnek ? Azért hogy a jövő fiataljainak ne olyan egybites agya legyen mint neked, mert ha a ti agyi teljesítményeteken múlik az ország jövője akkor jajj a gondolkodó , tisztességes magyarnak!
És a vélemény nyilvánitás és a kötekedés az nem egy kategória, véleményt nyilvánitani intelligens és demokratikus kötekedni pedig primitív és bunkó, egyébként meg ebben hogy magyart a magyart utálja a mai kormány a felelős, senki más jól összeugrasztották a népet gyűlöletkeltésből megfélemlítésből kiválóak, sajnos
A Fideszeseknek ez természetesen nem igazán tetszik!
Jobb életet szeretnének élni!
Már régóta nem balról,vagy jobbról van szó kishazánkban,hanem demokrácia ,vagy diktatúra kérdéséről.Aranyhal is olyan , amire körbe ér az akváriumba elfelejti hol járt ... Magyar nép is hasonló ezek szerint , már nem számít a korrupció , nem lényeg hogy eladják a földet , kizsákmányolják a népet , nincs elszámoltatás , nincs rend , nincs egészségügy , nincs normális megélhetés , de van kerítés és van újra tapsoló birka ...Ha a Haza az, amit ezek az árpádsávos, turulszaragyú mélymagyarok kizárólag maguknak vindikálnak, akkor az nem az én hazám... az én Hazám itt Európa közepén mindazoké, akik értelmes módon képesek gondolkodni Európáról, magyarságról, jövőről, együtt, kirekesztés nélkül... ahol nemcsak magyar vagyok, hanem ember is.
Csak nektek turubaszorultfejő mihígmélymagyaroknak kell vezér, a normális emberek tudnak maguktól is gondolkodni.
elnyomott
Örüljetek, hogy békések a tüntetők és nem verik szét a Parlamentet, a minisztériumokat, a pártházat, mint ahogy 2006-ban tették és nem gyújtogatnak.
Ezek értelmiség, akiknek a lába nyomába nem értek.
Ugye ciki hallani, a szemétségeiteket, amiket kikiabálnak nyíltan?
Hát csak hallgassátok és örüljetek, hogy még nincs számonkérés.
Sok becstelen, gátlástalan, sunyi, gyáva semmirekellő szélhámos!
Béla333
"A lovagkereszt-tulajdonos úgy gondolja, hogy a cél az, hogy két héten belül megbuktassák a kormányt,..."

Vajon miért 2 hetet ír ez a nagyokos?
Egy másik cikkben szerepel, hogy Junker 2 héten belül ki akarja vágni a Fideszt a Néppárti frakcióból! Ha ez megtörténik, akkor azt lehet a tüntetőkre fogni?!
bencemacska
De hol vannak ezek a művelt, értelmes fiatalok OV 2006-os csürhéjétől???
Mint Makó Jeruzsálemtől!!!

"Provokátor kontra becsületes ember"
"- Az országnak ma nemzeti kormánya van, amely nem a provokátorokat, hanem a becsületes embereket védi. A szocialista-liberális kormány idején a rendőri és közhatalmi szervek inkább a bűnelkövetők oldalán álltak, azokat mentegették."
Most melyik hazudik nagyobbat? Orbán, vagy Bayer? Egykutya!
RonaGyuri
írta a Magyar Nemzetben Bayer???
Ne már ezt honnan vettétek? =))
SystemError
Zsoltika, csak a demokrácia véd meg attól, hogy ne legyél szájbarúgva. Lehet gyengíteni a demokráciát, de én leszek az első, aki várni fog a sarkon, ha eltörlitek... Aztán majd megtudod milyen, amikor nem csak ti élvezhetitek a demokrácia hiányát...
Erről is le kéne szoknotok, hogy ti vagytok evolúció csúcsai és nincs kitől félnetek, hidd el, ha ertőrlitek, akkor aznap fogsz rájönni, hogy milyen jó is volt az!:) Te szarosszájú, húgyagyú náci vagy komcsi választhatsz, mindkettőben ott volt a nyelved.
telegdilaci
Anyádnak az a hülye idióta barom szarember,zabi kölyke! balyer zsóti!
justhpeter
@bakcsubakka: Zsóti Orbán futóbolondja. Felesleges neki a börtön, azt agyilag sem lenne képes kezelni, mert mint a párttársainak neki sincsen egészségen bűntudata. Sokkal jobb lesz számára a kényszergyógykezelés.
quadrocopter
A szomszédban a malacot elnevezték Bayernak! Nem vicc!
bencemacska
@quadrocopter: Szegény malac. Így lealacsonyítani!!!
Most mindenki belerúg?
quadrocopter
@bencemacska: Nem, de etetésnélk röhögnek a környéken, amikor hívja a gazdi!
szép új világ
@quadrocopter: A disznó nem kérte ki magának?
Tekla
Igaza van, ezek a haza ellenségei és csak cirkuszt akarnak. Ja meg határnyitást. :) Soros bérenc az egész bagázs .
quadrocopter
@Tekla: Ne keverd az anyagot, holnap nem fogod tudni, mit írtál ma!
desiro
Te köcsög bayer, meg van még a TV székházból ellopott laptopod??
farkas
Teljesen igaza van Bayernek. Ez nem demokrácia, hanem lassan töketlen hülyeség. Ezek a kis f.-ok próbálnának a Fehér Ház előtt egy rendőrt lökdösni- az lenne az utolsó mozdulatuk. De ott, mint tudjuk demokrácia van, tekintélye van a rendőröknek.
Borsodi
Báyert is megvették rendesen.a kereszt kötelez.Ha Orbán bukik,hova állsz?
Béla333
@farkas: 20.15
Vagy inkább ott próbálnák megrohamozni és felgyújtani egy államellenes bűntény keretében a CNN vagy a Fox TV székházát! Majd meglátnák ugye!
Vagy ott próbálna meg ennyi milliárd közpénzt ellopni a kormányzó párt! Életfogytiglani börtönt kapnának, igaz?
Mert OTT van demokrácia, itt meg kleptokrácia!
farkas
@Béla333: Tekintettel arra, hogy nálunk minden politikai párt holdudvara gátlástalanul gazdagodott, gazdagszik, önvédelemből nem tekintik bűnnek a közpénzek nagybani elsíbolását. Különben úgy járnának, mint a középamerikai indiánok- kiirtanák egymást :-)
Béla333
@farkas: 20.36
Mondjuk nem csak a holdudvar gazdagodott undorító módon (talán mondjuk már ki: bűncselekmények útján!) hanem maga a politikus is!
Bűnöző politikusaink vannak, akik bűnszövetségben, a hátunk mögött összekacsintva, összejátszva lopták szét az elmúlt évtizedekben az országot!
Ha már egymást nem számoltatják el, sőt az elmúlt évtizedekben mindent elkövettek az elszámoltatás elkerüléséért, ezért szerintem többet semmiféle hatalmat nem szabad rájuk bízni!
farkas
@Béla333: A kapitalizmus a gazdagok demokráciája. Más nem is indulhat a választásokon. Amennyiben pedig őket támadod, egyúttal a Demokrácuiát támadod, hiszen ők a letéteményesei, törvényalkotói. Uff.
Györe-Juhasz Eva
@quadrocopter: Hihihi Bayer vágás lesz a szomszèdnál
Béla333
@farkas: 21.40
Ugye nekem még nem kell azt vallani, amit te mondasz? Hogy azzal, hogy elítélem a politikusi korrupciós bűncselekményeket, ezzel a demokráciát támadom?!?!
farkas
@Béla333: Nem ilyen egyszerű. Csak egy példa, mert ki van ez találva. Elhúznak egy vizsgálatot, míg elévül- utána bocsánat, de antidemokratikus, ha el akarod ítélni vagy elszámoltatni (konkrétan Gyurcsány ügy volt). Hasonló kis ügyes húzások, de senki sem farag rá közülük (vagy tudsz ilyet?). Borítékolom, hogy a 4-es METRO is ilyen eset lesz.
Béla333
@farkas: 22.12
Ezek azok a politikusi bűnök, bűncselekmények amit nem szabad elfogadnunk.
Szerintem!
farkas
@Béla333: Na és hogyan nem fogadod el? Fejre állsz, vagy kiabálsz egy téren?
idppp
"A nemzet legélesebb nyelvű újságírója" - ez óriási tévedés, Bayer nem a legélesebb nyelvű, hanem a legocsmányabb nyelvű! Azt is megkérdőjelezem, hogy ő újságíró...
terlasz
@farkas: Orbán tulajdonában van a fél ország, te meg itt Gyurcsányozol?
a helység kalapácsa
Kihívtál egy embert párbajra, aki beleállt, vagyis elfogadta a kihívásodat.
Előbb ezt rendezd, te gyökér. mielőtt tovább lépsz.
De te fosol, behúztad füled és farkad, és kussolsz azóta is.

Az van,az jött le eddig, és jött le mindig hogy GYÁVA VAGY te köpönyegforgató bayer zsót, te soft náci elvtelen kutya (azért az alapbeállításod mégis egy náci kutya volt mindig -így visszanézve).

www.youtube.com/watch?v=lJBd_E1Fpps

Érted ezt, te tészta arcú nagyot mondó kis köcsög?
a helység kalapácsa
Van a simocskó, aki karatézik, meg van a palkovics, aki karatézik.
Az a sok karatés a magyar kurmányban...
Most már tényleg félünk.
Mert majd jóóól lekaratéznak minket a kormánytagok.

icsi
ni
szan
És társai.

Mikor meditáltál utoljára, te fideszes gyökér?
Megosztod, hogy hová jutottál - végül?
Ne mond el, a kutyát nem érdekli, a személyes bullshited.
.
Desischado
Ritka gusztustalan egy féreg ez abayer zsóti. Kiváncsi lennék, ha a dádé bukik, akkor hova áll az a köpönyegforgató?

@quadrocopter: Nem sajnálta a gazdája azt az ártatlan kismalacot? Ilyen ocsmány nevet adni szegénykének!
farkas
@terlasz: Azt gondolom nem hibáztam. "Baloldali" politikusaink is mind milliárdosok, vagy azok szeretnének lenni. Abban nyugodj meg, hogy a szegény emberek nyűgje nem érdekli őket, csak a szponzorok erszénye. A többi csacskaság törzsi háború része- te Fekete lábú vagy, én Sziú, de indiánok mindketten.
Lepényleső
Vajon ki volna az ellensége,ha mindenkinek fidesz pártkönyve lenne a zsebébe,s azok is
egyenlő osztást kérnének minden fillérre?
SystemError
@farkas: Szerintem senki nem vonja kétségbe, hogy el kell takarítani mindenkit, aki lop. Annak viszont igencsak rossz a valóságérzékelése, aki azt hiszi, hogy Orbán-nék most százmilliárdos nagyságrendben fosztogatják az országunkat 6 éve... Erre konkrét ügyek vannak, fel lehet háborodni! Vagy izgalmasabb a milliós kategóriával foglalkozni, nem értem... Most nem a baloldal lop, majd fognak ők is:) Akkor meg a fidesszel fogsz foglalkozni...? Ezt fáziskésésnek hívják:)
herczeg0210
A Lovagkereszt mellé tudnék egy szívlapátot is! Úgy pofán bután...
magyarbakancs
Isten segítsél Bayer úrnak,hogy meg világosodjon .
farkas
@SystemError: Félre értesz. Mindkettővel kell foglalkozni, csak ne legyen kettős a mérce, hogy visszasírják azokat, akik régebben loptak mint a gép, mert a mostani lop...
SystemError
@farkas: Én biztosan nem sírom vissza. Viszont erről ennyit, mert nem aktuális és nem is racionális arról beszélni, hogy azok valaha lesznek, akik 8 éve voltak...
farkas
@SystemError: Akkor ki lesz szerinted? Milyen új erőt látsz?
SystemError
@farkas: Ahogy nézem most nem az "erő" fogja formálni a népet, hanem fordítva. Vagyis mindegy...
Ördögvadász
@farkas: csak néz, de nem lát. Hiába, beszükült a horizont elõtte:)
Szókrakész
"Erőszakkal be akarnak törni Parlamentbe, minisztériumba, pártszékházba, Gyorskocsi utcai fogdába,"

A fogdába simán hagytam volna bejutni őket.
Aztán ajtót zárni, lakatot kettőre, kulcs eldobni!!!
bencemacska
@farkas: ma, 06:36
Képzeld el, én is szeretnék milliárdos lenni!
Akkor én is elvetemült, ocsmány, stb milyen oldali vagyok?
Most már ne merjem a "Hülyék Heti Adóját" befizetni?!
karma1
@Béla333: 16.57-re: Nagyon jo a meglatasod, ezek MUSZAJ, hogy valamit surgosen kiagyaljanak - valamilyen strategiat - arra az esetre, ha az EPP kibaszna oket a soraibol...Elmeletileg habony mar egyeztethet finkelsteinnel, akinek a nagy betegsegeben azert ennyi esze meg megmaradhatott, - vagyishogy uszitson...]
Aprilis 29-e mindenkeppen nagyon fontos datum: ez a hulye nem veszi eszre, hogy a Brexit utan Merkel es a tobbi unios vezeto ovatossa es nagyon gyanakodova valt, mert nem akarnak meg egy ilyen varatlan esemenyt a koreikben latni: orban viszont nyilvanvaloan askalodik az Unio ellen.
Merkel mar a torok eredmenyeket sem fogadja el gyanakvas nelkul, pedig eddig nagyon tartrotta magat ahhoz, hogy minden ilyen jellegu szavazas az orszag belugyenek kell lenni, plane Torokorszag nem is unios allam, csak szeretett volna az lenni.
SystemError
@Ördögvadász: ahhaha, annyira szellemes és konstruktív vagy. Szerintem meg pont az ilyen hozzászólások semmitmondóak...
farkas
@bencemacska: Lehetsz milliárdos, sok szerencsét. Csak akkor majd ne lózungolj, hogy a szegény embereknek az esélyegyenlőségéért küzdesz és képviseled őket és válasszanak meg, majd a nevükben csupa jót fogsz tenni (magadnak és üzlettársaidnak), biztosítva a demokráciát.
bencemacska
@farkas: ma, 16:25
Én nem fogok a szegény emberek esélyegyenlőségért milliárdosként küzdeni, sem senkit kizsákmányolni!
Az az állam dolga, hogy a befizetett adómat ne lopja el, hanem úgy ossza vissza, ahogy azt demokráciában illik. Az én dolgom az, hogy a hozzám közelállókat ne hagyjam szűkölködni!
A gazdag ember is lehet demokrata, lehet becsületes. Nem kell a sokhoz még lopni, hogy több legyen!
farkas
@bencemacska: Te a milliárdosok példaképe kell hogy legyél majd, kívánom, hogy sikerüljön, ha ezt szeretnéd valóban :-)
Sámannus
Szarházi szlovák rendszámos csirkefogó.
papa.49
@Sámannus: Ha gáz lesz elhúzza a csíkot ez is!!!
kukac50
Bayer nem tudja még, hogy a Fideszesek be vannak szarva? Egyre több disznóság derül ki róluk.
mariaberta
Ez a ... nem a legélesebb nyelvű újságíró,,,, a LEGPOCSÉKABB nyelvű faszinger, újságírónak nem nevezném,nem az,,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.