Meglepő húzást tett a sportáruház. Egy informatikai hiba miatt az elmúlt napokban mintegy 151.000 hűséges vásárló újra megkapta az elmúlt 7 hónap vásárlásai után járó hűségpontjait, és az ezzel járó ajándékkuponokat.

Tévedett a Decathlon, 151 ezer vásárló jár most jól

HIBÁZTUNK, DE EZ LEGYEN EGY KÖZÖS LEHETŐSÉG! 

Egy informatikai hiba miatt az elmúlt napokban mintegy 151.000 hűséges vásárlónk újra megkapta az elmúlt 7 hónap vásárlásai után járó hűségpontjait, és az ezzel járó ajándékkuponokat.

Hibáztunk, ennek terhei a vállalat számára jelentősek. Mégis úgy döntöttünk, hogy nem "hívjuk vissza" Önöktől, nem blokkoljuk ezeket az utalványokat. Döntésünk oka, hogy hűek szeretnénk maradni cégünk hitvallásához, melynek egyik alappillére vásárlóink elégedettsége és az, hogy népszerűsítsük a sportolást a lehető legszélesebb körben.

Sportoljanak minél többet, tegyük közösen elérhetővé a sportot mindenki számára!

 

A Decathlon vezetősége vélhetőleg némi mérlegelés után arra jutott, hogy ha letiltják a tévesen adott kuponokat, az sokkal nagyobb károkat okoz, hiszen az "értetlen vásárlók" plusz adminisztrációja mellett a frusztrációjukkal és az esetleges negatív sajtóval is számolniuk kellett volna – írja az mfor.hu.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Fél havi béremet becserélném arra a teherre,ami ebből adódik a cégnek,a többi fizetésemre
talán soha nem is lenne szükségem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.