A Szabadság téri tüntetésről tartott hazafelé Antal Nikoletta Henrietta, amikor észrevette, hogy két ember követi. A lány egyből a telefonjáért nyúlt, és élő adásban közvetítette a Facebookon az eseményeket – írja az Index.

 

Amikor a két követő észrevette, hogy videózzák őket, megfordultak, és hátat fordítva követték tovább Nikolettát.

"Seggel jönnek"

- kommentálta a lány, aki figyelmeztette a tüntetni indulókat, számoljanak azzal, hogy őket is követni fogják. A követők váltották egymást, amit telefonon keresztül egyeztettek.

Nikolettát a mosdóba is követték, amit egyszerűen csak úgy nevezett: megfélemlítés. 

Az RTL Klubnak egy szakértő azt mondta, szerinte kizárt, hogy nyomozók ilyen amatőr módon viselkedjenek. Az Országos Rendőr-főkapitányság az RTL Klubnak azt válaszolta, hogy rendőröknek nem volt ilyen feladatuk.

Antal Nikoletta Henrietta korábban a Ligetvédők tagjaként tüntetett. Múlt hétfőn este a CEU-törvény elleni tüntetésen egy uniós zászlót tűzött ki a Magyar Rádió épületére, szerda este részt vett az Oktogonon tartott tüntetésen is, ahonnan csütörtök hajnalban bilincsben vitték el a rendőrök.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Fogjanak össze a tüntetők és álljanak rá a két szarházira, hat embernél több nem kell és kísérni mindenhova! Közben videózni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@nezelodo: Sokan közülük itt találták meg régi szekus életformájukat. Most igazmagyarként szolgálhatják jó pénzért a nemezhy és keresztény érdekeket védő Gorbánt.
human
Fenti facebook kommentek közt van pár best of:
Széll Dániel László
"Ez,a nap vicce.Egyszerű,nem kel tüntetni.Úgy sincseen semmi értelne.Mert nem lesz,kormány váltás."
Hát akkor biztos nem lesz. Hacsak nem pont ez a célja a kommentelőnek.

Ferenc Böröcz · Budapest
"Na eljött mikor az árnyékodtol is félsz,rémképeket látsz,mindenki téged figyel csak magad nem találod sehol."
Ez meg valószínűleg vagy nem nézte meg a felvételt vagy háttal ült a monitornak, mert azt hitte a falra vetít.
quadrocopter
A rezsim trükkje, hogy ilyen és hasonló mocskosságokkal nem hivatásosokat bíznak meg, mert mi van, ha egyiket elkapják és kiverik belőle a valótí?
Emléxünk a Liget-akcióra, ahol szintén nem a rendőrök voltak elsősorban a brutálok, hanem azonosító nélküli hájfejek. A lehgutóbbi tüntetésen is polgári ruhás rendőrök álltak az első sorokban, rajtuk nincs azonoisító!
Aki Én
Hát nem pont az ilyen módszerek miatt utáljuk a komcsikat, az ,, előző" rendszert? Nem mindig ezt emlegetik negatív példának?
Újra itt a fekete autós korszak.
Köszönjük nemzeti keresztény kormány!
kukac50
Orbánnak és kormányának a megfélemlítés a célja. Minden plakátjuk erről szól az elmúlt években.Valakitől mindig rettegjen a Nép. Most retteghet Orbán mit hazudozik Brüsszelben
Akkor amikor a betelepítést is aláírta, mindent megszavaz,csak itthon Nekünk hazudozik utána
Györe-Juhasz Eva
Azt is csak bekèpzelte, hogy csütörtök hajnalban bilincsben vitték el a rendőrök.Hát hogyne,vagy esetleg saját magát követte, közben videózta is,ès csütörtökön saját magát tartóztatta le,ès vitte el bilincsben.Gratula Ferenc Böröcz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.