Az alkoholista pap megalkotója ez egyszer komoly hangvételű sorokat tett közzé blogján, méghozzá Bayer Zsolt publicista múlt heti botrányaira reagálva. Az újságírót uszításért jelentette fel az LMP, blogbejegyzésében pedig többeket is veréssel fenyegetett.

Azt írod »megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni (...) már mi is nagyon dühösek vagyunk«. Azt gondolom, hogy ez a sor egy freudi elszólás volt a részedről, amiben azokra projektálod ki a saját érzelmeidet, akik ellen hangolsz. A tömeg láttán hosszú ideje először Te érzed magad üldözöttnek és fenyegetettnek, Te félsz, és dühös is ezért vagy. A félelemre adott azonnali, legősibb válasz az agy „üss vagy fuss” parancsa, amiből a a futás a te pozíciódban ezen a ponton már nem kivitelezhető, ezért ütsz.

- kezdte az Atya, aki mégis biztosította róla az újságírót: ő a védelmére kel, ha eléri a saját szavai által keltett gyűlölethullám – az azonban szerinte már nem biztos, hogy más is lesz ennyire humánus, ezért visszafogottságra intette Bayert.

Bevallom, az én gyomrom is a tiéddel együtt vet bukfencet attól a naptól, amikor téged kell majd védenem. Félek attól, hogy ki kell majd állnom meggyőzni a tömeget, hogy az általam preferált jogállamiság legyen a mérvadó veled szemben is, ne pedig az általad propagált ősközösségi ököljog. Addig is arra kérlek, hogy finomabban buzdíts pogromra, mert minél keményebben szítod magad alatt a parazsat, annál nehezebb lesz a tömeg ellenében eloltania annak a maréknyi embernek, aki velem együtt még hisz a humánumban, aminek a felszámolásán eddig szellemed teljes erejében ügyködtél. Remélem, ennek tükrében belátod, miért fontos, hogy ebben Te is segíts. Dicsértessék!

Alig várjuk, hogy megérkezzen a válasz is.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A draga jo Tibi Atya tenyleg tul humanus, es nagyon lelatszik rola, hogy nem somjenzsoti emloin nevelkedve szivta magaba a korosztenyseget,...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Hellcat: Köszönöm a válaszod! Azért sajnálatos,hogy egy értelmes ember az alkohol romboló hatását reklámozza a FideSS romboló hatása helyett,illetve mellette. Mondjuk a kormány szerint is a cigi a halálos,mert az öl meg a leghamarabb.Azért is kellett a szigorítás,hogy a fiatalok ne szokjanak rá erre a súlyosan káros,embert ölő szokásra.Az nem gond,hogy az alkohol miatt 100x többen halnak meg és hogy a fiatalok az alkoholos apuk és anyuka miatt sokkal többet szenvednek,mint a dohányos szülők mellett.Az meg kifejezetten jó ötlet lett,hogy a kocsmákból kiűzték a bagósokat,mert így a gyerekek boldogan kerülgetik a sárga földig leittasodott cigarettázó embereket. 33 év egészségügyben eltöltött idő sem volt elég ahhoz,hogy meggyőződésből mellé tudnék állni annak a hülyeségnek amivel indokolták a dohány mutyit.Láttam tüdőrákosokat meghalni,akik akkor is tüdőrákban haltak volna meg,ha nem dohányoznak,csak 5 évvel hamarabb. A Tb-nek is sokkal többe kerül az alkohol okozta szellemi leépüléssel járó munka akalmatlanság,mint a dohányzás miatti köhögés
moareka
Tibi atya valóban úri módon közelítette meg a Kárpát medence géniusza kitüntetett tollnokának hazudott trágár lelkületű véglényét, úgyis mint a 6-os tagkönyv (lehet, hogy nem 6-os, de elől van, mint a lenini út) tulajdonosát...
Nem lesz válasz, vagy ha igen, akkor a mélymagyar , mélykeresztény népnemzeti szókincs csillogó kiteljesedését követhetjük nyomon, már,-ha akarjuk, de az is lehet, hogy Tibi atya ősei emlegetve lesznek olyan mélymagyar módra...
pali85
@bakcsubakka: Ne ijedj meg mert majd a te halálodnál pótolni fogja a búcsúlevél meg írását,ami késik az nem múlik!
Sámannus
Amíg megteheti, hogy abba a tányérba szarhat amiből eszik, meg is teszi.
Nekünk kell ezt a vadbarmot visszafogni. Az egész fideszisztán ilyenekből áll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.