Magyarázatot is adtak rá, hogy miért. Egy kedden nyilvánosságra hozott rendelettervezet szól arról, mivel bővítenék az országgyűlési őrök által használható kényszerítő eszközök listáját – írja az Index. A magyarázat szerint azért kell időről időre felülvizsgálni a listát, hogy a technikai fejlődés hatására biztosított legyen a legkorszerűbb és NATO-kompatibilis eszközök használata. A mellékletben felsorolt eszközlista ezekkel egészül majd ki: . 45-ös kaliberű tölténnyel működő pisztolyok, 5,56 mm-es (. 223-as kaliberű) tölténnyel működő gépkarabélyok, 7,62×51 mm-es NATO tölténnyel működő puskák, mesterlövő puskák, . 308-as kaliberű tölténnyel működő puskák, mesterlövő puskák, Ezeken kívül a listán szerepel még kézi gránátvető, elfogó hálók, különböző lőszerek és könnygázgránátok is.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Miért van szükség fegyverekre? Csak nem féltek? Így kezdte anno az SS is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
A sok tüntetés és a horda belharcai permanens fosást idéztek elő a Gecinél!
Nessy
Tányéraknát nem kapnak? ( Nagyapám nevezte a tehénlepényt tányéraknának.)
SystemError
Féljetek csak... Ha már az ss-t kövtitek, akkor mindenki számára olcsóbb és egyszerűbb lenne a ciánkapszula...
SystemError
Beigérték Putyinnak a 18 győzelmet vagyis, hogy akkor fizetnek, ha buknak akkor Viktor kissebb baja lesz a politikai bukás... Ezt nem engedhetik meg:) A jó maffiózó először add és utána várja, hogy megyszorulj és életed végéig zsarolhasson a kamatokkal, szíveségekkel..Ha valaki, akkor ezt Putyin tudja. Az orosz diplomáciának, üzletembereknek pl jól bevett szokása, hogy prostikat rendelnek a vendégeknek(aki kapható rá), majd, amikor megy az aktus betörnek egy kamerával és közlik, hogy ez egy kiskorú lány...:) Orbán azt hisz rafkós, de egy átlag oroszban több van, mert ott túlélés és a farkastörvények szocializált mindenkit:)
SystemError
Szóval nem tehetik meg, hogy vesztenek és ehhez fegyverek is kellenek. Ki más, mint Kövér rendelné örömmel meg magának a fegyvereket!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.