Közel 810 millió forint értékű közbeszerzési pályázatot hirdetett meg az MVM Paks II Zrt. járműbérlésre és flottakezelésre – tudta meg a HVG.

A keretmegállapodás alapján 67-87 járművet vennének igénybe, legtöbbjüket (46-61 darabot) "vezetői, munkaköri kategóriában", de szerepel a tételek között terepjáró, mikrobusz és igazgatói autók is – áll a hirdetményben.

A megbízásnak része az autók papírjainak intézése, autópályamatricák beszerzése és a szervízelés is. A nyertes ajánlattevőnek ezen kívül létre kell hoznia egy szervízpontot Budapesten és Pakson is.

Az is kiderült a kiírásból, hogy a cég nem együtemben, hanem fokozatosan hívná le a megrendelt autókat, a tényleges bérleti szerződések tartalma 4 év lesz.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisGenyo2
Nem kellett volna az UBER-t betiltani, akkor a bérkocsival a haver sofőr éjjel tolhatná a "maszekot" XD
kukac50
Ne béreljenek vegyenek! 5 millióért már új autót is lehet kapni.
Még,hogy nem herdálják az adófizetők pénzét azt mondta Lázár ez mi ha nem herdálás?
KisGenyo2
@kukac50: 5 milláért milyen főnöki kocsi van? Mégsem járhatnak fieszával, fábiával, pikantóval! Hát kiröhögi a kőműves, a 10 éves A6-os audijával! XD
egyvandor
@KisGenyo2: Munka végzéshez szükséges autót kapjanak. A munkahelyek nem a kivagyiság mutogatására valók. Majd ha az orvosok luxus berendezésekkel gyógyítják a lakosságot lehet róla szó hogy ezek is magasabb kategóriás autót kapjanak szolgálati használatra. Privátban olyan autóval dicsekedjen amilyennel akar. Nem azért fizetjük az állami alkalmazottakat, hogy megjátsszák a csekonics bárót!
Szókrakész
Itt kezdjétek a rezsicsökit.
Nincs autóbérlés, olcsóbb az áram is!!!
Lepényleső
...amiből hamarosan több milliárdos tétel kerekedik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.