Övé lett a legnagyobb balatoni turisztikai cég. Mészáros Lőrinc tőzsdei cége, a Konzum Zrt. és a rengeteg Mészáros-féle és Orbán-közeli üzletben felbukkanó Jászai Gellért megvette az egyik legnagyobb balatoni turisztikai céget, a Balatontouristot - derül ki a Konzum tőzsdei közleményéből. Aki nem akarja Mészáros Lőrincet gazdagítani, annak ezektúl elég nehéz lesz kempingeznie a Balaton körül. A tó legtöbb parti kempingjét ugyanis a Balatontourist birtokolja. A cégnek összesen 106 hektárnyi területe van a tónál, ezen csak tavaly több mint 183 ezer vendéget fogadtak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Ugye nem kérdéses, h kinek?
Ez Récsölke nászajándéka. :-)
grincss
Ugye nem kérdéses, h kinek?
Ez Récsölke nászajándéka. :-)
Equus
kimaradt a "don" Lorenzo neve elől... ajjaj, szerkesztő úr... holnap lehet, h ott lesz a Q7-es a Fekete Sereggel?
Pálinkafőző Rézüst
És akkor még nem stróman... Elkapott a röhögés...
bakegya
Már akcióba is lépett a gázbúvár-már kerítik is a parti sávot ott is ahol eddig nád,vadkacsák úsztak-töltik kohósalakkal-aztán fabódé erdőt rá ,infra fűtéssel és jöhetnek BRÜSSZELI LIBSI ,BOLSI,DEMOKRATÁK KÖRBEHUGYOZNI A BALATONT,JÓPÉNZÉRT-LEGYEN MIBŐL FEGYVERKEZNI AZ ORBÁNPEREPUTTYNAK!!!HÜLYE MAGYAR, AKI MÉG EZT IS HAGYJA!!!
FÖLD,VÍZ ,LEVEGŐ,NAPFÉNY-ezeknek a rétinégereknek minden kell???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.