Orbán Viktor miniszterelnök lesz annak a bizottságnak a feje, amely figyelemmel kíséri a Puskás Ferenc Stadion beruházásának alakulását.

Maga Orbán Viktor felügyeli személyesen a Puskás-stadion beruházásának alakulását – szúrta ki a Magyar Közlönyben a 444.

A cikk szerint egy Puskás Ferenc Stadion Időarányos Kivitelezését Nyomon Követő Bizottságot hoznak létre, a testületnek az lesz a feladata, hogy "kövesse a Puskás Ferenc Stadion beruházás előrehaladását, javaslatot tegyen a kormánynak arra, milyen halaszthatatlan intézkedésekre lesz szükség ahhoz, hogy 2019. október 31-ig befejezzék a beruházást."

A bizottság elnöke Orbán Viktor lesz.

A testületben helyet kapott Seszták Miklós fejlesztési miniszter, Fürjes Balázs kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos, valamint Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.

A bizottság elnöke és munkatársai munkájukat díjazás és költségtérítés nélkül látják el, havonta legalább egyszer tartanak ülést.

Az új, 67 ezer férőhelyes stadion nettó 142,85 milliárd forintért épülhet meg, a 444 cikke szerint az építkezésre kiválasztott konzorciumban több, kormányhoz közelinek mondható céget is találni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"A bizottság elnöke és munkatársai munkájukat díjazás és költségtérítés nélkül látják el, havonta legalább egyszer tartanak ülést."

Ja, cserébe milliókkal megnövelték a repikeretet, mert olyan nincs, hogy nyálas hirdatag ingyen, anyagi haszon nélkül dolgozzon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Sámannus: Vajon azt egyáltalán tudják merre van a földjük, szerintem még az se érdekli őket, ez a vásárlás csupán ,,beruházás,, a jövőbe, mikor eladhatják 5-10 áron a földjeiket, aminek nagy részét állami hitel segítségével ,,vettek meg,,!!!
Most meg felveheti a földalapú támogatást a földjeikre!!!
Eladott Ország
@Sámannus: kolozsvaros.com/2016/11/18/kovacs-zoltan-felszippantotta-a-mukormosoket/
A műkörmösöket meg felszippantotta Nemsikerült Kovács Zoltán vaginával együtt.
Eladott Ország
@Ördögvadász: "talán neked bíztos? a holnap" De az nem jelenti, hogy úgy kell lopni, mintha nem lenne holnap. A családi maffia vezére mára elhitte, hogy kizárólag a lopásra kapott felhatalmazást zsinórban kétszer egymás után Napról napra egyre világosabb, hogy ez a hányingerkeltő nyitott könyv, ez a plebejus, vagyontalan isten átka, akit agyba­főbe vert az apja gyerekkorában (akit szintén Győzőnek hívnak), örökös frusztrációjában elveszítette azt a mércét, ami megállj­t parancsolhatna minden napra jutó aljasságainak. Ennek az egész családja közpénzből él, az európai támogatások úgy ömlenek hozzájuk, mintha nem lenne holnap, minél hangosabban ócsárolja Viktor a kizsákmányoló Uniót, annál kövérebbre hízik a családi kassza. Az egy Viktorra jutó két Győző lassan kevés ahhoz, hogy hordják, lapátolják, vasvillával forgassák a milliókat, százmilliókat, milliárdokat. Ha ezek 13-­an lennének testvérek, akkor annyi a háttérben meghúzódó senkiházinak kellene vállalkozás, föld, kastély, jacht, összkomfortos, kacsalábon forgó palota. A műkincseket hagyjuk, az erdőszéli putri faláról nem ragadt rájuk semmiféle kultúra iránti igény.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/22/mar-csak-azt-a-napot-varom-amikor-sajatkezuleg-vegzi-el-az-elso-gerincmutetet-valamelyik-stadion-alaku-korhazban/
Mert ahol a baráti kivitelezők és hozzáértők nem tudják tartani a lépést az idővel, ott majd a
sufnijogász miniszterelnök áll az élére a dolognak, amihez ugyanolyan jól ért, mint minden
máshoz. Ez ám a polgári humor, kár, hogy véresen komolyan gondolják. És most, ahelyett, hogy fejek hullanának azért, mert a csókosok basznak rá megfelelően végezni a munkájukat (jelezni szeretném, hogy a nagyfene átláthatóságban még mindig nem lehet tudni, hogy pontosan mi vállalás, hányadik látványtervet dobták a kukába, mi módosult mihez képest, hogyan csökkentek a költségek, amik egyébként kivétel nélkül mindig hatványozódni szoktak, stb.) majd az atyuska pofázik bele abba, amihez nem ért. Vagyis azért van a kiemelt beruházásoknak kormánybiztosa, hogy újabb bizottság felügyelje azt, amiért egyébként fizetést kap az illetékes elvtárs. Értjük? Nem értjük.
Grafix69
@Ördögvadász: Nekem abból a szempontból biztos a holnap amit dolgozom , a barátodé meg már nem annyira mert rezeg a léc alatta .
kukac50
Ha Ő felügyeli akkor háromszorosára emelkedik a költség, két rész a bizottsági tagoké egy részből építkeznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.