Így működik a fideszes agymosás-több videóval bizonyítva. A viszkető tenyerű Orbán Viktort nem a besokalló konzervatív értelmiségiek, és nem is az Oktogon technós tüntetői érdeklik. Hanem azok a szavazók, akiknek félelmeire és frusztrációjára rá tud játszani. Látványosan felpörgött a magyar politikai élet a CEU-törvény óta. Egymás után jöttek az utcai tüntetések, egymás után álltak ki Fidesz-szavazók is azzal, hogy ez már nekik is sok. A viszkető tenyerű Orbán Viktort viszont már nem a polgárok és a fiatalok érdeklik. Hanem saját választói frusztrációjára és félelmeire játszik rá. Ebben a választási rendszerben ez is elég lehet a győzelemhez, nem véletlenül akarják megváltoztatni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pöpec
@quadrocopter: Ennek a majomnak szombaton sincs szabadnapja, tegnap is ma hajnalig nyomta. Hiába, meg kell szolgálni a júdáspénzt viktornak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pöpec
@Yoda69: Nem, csak készül a pálfordulásra. orbánkorszak után majd előveszi néhány ellenzéki hsz-ét, és már is mehet egy új segg nyalása. Oszt jónapot.
desiro
@Eladott Ország: Akkor elveszem g. orbán anyját és szívesen átadom neki az elő éjszaka jogát.
Eladott Ország
@desiro: Olyan nőt kell elvenni, akit nem kell átadni.
micfild
@Eladott Ország: nagyon pontyosan fogalmaztál..
F_Viktor
@Pöpec: Irod:
"...tegnap is ma hajnalig nyomta. "

Az elso lex CEU tuntetes idejen leptek el a forumokat a trollok. kubatov mozgositotta oket (bonusert dolgoznak?), de a majmok azota is folyamatosan nyomjak a part-fuzetbol megtanult okorsegeket.
F_Viktor
"...saját választói frusztrációjára és félelmeire játszik rá. "

Ezert tudja orban szetlopni-, putylernek atadni az orszagot, mert ahogyan Sajo Sandor vetette papirra, - gyava nepnek nincs hazaja - , de nincs is szukseguk ra, megelegszenek egy hazaarulo orbannal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.