A hét egyik legérdekesebb videója született, miután a szovjet emlékművet festékkel megdobó, pénzbüntetésre ítélt Komáromy Gergő aktivistát megkereste egy nagydarab csecsen férfi, aki Magomedként mutatkozott be. A videón Komáromy bocsánatot kért a tettéért azoktól, akiket esetleg megbántott. Komáromy ezután azt mondta a 444-nek, hogy a Magyarországon élő Magomed az interneten kereste meg. Elmondása szerint „jót beszélgettek”, „kifejezetten fenyegető jellege nem volt” a dolognak, bár az, hogy „egy kis festékből” ekkora ügy lett, megerősítette abban, hogy nem szabad Oroszországhoz közeledni. Komáromy Gergő most a 168 órának árnyalta a történetet. Mint mondta, Magomed azért javasolta a bocsánatkérő videó készítését, mert „ő viszont ismer egy csomó embert, akik másmilyenek, mint ő, és most teljesen fel vannak dúlva, és veszélyben vagyok én is meg a családom is”. Komáromy azt is mondta, hogy „azért érezhető volt, hogy összefüggenek a szálak., vagy ő [Magomed] egy ennyire prominens ember,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Mind vissza zavarnám oda, ahonnan jöttek. Ja, hogy ők ezért fizettek. Nem baj, majd Roggyant Tóni meg a többi maffiózó fizesse vissza nekik a kötvény árát.
Eladott Ország
Mogamed bosszúálló oroszokkal ijesztegette a szovjet emlékmű lefestőjét
kanadaihirlap.com/2017/04/23/a-csecsen...
Ennyire egyszerű lenne ez a történet, ha Orbán Viktor Magyarországa, az Európai Unió tagjaként nem ápolna a szükségesnél is szorosabb, valamint veszélyesen átláthatatlan viszonyt az egykori Szovjetunió KGB tisztje által vezetett Oroszországgal. Az említett normális esetben az is elképzelhetetlen lenne, hogy Magyarország, amely nem szovjet tagköztársaság, hanem, hangsúlyozzuk még egyszer, az Európai Unió tagja, megengedné, hogy a területén idegen országbeli, jelen esetben orosz ügynökök tevékenykedjenek, és az ő megbízásukból üzletembernek álcázott nagytestű férfiak magyar állampolgárokat fenyegessenek. Pintér Sándor rendőrségének el kellett volna fognia Magomed Daszajevet, átadni az ügyét Polt Péter ügyészségének, hogy a vádemelés után Handó Tünde (Szájer József felesége) bírósága annak rendje, s módja szerint ítéletet hozzon vele kapcsolatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.