Hétvégente általában egyszerre nagyobb mennyiségű húst veszünk, és az áruházláncok igyekeznek lépést tartani a megnövekedett kereslettel. Azonban az óriási tömeg miatt sokszor egyszerűen nincs türelmünk végigvárni a sort a húspultok előtt, gyakrabban veszünk előre csomagolt, védőgázas húsokat. Felmerülhet benned, hogy az a hús, amit megveszel (akár előre csomagolva, akár a húspultban), valóban friss-e, vagy előfordulhat, hogy szállítás, vagy tárolás közben a szokásosnál alacsonyabb hőmérsékleten tartották, és emiatt elkezdődhetett a fagyási folyamat?
Forrás:
haviegyfozes.hu
Feltöltő: haviegyfozes.hu
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
2 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás