Hétvégente általában egyszerre nagyobb mennyiségű húst veszünk, és az áruházláncok igyekeznek lépést tartani a megnövekedett kereslettel. Azonban az óriási tömeg miatt sokszor egyszerűen nincs türelmünk végigvárni a sort a húspultok előtt, gyakrabban veszünk előre csomagolt, védőgázas húsokat. Felmerülhet benned, hogy az a hús, amit megveszel (akár előre csomagolva, akár a húspultban), valóban friss-e, vagy előfordulhat, hogy szállítás, vagy tárolás közben a szokásosnál alacsonyabb hőmérsékleten tartották, és emiatt elkezdődhetett a fagyási folyamat?

Forrás: haviegyfozes.hu
Feltöltő: haviegyfozes.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha mar ez a nevetek, akkor tudhatnátok, hogy elkészítve kell lefagyasztani! =))
sokanvagyunk
Ma megtapasztaltam... - a védőgázas fólia sikeresen visszatartotta a szagát. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.