Nincs jól Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, aki hetek óta rosszul érzi magát. Pályatársa, Jordán Tamás is aggódik érte, hetente többször is meglátogatja.

Hetek óta nem érzi jól magát Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, legutóbb akkor lehetett róla hallani, mikor kórházba került. Azóta viszont a sajtó érdeklődését elhárítja. 

Barátait azonban fogadja, köztük Jordán Tamást, a szombathelyi színház igazgatóját, aki néhány naponta látogatja őt a vasi megyeszékhely kórházában.

Mari nincs túl jól, pihenésre van szüksége. Nagyon nehezen bírja már a kórházi ágyat, a folyamatos fekvést. Igényli, hogy meglátogassák, hogy beszélgessenek vele. Egészen kivirul, amikor társaságra talál

- mondta el a Blikknek Jordán Tamás.

Jordánt Törőcsik Mari is támogatta igazgatói pályázatánál, akkor Velemben pihent, és ott született egy videó is, amin Törőcsik arra kérte a döntéshozókat, hogy Jordán Tamást támogassák.

Jordán erről is beszélt a Blikknek:

Mari már akkor betegeskedett, amikor ez az egész cécó ment, és Velemben volt. Nagyon gyakran meglátogattam akkor is, mert mindketten igényeltük egymás társaságát. Elég sokat beszélgettünk, és készült egy kis videó, amelyben mond egy pár szót értem. Azt egy hölgy készítette, aki őt ápolta. Mari egyébként nem is volt felkészülve erre a felvételre, csak úgy eszébe jutott, és már mondta is a kamerába.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@karma1: Igen, bármi történhet, de leginkább az történjen, hogy jobban lesz, megerősödik. Bízom ebben, hihetetlen élniakarás van benne, és még "csak" 81 éves!
Jobbulást, gyógyulást, Aase anyó!
karma1
Sajnos mar benne van a veszelyeztetett korban, akarmi is megtortenhet Vele, hiszen olyan kis madarcsontu...:o))
Azert remelem, hogy ez csak egy mezei tavaszi faradtsag, es hamar kigyogyul belole, megerosodik...:o)
Kivanok Neki mielobbi gyogyulast, erot es meg sok evet koztunk...:o))
nemkati
@karma1: Igen, bármi történhet, de leginkább az történjen, hogy jobban lesz, megerősödik. Bízom ebben, hihetetlen élniakarás van benne, és még "csak" 81 éves!
Jobbulást, gyógyulást, Aase anyó!
kiscsillag66
Ennyi emberszeretet, ami Őt körül veszi, nem lehet, hogy ne hasson!!! Gyógyuljon meg, kedves Mari, mindnyájunk örömére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.