A kínai elnök kormányzásról szóló könyvét dicsérte az MNB elnöke. Meg kell építeni a barátság és az együttműködés eurázsiai hídját - mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke azon a könyvbemutatón, amelyen Hszi Csin-ping Kína kormányzásáról című kötetének magyar nyelvű kiadását mutatták be. A jegybank elnöke szerint a kínai elnök könyve számos fontos üzenetet fogalmaz meg Magyarország és Európa számára. "Okos és bölcs könyvet kapunk ajándékba, egy ötezer éves kultúra, egy négyezer éves állam üzeneteit" - fogalmazott. A könyv egyik legfontosabb üzenetének nevezte azt, hogy minden fontos gazdasági eredmény mögött politikai stabilitás és jól működő állam áll. A kínai megújulás és álom egyben a globális megújulást is célozza - mondta Matolcsy György.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a hidat meg kell építeni fizikálisan is.
Erre létre kell hozni egy hatástanumlányi csoportot, amit első lépcsőben 100 milliárd Ft-tal kell megtámogatni MNB alapítványi pénzből, ami nem közpénz. Ha kell még pénz, akkor azt az állam adja az Unió forrásait felhasználva.

matócsinak meg adjon az állam papírzsepire 100 milliárdot, h a kínai szart le tudja törölni a nyelvéről.
silber13
A jegybank elnökünk komplett hülye és műveletlen! Az említett kínai dolgokaz a könyv szerzője nemes egyszerűséggel a régmúlt elődöktől ellopta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.