Hétfőn a parlamentben a jobbikos Kepli Lajos rákérdezett Lázár Jánosnál, nem tartja-e furának, hogy miután a kormány decemberben bejelenti, hogy 5 milliárd forintot szán a balatoni kempingek fejlesztésére, 106 hektárnyi kemping került Mészáros Lőrinc közelébe a tó körül. A képviselő szerint „az egész ország lassan már, strómanján keresztül, a miniszterelnök és családi körének tulajdonába kerül”. Mivel Lázár János nem tartja igaznak ezeket az állításokat, szerinte a kormánynak nem is kell ezzel foglalkoznia. Ugyanakkor a jobbikos hozzáállása nem tetszik neki. A miniszter parlamenti veteránként elmondta, hogy ő már akkor is a parlamentben ült, amikor mindenki simicskázott. Lázár visszaemlékezett arra, amikor még neki is kellett Simicska Lajossal kapcsolatos kérdésekre válaszolnia.„Akkor és most is azt gondolom, és ezt talán a Jobbik is meg fogja tanulni: nem helyes, hogyha parlamenti képviselők szájukra vesznek egy konkrét magyar vállalkozót.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Északi
"nem helyes, hogyha parlamenti képviselők szájukra vesznek egy konkrét magyar vállalkozót.”...mert miért nem?...
Peller Anikó
Lézerjani: a győzikét vedd a szádra. Mert ő olyan helyes.
bakegya
ÚGY ALAKULT...IGAZAD VAN JANKÓ-MOCSKOS BŰNBANDA MEGALAPÍTÁSA ÓTA BIZONY JÓL MEGGAZDAGODTATOK MÍG MAGYARORSZÁG NÉPE A MÉLY NYOMORBAN JÁR.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.