Lefestett egy Vlagyimir Putyin orosz elnök által is megkoszorúzott ellenforradalmi emlékművet egy aktivista a Fiumei Sírkertben. Galgóczi Péter mozgássérült, de ennek ellenére többször feltűnt kerekesszékével az utóbbi hetek tüntetésein.

Forrás: ma.hu
Feltöltő: ma.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ezen okosoknak illene figyelembe venni, hogy:- Bécsben van szovjet emlékmű, (Nyugat) Berlinben van szovjet emlékmű. Pl:az elesett "szovjetek" város közepén álló sírjait Potsdamban gondozzák. Mert a halottaknak ez jár. Jobb helyen. És a magyar katonák sírjait az oroszok is gondozzák. Legalább is erről jelentek meg hírek. Én elhiszem.
Béla333
@advocat: 15.20
Mondta valaki, hogy ne legyen emlékmű az '56-ban elesett orosz katonáknak itt Magyarországon? Nem mondott ilyet senki. Ide küldték őket megvédeni a Szovjetúniót, nem önként jöttek! Rendben!
De azért ne nevezzék már ezen az emlékművön se ellenforradalomnak '56-ot!
Ennyit azért lehetne kérni, nem?
Peller Anikó
Hajjaj csecsen csócsány eriggy kabd el a béna gyereket, mit kekeckedik itt veled.

Miért pont az oroszok emlékműve bassza a csőröd, kitéphetnéd például inkább a cinege lábát. Arra nincs eszed?
Sámannus
@advocat: Berlinben és bécsben nem voltak 56-ban halottak.
Ez Kb olyan, mintha a 48-49-s szabadságharcot leverő oroszok sírjánál történtek volna az események. Bár a katonák élete minden esetben drága, a politika mindig bűnös, ha harcra kerül sor. A legyőzöttektől ne várjunk tiszteletet. Arról még ő sem tehet, hogy az ország vezetői kiprovokálják a gyalázatos helyzeteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.